***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(110)***
Raspunsuri - Pagina 16
An@ spune:
Arcadia, nastere usoara si rapida, bebelina sanatoasa, frumoasa, mancacioasa si necolicioasa! asteptam pozeeeeeeee!!
Mihamora sa-ti traiasca dolofanelu' (unde l-ai tinut, maica? ca tare subtirica erai in poze!
), sa fie sanatos si norocos!
Carla, multumesc frumos de link
, mi-au placut figurinele, dar mi s-au parut putine cuburi de construit...sau nu mi-am dat eu seama din poza?
Didiiiiiiiii! Didiiiiiiiiii! unde eeestiiiiiiiii?? te rasfeti cu mama si sora? poate mai treci si pe aici
.
mami de Ana (22 mai 2007)
Carmen_So spune:
Mihamora, zdravan baiat, nu gluma! Hai sa-ti traiasca, sa fie sanatos. Sa ne spui cum a fost, cand vei putea.
Liv, da, la sprayurile alea ma refer, ce detergent, poate decapant. E adevarat ca n-am incercat sa le razuiesc cu cutitul, da' acuma ne-am obisnuit cu ele, nici nu le mai vedem.
CarlaV spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui An@ Carla, multumesc frumos de link , mi-au placut figurinele, dar mi s-au parut putine cuburi de construit...sau nu mi-am dat eu seama din poza?mami de Ana (22 mai 2007) |
Sunt 60 cuburi si au fost ok la vremea lor (i le-am luat pe la 1 an si 1-2 luni). Inca nu zice ca ar vrea mai multe
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
lbelciug spune:
An@, cred ca Didi nu e in ape prea bune cu piciorul in ghips pt atatea saptamani. Ma intreb daca pana la Craciun va reusi sa scape de el. Macar copiii sa-i fie bine.
Carmen, merci, te anunt cand fac un test.
Doxinu, frumos articolul ala, insa doar daca te tii nervii poti aplica ce scrie acolo. Pe mine Matei ma exaspereaza, de cand se scoala incepe sa tipe; azi dimineata i-am dat vreo 2 ca nu-l mai suportam. Frate pt orice rahatis tipa si ma cheama...
deh, noi ne suparam, noi ne iubim. ![]()
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
bettyR spune:
Scriu cu Alexandra in brate ... felicitari Mihamora!
Eu i-am zis Andreei la nervi ca o arunc pe geam si ieri cand scuipa mazarea de zor ca numai tiganii fac asa, atata i-a trebuit ca a inceput:'arata mami un tigan, deseneaza mami un tiganus'...si a desenat pana seara un tigan care mananca mazare, face baie, doarme, dupa cum explica desenele sora-sa era in mintea ei tiganul
ca si ea scuipa(regurgiteaza, ii curg balute).
Sunt mandra ca am reusit sa o mai diversific un pic pe Andreea, vorbim despre fiecare leguma, a facut o pasiune pt ceapa care are geaca si mustati si doarme cu 2 cepe , deci noaptea ma scoala sa ii dau ceapa, nu pietricica.
Suntem bine, dar nu am timp.Va pup!
arcadia spune:
N-am nascut inca. Am fost la control si colul era micsorat. M-a chemat luni sa imi declanseze nasterea...sincer eu sper sa ma apuce pana atunci de la sine. Oricum la cat m-am plimbat azi, am toate sansele. Am condus, am dat ture pe la babyexpo (cateva ore)..sunt rupta, ca am dormit si putin, m-am trezit la 5 sa merg la baie si s-a dus somnul.
I-am luat lui Calin carti de colorat si creioane colorate de la be, ii place sa mazgaleasca cu ele, adica nu deseneaza, nu respecta model, contur
perseveram. nu sunt lavabile, sunt singurele pe care le-am gasit acolo, marca Melissa & Doug. cartile sunt de la editura girasol, foarte haioase, au si abtibilduri de lipit pe post de model. i-am gasit si ghetute de zapada la 125 lei.
Felicitari Michelle!
Bine ai venit Tudor Mateo! 
wow, 4200 gr...si era aproximat cu un kg mai putin..ma intreb cat o sa aiba Carolina daca acum 3 saptamani era aproximata la 3600 gr..
Liv, Mica, Carla, Ioana, Vas, Ioana13, An@ multumesc 
Betty, ce haioasa e imaginea Andreeei dormind cu cepele ![]()
An@, Didi a zis ca ia o pauza de forum din solidaritate cu El, dar eu sper sa revina curand 
Mami de
Calin Gabriel (8 mai 2007) si
39+
Sanziana Carolina
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev323pr_.png
mica0307 spune:
Vreau si eu reteta de prajitura cu mere care a circulat pe aici si pe care, evident, ca nu am salvat-o
.
madaiulia spune:
Ioana13 stomatologul din Cluj e un coleg de serviciu, care a terminat anul trecut stoma si care lucreaza la un prieten. Sigur numele lui nu-ti spune nimic, iar pe al prietenului la care lucreaza nu il stiu. Ziceam ca ma bazez pe parerea lui pentru ca imi spune daca e depasit de situatie si ma trimite la cineva care stie mai multe. Ma enerveaza 10 diagonostice de la 10 medici, doar in ideea de a nu pleca de acolo fara un rezultat. Mi se pare mult mai corect si mai profesionist sa recunosti ca esti depasit de situatie si sa trimiti pacientul la cineva care il poate ajuta cu adevarat.
Cu rezidentiatul sunt ok. Am obtinut un punctaj destul de bun ca pozitie, urmeaza sa ma hotarasc ce specialitate vreau. Si asta e foarte greu acum, cand am destule optiuni. O sa vad, sper sa fac alegerea cea mai buna.
Mihamora felicitari! Bebe sanatos si mancacios! Ce mare este!
Mica eu am reteta notata de mine mai pe scurt, ingrediente si cateva sugestii legate de preparare. Nu am link-ul direct, daca iti e utila asa spune-mi si iti scriu aici.
Arcadia punem majoretele? Nastere usoara si bebelusa sanatoasa si mancacioasa.
Kay am achizitionat si eu cate hainute de la bazar pentru copiii din spital. Dar eu saptamana viitoare o sa fiu plecata si nu pot primi coletele decat luni in 30 noiembrie. E tarziu sa le trimit apoi la tine? Crezi ca ar fi mai potrivit sa le trimita fetele de la bazar direct la tine?
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007
arcadia spune:
madaiulia felicitari pentru rezultatul bun la rezidentiat
sa ne spui ce alegi ![]()
majoretele luni dimineata
daca e sa fie mai devreme anunt.
am uitat sa zic (pentru ella) ca am luat de la girasol si o carte cu dinozauri si abtibilduri, daca nu o aveti deja ![]()
Mami de
Calin Gabriel (8 mai 2007) si
39+
Sanziana Carolina
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev323pr_.png
doxinu spune:
arcadia pai io te sfatuiesc sa fii ferma cu CAROLINA si sa o intrebi ce mai asteapta?![]()
livianasi mie mi s-a parut foarte interesant articolul si cred ca greu este de realizat pentru mamicile cu 2 puisori caci avand unul .......te mai descurci.![]()
Bineinteles ca nu poti avea tot timpul o rabdare de fier ca suntem oameni insa io defiecare data cand ma enervez imi dau seama ca nu STEFAN este de vina pentru nervii mei ci io ca nu stiu sa-mi gestionez sentimentele fata de situatiile care apar in viata de zi cu zi si atunci cand face o boacana sau pur si simplu este mai nervos, ma descarc pe el...........lucru nu tocmai frumos ca dupa ce imi trece starea de nervi imi dau seama ca este un copil si nu un bibelou,ca are trairi/sentimente pe care nu le poate explica si are nevoie de ajutorul meu sa i le interpretez![]()
Mihaela am io o super si rapida reteta de prajitura cu mere daca vrei sa ti-o sciu imi spui.Io am facut-o acum cu branza si am avut succes
.Din "cauza" prajituricii miroase ca de CRACIUN la noi in casa.![]()