***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(110)***
Raspunsuri - Pagina 14
An@ spune:
Mica, Ioana multumesc ca mi-ati confirmat ca lego merita
.
Mica si noi tot la capitolul garaj suntem, dar pt ca nu avem suficiente cuburi, mereu ne 'tamponam' masinile la intrarea in garaj.
Carla, pune aci la fata o poza, un link cu Winnie, ca nu prea imi dau seama despre ce zici... ca Ana e innebunita dupa astia si ar fi o varianta de cadou. S-a jucat ea intr-un magazin cu o casuta-copac cu figurine cu winnie si prietenii, cu leagan,...dar demult si nu prea am dat importanta, nu stiu cum se numeste, nici cat costa si nici ce face jucaria asta. Poate e ce ai tu...
Carmen, si tu soro cu cartile
? Noi primeam pijama de mos Nicolae si carti din alea rusesti (cu coperti tari si lucioase ca Habarnam,...) sub brad. Moama ce bucurie!! Sau jucarii chinezesti d-alea cu baterii, foooaaarte rare pe vremea aia. Eu in ultimii ani numai carti am primit de la Mosu'
. Anul asta rup traditia si primesc sper un aparat foto nou, ca asta de-l avem e 'olog'.
mami de Ana (22 mai 2007)
Ioana13 spune:
Ioana, foarte reusit lucru manual!
MAdaiulia, cum a fost la rezidentiat?
A sosit pachetul din Anglia, cel cu Thomas! F faine toate, sper ca rezistam pina de Mos! A avut PAtrick o reactie foarte faina la cutia cu puzzle, pe care am lasat-o la vedere: Woaw, woaw, woaw, mamii!! Woaw!
Nu exagerez, parca avea 16 ani si ii luasem decapotabila!
Asa ca ne-am luat o grija, avem cadou de mos si va fi si apreciat.
Lego Duplo, cred ca ma scap si eu la o cutie, dar nu deodata cu Mosu, ca nu mai stie de ce sa se bucure.
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
kay spune:
Bu'dimineata...
Eu sunt praf, am iesit ieri 10 min si cand m-am intors laptop-ul avea ecranul spart
... erau S si taica-su acasa... Eh, acum atim ce primeste mami de Craciun
. stiti uj laptop REZISTENT ??? Mica, cum e MAC? Rezista sau plesneste din "senin" c al meu? Care fuse un HP ca al lui Cohelio. Stiam eu ca nu tre sa iau ceva ca al unui scriitor de kko... Eh, si de suparare aseara m-am culcat odata cu S. Am sabotat barbatul care m-a asteptat saracul mult si bine... Da acum imi pare rau, ca plec si pana ma intorc...
Hai ca va las, va pup si va soresc o saptamana frumoasa. Ne auzim canda intorc.
An@ spune:
Liviana ti-am trimis un PM
.
Kay drum bun si mananca un brezel si pt mine
.
Ioana f frumos au iesit conurile colorate!
mami de Ana (22 mai 2007)
lbelciug spune:
Carmen_So, te referi la spray-ul zapada cu sabloane? Pai pe el scrie ca se spala cu apa calda si detergent. Oricum bine ca mi-ai zis, o sa fac un test mai intai.
Doxinu, dar cum ai colorat conurile? Le-ai dat cu tempera si la urma cu sclipici? Noi aseara am sprayat suportul de lumanari, pe urma am folosit tehnica servetelului ca sa dam o alta "fatzada" la 2 cutii de metal si la urma ne-am apucat de colorat, exercitiu care de altfel nu lipseste in nici una din seri.
Ioana, fa te rog o poza cu pachetul Thomas.
Kay, sa inteleg ca nu-ti place Cohelio?![]()
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Ioana13 spune:
Liviana, am luat locomotive take along, sint adevarate, nu falsuri. Si setul asta http://shop.buythomasthetankengine.co.uk/take-along-starter-set-promo-525-p.asp , care pe siteurile din Ro e 120 lei.
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
kay spune:
Hai ca mai arunc un ochi.
Liv, n-am apreciat niciodata cartile de duzina. Nu'sh de ce as face-o acum
.
Mami de Ana, o sa bag o friptura
. si na, un bretzel urias de la Satun de la intrare
. de fapt bretzel era in plan la Zoo.
Va
, acum ajunge alex si tre sa ii predau bagajul
.
Paaaa !!!!
Am editat c fusesem prea dura cu bietul cohelio 
doxinu spune:
| Citat: |
Doxinu, dar cum ai colorat conurile? Le-ai dat cu tempera si la urma cu sclipici? Noi aseara am sprayat suportul de lumanari, pe urma am folosit tehnica servetelului ca sa dam o alta "fatzada" la 2 cutii de metal si la urma ne-am apucat de colorat, exercitiu care de altfel nu lipseste in nici una din seri. Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007) |
Asa am facut "pocedeul" ti l-am explicat exact cu o pagina in urma
Conurile sunt foarte "sclipicioase" dar in poza nu se vad.Ceva mai bine se vede daca dai full screen pe poza
CarlaV spune:
An@, ti-am trimis un link pe PM ca nu stiam daca e voie aici. Nu e fix ce avem noi, dar foarte apropiat. Acum imi fac cu ochiul si cele cu printese
.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"