***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(110)***
Raspunsuri - Pagina 15
arcadia spune:
Nastere usoara Mihamora

Eu ma duc maine dimineata la control la spital..daca e ceva dau sms sa va zic.
Drum bun Kay! Sper sa reusesc sa strang si eu jucarii si ceva hainute pana te intorci.
Ioana super conurile ![]()
Ioana13 fain setul de tren, trenuletele cumparate separat se potrivesc pe setul de sine?
Eu nu stiu inca ce ii iau lui Calin de Craciun, dar stiu ca va primi un trenulet cu sine de la matusica
de mos Niculae ii iau dulciuri, niste creioane colorate si o carte de colorat. sa caut si eu lavabile ca deja avem pereti colorati ![]()
Mami de
Calin Gabriel (8 mai 2007) si
39+
Sanziana Carolina
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev323pr_.png
lauradi spune:
A nascut Michelle!
Bb Tudor Mateo are 4200 g si e sanatos si frumos.Mami e bine si ea.
_
Laura
36+ Raluca Magdalena si Radu Mihai
chiquitita spune:
Michelle, felicitari! Ce maricel e bebe, sa iti traiasca! Refacere rapida si muuuuuuuuuulta fericire!
Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)
lbelciug spune:
Michelle, sa-ti traiasca micutul Matteo!
Refacere usoara silaptic mult! Asteptam vesti de la voi.
Chiar ca e maricel flacaul, tot atat a avut si Bogdanel la nastere, dar toate asistentele de la maternitate il iubeau.
Arcadia, iti tinem pumnii si tie pt maine! Neaparat sa ne anunti cand vine Carolina!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
mica0307 spune:
mihamora felicitari, sa va traiasca baietelul si sa va bucurati de el.
arcadia bafta maine. Uite pentru tine
.
CarlaV spune:
Michelle, felicitari si bun venit pe lume puiului mic. Refacere usoara, mult laptic si asteptam poze
.
Arcadia, bafta maine!
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
doxinu spune:
Michelle felicitari sa fie sanatos,cuminte si manacacios!
aecadia tinem pumnii pentru tine sa fie totul bine
vas spune:
Mihamora, stiu ca nu vezi mesajele noastre dar o sa-ti faca placere sa le citesti cand te vei intoarce cu puiutul acasa.
Felicitari....sa cresteti mari si sanatosi. Acum ai sa fi in minoritate dar vei fi totodata rasfatata de cei 3 barbati din jurul tau. Sa va dea Dumnezeu numai clipe frumoase. 
Arcadia, sanatate multa. Esti curajoasa asa ca iti doresc doar sa fiti sanatoase amandoua si sa decurga totul cat mai frumos. Multi pupici de la noi.
Mica, eu intrebasem de maselute. Intrasem putin in panica....dar acum m-ati linistit, deci nu e Eliza singurica cu doar 4 maseluta in toate gurita.
Ieri am pictat...am pus o musama pe jos in camera mare si ne-am pus pe treaba . Eliza stie doar doua culori, verde si rosu si astea pentru ca sunt de la semafor. Aseara ma mai intreba cam la fiecare culoare ce e, dupa care le zicea dar fara sa stie exact. Tot o auzeam ....acum punem galben , acum pune pococaliu, acuma pun losu. Era incantata. L-am desenat pe mos craciun de am ametit. Numai asta vrea.
va pup ca trebuie sa plec putin pe teren.
Mai revin .
Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
Ioana13 spune:
Michelle, felicitari VA doresc sanatate si adaptare usoara a fratelui mai mare!!!!
Arcadia,nastere rapida si usoara!!!
Trenuletele le-am luat sa se potriveasca cu sinele. Exista mai multe variante si se specifica la fiecare daca sint sau nu compatibile.
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
doxinu spune:
Ce nu trebuie sa spuna o mama?
De cate ori nu s-a intamplat sa-ti pierzi cumpatul si sa-i spui copilului tau un lucru care sa faca mai mult rau decat bine si pe care mai tarziu sa-l regreti? Incearca sa eviti greselile aparent minore, dar care au consecinte nedorite!
Esti un copil rau!
O afirmatie de acest gen reprezinta o greseala grava. In primul rand, copilul se va simti lezat. In al doilea rand, nu el este rau, ci mai degraba actiunea pe care a facut-o. Iar in al treilea, este posibil ca cel mic sa nu inteleaga de ce este acuzat - spre exemplu: "Esti rau, esti rau, de ce umbli la priza?" Priza poate fi un termen necunoscut pentru copil. De aceea e de preferat sa-i explici celui mic, pe intelesul sau - fara nervi, fara suparare - de ce nu este bine ce a facut, cat de periculoasa este actiunea lui, ceea ce nu inseamna ca el este un copil rau.
Daca nu te porti frumos, te spun lui tati!
O astfel de exprimare are cele mai mari sanse sa te aseze intr-o lumina proasta in ochii celui mic. El va considera ca nu ai controlul asupra situatiilor si ca ai intotdeauna nevoie de ajutor pentru a face ordine si liniste. Pe langa faptul ca partenerul tau de viata se va afla in postura de legiuitor nemilos, de rau si de dur, copilul va invata ca tu nu ai autoritate asupra lui.
O metoda mai buna de depasire a supararilor si frustrarilor este chiar explicarea acestora pe intelesul copilului. Spre exemplu, poti sa-i spui: "Pana aici. Gata. Hai mai bine sa mergem fiecare in camera lui pana reusim sa ne calmam." In acest fel copilul simte ca si el are un rol activ in a face pace.
De ce nu poti sa fii si tu ca alti copii?
Daca facem comparatii, riscam sa pricinuim mai mult rau decat bine. Nu este indicat sa-l comparam pe cel mic cu un alt copil, nici macar cu un frate sau o sora mai mare de-a lui. Unii psihologi sustin ca aceasta metoda nu face altceva decat sa il puna pe cel mic in situatia de a se lupta pentru o bucatica de dragoste parinteasca.
De aceea, una dintre solutiile diplomate pe care poti sa le abordezi atunci cand in camera celui mare este ordine, in vreme ce la cel mic domneste un haos de nedescris, cu jucarii imprastiate peste tot si cu guma de mestecat lipita de veioza, este sa-l rogi frumos sa nu mai faca dezordine, pentru ca in acest fel ii va fi si lui mai bine, mai comod. Si unde mai pui ca isi va putea gasi mai repede orice jucarie doreste.
Daca nu papi tot, chem doctorul!
Este una dintre amenintarile consacrate, dar si una dintre cele cu efecte negative. Adresandu-te in acest mod copilului vei reusi ca intr-un timp foarte scurt sa-i creezi acestuia o noua frica. Asociind injectiile si doctorul cu o amenintare, nu vei reusi decat sa-l faci pe cel mic sa nu se mai simta in siguranta atunci cand il vei lua cu tine la policlinica, pentru un control medical de rutina, la spital, pentru o interventie minora, sau la dentist, pentru o extractie de dintisor de lapte.
Una dintre solutiile cele mai bune ar fi sa-l ispitesti cu felurile de mancare, sa i le prezinti spectaculos, sa joci putin teatru, sa gusti din papica si sa te comporti de parca ai fi mancat din nectarul zeilor. Oricum, daca va papa cu zambetul pe buze, chiar daca mai putin decat ti-ai dori tu, s-ar putea sa se simta mult mai fericit.
SURSA:"REVISTA" MAMAI