***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(110)***

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Liviana, am notat aia cu washable..pana acum n-am avut incidente, dar cred ca d-abea de acum incep.

Si eu o tot urmaresc pe Ana (desi stiu ca inutil, pt ca e prea devreme pt asta) si foloseste parca mai mult stanga (cand mananca cu lingura, cand scrie/picteaza/coloreaza), dar nu foarte mult...sau poate le foloseste pe ambele in egala masura, dar vad eu mai des stanga. La picior sigur e stangace ca mine: amandoua dam cu piciorul in minge cu stangul, altfel nu avem directie.

Dar citeam ca pana la 3-4 ani nu se poate stabili daca sunt dreptaci sau stangaci, iar daca folosesc de ex. mana dreapta si piciorul stang, cica nu sunt 100% dreptaci ...gasisem la un moment dat un site despre asta ff interesant, inclusiv cu corelarea ochilor, dar nu l-am salvat .

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Ella si eu am gasit multe pe site-ul asta interesante si la preturi mai bune decat pe altele, dar cel mai importnt, am descoperit ca au depozitul sau ce-or avea pe langa blocul meu (pe langa Billa titan zic ei), asa ca imi convine sa ma duc si sa le vad, sa le pipai inainte de a le lua .

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Ana,
stiu culorile alea cerate scurte din hypermarket; le numeste " culorile intense"
le-am cumparat de mai multe ori.

Liv,
de la raionul cu decoratiuni de Craciun.
scrie cu dreapta, a avut insa tentative la inceput cu stanga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Gata, mi-a luat sotul spray: auriu, argintiu, tip zapada. Cica sa-mi ajunga!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Noi creioane lavabile vrem. Alea de ceara sunt absolut odioase, nu potsa le suport... Unde le mazgaleste nu mai ies ... are pe tabla cateva mazgalituri, ma enervez de fieare data cand sterg tabla... O sa ii mai iau si de poctat, ea orixum manuieste creionul si mai ales pensula cu foarte mare Precizie. Iese din contur, normal, nici nu ma astept sa pastreze limitele... In schimb la pictura m-a surprins placut, a imbinat culorile urmarind un tablou din casa... A iesit foarte frumos, eu am facut o floare si ea a continuat, a umplut spatiul . ah, asa, de geam vreau sa ii iau. Sa pictam geamul. La crayola mai sunt unele cu care colorezi pe foaie si apoi dai cu fierul de calcat si iese "culoarea" si se transforma in material . Mai uitati-va pe site-ul crayola .com la products. Fug, e extrem de tarziu .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

ella sau gravi sa imi explicati si mie, va rog, pe unde tre sa intru maine pt Dr. cernatescu. E spitalul din tei, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

An@, si eu am culori din acelea si sunt de aceeasi parere cu Ella. De lego nu stiu ce sa-ti spun, noi avem de vreun an jumate un set mare cu Winnie the Pooh, ii place mult si il tot redescopera dupa ce-l lasa cate 2-3 saptamani uitat. Are piesele rotunjite frumos si are 3 figurine si o casuta.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_So spune:

Fetelor, io cred ca sunt traumatizata de cadourile de craciun din copilarie, cand imi doream o carte si primeam invariabil pijama (pana cand am crescut si am amenintat ca tai pijamaua dac-o vad sub brad).

Cred ca la noi acum conteaza sa desfacem ceva, sa fie frumos impachetat sub brad si sa mimam surpriza (eu si cu tati, care trebuie serios antrenat in acest scop, sa nu scape ceva de genul "n-a gasit tati bebelush, a gasit carte")

Acum pentru mos Nicolae am vazut niste ciorapei cu desene Walt Disney umpluti cu dulciuri; am luat unii cu printese, ca nr 2 apreciaza foarte mult pe A'dabada (Alba-ca-Zapada) si Tunereasa (Cenusareasa).

Ella, multumesc pentru jocul cu litere, ca mi-ai zis ce marca, sa caut.

Liv, vezi sa ai grija pe unde dai cu sprayul ala, ca io am dat pe geamul de la balcon acu 3 ani si tot acolo e. Am facut imagini cu sablon si acolo a ramas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

An@ STEFAN are lego duplo(2-4ani) de 200 de piese si este tare incantat de el.Este adevarat ca adun la ele de................dar merita ca mai sta si-si face de lucru plus cxa acum nu mai face doar turnulete pana sus,acum a inceput sa faca si alte constructii.Concluzia: io cred ca merita

Carmen m-am amuzat la fraza cu pijamaua.Asta primeam si io cand eram mica si nu 1 ci cate 2,cu buline.Io mai primeam si o jucarie pe langa,ceva chinezesc care atunci erau la mare cautare si foarte deosebite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

an@ si Maya are un duplo, se joaca cu el, si mie imi place. mai nou vrea sa construim garaje sa isi bage masinile. Si fiecare masina are cate un proprietar: masina lu' mami (albastra ca a mea), masina lui bo (tatal meu), masina lui tati si masina lu' mamaie (care e un excavator ).

Am vazut ca intreba cineva de masele da am uitat cine....Maya mai asteapta doar una sus si le are pe toate.

carmen foarte tare faza cu pijamalele. Eu imi amintesc ca primeam tot timpul papusi, dar asta ceream.

Mergi la inceput