***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(110)***
Raspunsuri - Pagina 17
Ioana13 spune:
Madaiulia, felicitari pentru punctaj! Vezi daca ai invatat si ai luat mult... acuma ai dileme! DAca luai ceva la limita stiai ce alegi![]()
Am inteles cu dr. Ma gindeam ca stii pe cineva de mare incredere. Eu am deja pe cineva f bun, dar na... nu strice cineva in plus.
Betty, in sfirsit te aud ca ai reactionat mai "dur" la actiunile Andreei! Eu te admir cita rabdare ai, dupa cum povestesti de Andreea!
E super cu cepele! Are niste idei!
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
Alyna24 spune:
Doxinu, si eu sunt in dilema cu ce sa-i cumpar pitikului de sarbatori.Insa nu vreau nici f multe caci sincer cu f putine jucarii se joaca.La mare cautare e tablita de scris acum, mingii si cuburi(pe care le imprastie peste tot
).Mai nou vizionam Tom &Jerry, e innebunit dupa desenele astea si il las sa se uite decat la alte porcarii de pe canalele de copii.Cat despre articolul din "Mami"....uneori , sincer, mai omit din a face acele lucruri.Imi mai scapa cate-o vorba de genu:Esti rau!
....dar invatam, invatam.....!
Michelle, felicitari pt bebe!
Sa-ti traiasca!
Vas, sa stii ca si David are tot 4 maselute.Restul nu par sa-i iasa prea curand.
Ella, voi pe ce faceti colajele?Pe caiete de desen cu foaie mai groasa?Eu i-am luat un bloc de desen cu foaie mai groasa.
Liv, spor la activitati.Ne-am apucat si noi de treaba cu una-alta.Nu-i asa ca e de inspiratie site-ul acela de ActivitatiCopii?
Ana, David se joaca destul de mult cu cuburile, deja avem prea multe, deci ma orientez la altceva pt Craciun.
Vreau sa va spun ca David a inceput sa se obisnuiasca fara bibe si bea lapticul din cana in fiecare seara.Insa dimineatza nu mai bea lapte si adoarme la loc.Cand se trezeste, se trezeste de tot, adik 8-9 dimin.
Am pus cateva poze de la ziua nepotelului Radu.
pe toate
Alyna24 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mica0307 Vreau si eu reteta de prajitura cu mere care a circulat pe aici si pe care, evident, ca nu am salvat-o . Mica si Maya Alexandra (10 mai 2007)www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sonia/www.youtube.com/watch?v=Zu0iQkWS2vw" target="_blank"> 1 anisor...de Maya Poze/Poze intalnire www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote |
Am eu o reteta cu mere f buna daca te ajuta cu ceva.
Aluat:
375 gr faina,
3 lg zahar,
180 gr unt,
1 ou
1plic praf de copt
1plic zahar vanilat
Umplutura:
1 1/2kg mere mari si dulci,
100 gr zahar,
1 lingurita scortisoara
Se framinta un aluat din faina, zahar, unt, ou si 4 linguri de apa rece. Se formeaza o bila care se lasa la rece 1 ora.
1/2 din aluat se intinde si se pune intr-o tava pentru placinte. Merele se curata, se rad se amesteca cu restul ingredientelor pt umplutura, dupa care se imparte compozitia in mod egal peste aluat. cealalta parte de aluat ramas se intinde si el si se pune peste umplutura, inchizandu-se cu atentie marginile placintei. Se impunge cu furculita din loc in loc si se pune la cuptor la 200 grade Celsius.
Si mai am una dar n-o stiu pe toata.O scriu luni ca tre' s-o caut pe-acasa.Stiu doar ca nu e cu foi si se amesteca toate ingredientele inclusiv bucatelele de mar.Cumva pe asta o vroiai?
lbelciug spune:
Alyna24, da, e bun si site-ul ala si muuulte altele.
Sa pui poze cu creatiile lui D. Noi ne apucam sa facem suporti-omuleti pt Sf ANdrei cand vom le vom umple cu pamant si grau (ca AICI). I-a placut juniorului la onomastica, asa-i?
Doamnelor din Ro, duminica MERGEM la VOT, da????![]()
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
mica0307 spune:
alyna multumesc pentru reteta. Chiar nu stiu ce reteta a circulat pe aici, stiu doar ca fetele spuneau ca e foarte simplu de facut si a iesit tare buna. Parca mihamora a facut-o, dar acum e putin ocupata
si nu pot sa i-o cer.
Si un filmulet cu www.youtube.com/watch?v=AkBEn7WeIL0" target="_blank">Scufita rosie by Maya.
Alyna24 spune:
Liv, interesant si site-ul dat de tine.Timp sa avem noi....si piticii rabdare ...ca restul vine de la sine!
Cat despre ziua nepotului meu....dupa aproape 4 ore de bile, topogande, jocuri...etc....a cazut lat acasa!![]()
Mica, sorry ca nu te pot ajuta.Cealalta reteta de care-ti spuneam era asa:5-6 oua, zahar, faina, esente(de care preferati), 200 gr smantana, putin praf de copt(cam 1 lingurita jumate) si merele taiate in cubulete nici mari/nici mici.Aluatul trebuie sa fie nu f gros caci se leaga de la oua si faina.Se tine la cuptor pana e rumenita deasupra.Se verif cu o scobitoare.Asta o fac eu cel mai rpd si e delicioasa!
Maya e super scumpa in filmulet.Nu am sonor la birou dar imi imaginez ce haioasa e.![]()
madaiulia spune:
Mica asta este reteta care a circulat pe forum:
150 g faina
200 g zahar
3 oua
4 mere ionatan
10 g unt
20 g pesmet
1 pachet praf de copt
Se unge o tava pentru copt cu unt si se presara pesmet.
Se curata merele si se taie bucatii medii si se aseaza in tava.
Se bat ouale cu zaharul spuma. Se amesteca faina cu praful de copt si se adauga peste oua si zahar.
Se adauga aluatul peste mere si se da la cuptor aprox 20 min la 180 grade.
Eu am incercat-o, e foarte rapida si usor de facut si e foarte gustoasa. Eu am pus in plus scortisoara peste mere si peste aluat stafide.
Nu iese pentru o tava de aragaz, iese cam jumatate. Eu am facut intr-un vas jena de 2,5 kg.
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007
arcadia spune:
Alyna si Calin e fan Tom si Jerry. in curand planuiesc sa ne uitam la Cars sa vad ce reactie o sa aiba ![]()
Carla e un subiect la nasterea unei stele, cineva care intreaba de un doctor care sa nu faca epiziotomie preventiv, poate poti sa o ajuti cu niste info.
Cu cine votati? Eu cu Remus Cernea.
Mami de
Calin Gabriel (8 mai 2007) si
39+
Sanziana Carolina
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev323pr_.png