***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(110)***
Raspunsuri - Pagina 12
alynta27 spune:
Salutare!
Vas......nici baiatul meu nu are toate maselele! Acum vad ca se plange de durere de la ele!
Dinixu.........dar ati avut mare activitate acolo! Asteptam pozele!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
doxinu spune:
Vas daca vorbiti de masele pai STEFAN al meu are cate una pe fiecare "etaj".Asteptam acum sa vedem ca tot sta cu manuta in gurita in partea dreapta dar nu este marait si nici nervos
Fetelor ce idei de cadouri aveti pentru acest an?Ma refer la MOS CRACIUN ca vreau sa-l invat pe STEFAN ca MOS NICOLAE aduce doar dulciuri/fructe/lucruri mici si ca doar "celalalt" MOS aduce cadouri "mari".
Io am vazut 2 trenulete,1 cu aburi,sine,lumini si 1 militar mai mic doar cu 2 vagoane insa are mai multe "componente de peisaj",un garaj cu tot cu autostrada suspendata si multe masinute colorate..........Inca nu m-am hotarat si as vrea sa stiu si ideile voastre
Nu ca vreau io sa-l pun la respect dar acum la noi au inceput sa se piarda foarte multe idei in care credeam cand eram mici si apoi ma gandesc ca daca ii "aduce" MOS NICULAE tot ce ar putea sa-i aduca ce ar mai asteapta si de la MOS CRACIUN?
Acum s-ar putea sa nu fiti deacord cu mine insa io l-am obisnuit pe STEFAN fara cadouri nejustificate,fara sa-i cumpar tot ce cere(desi imi este foarte greu sa-l refuz)si fara sa-l rasplatesc defiecare data cand face o fapta buna,caci si faptele rele le mai scap din vedere,deci raportul este corect
Carmen_So spune:
Doxinu, si eu fac la fel: mos Nicolae aduce dulciuri, mos Craciun o sa le aduca niste bebelushi, au vazut ele o reclama si mi-au comandat. Ma mai gandeam la jocul cu litere magnetice pe care-l avea Bob intr-o poza, problema cu jocurile astea e ca n-au mai multe seturi de litere, nu pot fetele nici sa-si scrie numele, ca se bat pe A-uri. Tre sa caut.
ella_74 spune:
Liv,
jocul cu litere este de la Early Learning Center, e un brand distribuit de mothercare si parca l-am vazut si la Hamleys; sunt cateva magazine ELC in Londra, mi-am propus sa ajung ultma oara, dar fiind cu n-am mai bifat.
si pentru decoratiuni, ieri in carrefour am gasit spray argintiu si auriu; in jur de 7 ron/bucata; scrie pe el ca e racomandat pentru bricolaj; eu am luat argintiu.
Carmen,
asa e , in general jocurile cu litere nu au prea multe vocale si nu poti scrie cuvinte; asta de la ELC are cate 2-3 litere la fel.
ref la cadouri de Craciun, eu nu cred ca-i mai iau ceva lui ; am un puzzle luat de la Babyexpo cu T-Rex, din ala mare de intins pe podea. Si asa cum ii scriam si Alinei mai devreme, va mai primi si din partea familiei si ma intreb daca e ok sa primeasca asa multe.
Ca nu cred ca va aprecia mai mult daca primeste cadouri multe.
Imi doresc sa nu-i lipseasca nimic dar din prea multa grija, s-ar putea sa-l imping intr-o extrema neplacuta cand nu va mai aprecia nimic;
Stiu, e greu de pastrat un echilibru cand vine vorba despre ce ne dorim pentru copiii nostri.
Asa ca eu nu caut cadouri de Craciun pentru ; e imbracat, are jucarii, e iubit, are deci tot ce-i trebuie;
sa ne aduca Mosul sanatate, asta e tot ce ne dorim.
Imi aduc aminte cat de mult ma bucuram cand eram mica si primeam cadoul de craciun; nici nu concepeam sa fie cum e acum, sa primesti multe; primeam o jucarie, ceva ce-mi placea si asta ma facea fericita.
si in plus, parca ma irita febra asta a cumparaturilor de Sarbatori, in care toata lumea alimenteaza consumismul mondial si cumpara ca sa cumpere; am picat si eu ani la rand in mirajul asta si nici acum nu pot sa spun ca m-am detasat.
kay spune:
Fetelor, eu nu cred ca faza cu fructe si dulciuri mai e valabila acum... Cred ca mergea pe vremea cand nu erau fructe si dulciuri la discretie, dar acum e cam aiurea ... Adica noi avem fructe continuu in casa... Ce surpruza ar mai fi, sau ce cadou ar mai fi daca ii iau fructe? Eu am zis ca pe 6 ii iau ceva mic, putin, dar de efect. Mi s-a oprit ochiul (ala bun:)))) ) la niste creioane crayola si o sa le caut acum in G. Si plus ca ii mai iau niste carti de colorat si chestii de pregatit pt craciun. Adica sa pregatom craciunup cumva prin mos nicolae... Apoi de craciun am renuntat la cadouri mari ai m-am reorientat, dar nu stiu inca la ce. Cert e o trusa de scule . d'aia de baieti. Si mai vad, dau o fuga pana in toys'r'us sau obletter ca e la colt... mi-am propus sa nu dau multi bani pe ele, dar nu stiu cum o sa reactionez in ttoys r us... Cert e ca nu pot sa iau prea multe ca nu am cum sa le car . Pe de alta parte, fiind primul craciun al soniei as vrea sa fie special, dar nu neaparat prin cadouri ci prin atmosfera.
Eu in timpul asta trebuia sa fac bagajul :)))))
An@ spune:
Kay, iote la ce ma gandisem eu sa-i iau Anei de Sf. Nicolae http://www.ookee.ro/jucarii-384-Rechizite-p-1855-8-Creioane-gigant,-8-Giants-Crayons---Galt.html
Pretul mi se pare bun. Este set si cu 24 creioane, dar am zis ca 8 ii ajung la 2 ani.
Edit: acum am vazut ca tu vrei de la Crayola...sunt deosebite cu ceva?
Eu cred ca ii iau Anei de Craciun o "galeata "de cuburi LEGO, ca am vazut ca abea acum a descoperit placerea construitului si a altceva decat turnuri si ziduri fara sens, iar ce avem acum (Clementoni si cateva no name) nu o ajuta, ca sunt prea putine ca sa faca altceva decat turnuri si ziduri. Asa ca cine are LEGO, ce set imi recomanda, cu cat mai multe piese si eventula geamuri, figurine?
Eu am gasit vreo 3 variante, dar daca aveti pareri, impresii, astept:
1. http://www.ookee.ro/jucarii-540-DUPLO-Creative-Building-p-2348-LEGO---Cutie-cuburi-mare.html
2. http://www.ookee.ro/jucarii-540-DUPLO-Creative-Building-p-4155-Lego-Duplo---Galeata-Duplo-Creativ.html
3. http://www.ookee.ro/jucarii-539-DUPLO-Basic-Bricks-p-2342-LEGO---Duplo-Cutie-Lux.html
mami de Ana (22 mai 2007)
ella_74 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui An@ Kay, iote la ce ma gandisem eu sa-i iau Anei de Sf. Nicolae http://www.ookee.ro/jucarii-384-Rechizite-p-1855-8-Creioane-gigant,-8-Giants-Crayons---Galt.html Pretul mi se pare bun. Este set si cu 24 creioane, dar am zis ca 8 ii ajung la 2 ani. Edit: acum am vazut ca tu vrei de la Crayola...sunt deosebite cu ceva? Eu cred ca ii iau Anei de Craciun o "galeata "de cuburi LEGO, ca am vazut ca abea acum a descoperit placerea construitului si a altceva decat turnuri si ziduri fara sens, iar ce avem acum (Clementoni si cateva no name) nu o ajuta, ca sunt prea putine ca sa faca altceva decat turnuri si ziduri. Asa ca cine are LEGO, ce set imi recomanda, cu cat mai multe piese si eventula geamuri, figurine? Eu am gasit vreo 3 variante, dar daca aveti pareri, impresii, astept: 1. http://www.ookee.ro/jucarii-540-DUPLO-Creative-Building-p-2348-LEGO---Cutie-cuburi-mare.html 2. http://www.ookee.ro/jucarii-540-DUPLO-Creative-Building-p-4155-Lego-Duplo---Galeata-Duplo-Creativ.html 3. http://www.ookee.ro/jucarii-539-DUPLO-Basic-Bricks-p-2342-LEGO---Duplo-Cutie-Lux.html mami de Ana (22 mai 2007) |
eu nu le recomand...
le are , le-am luat de la babyexpo, ca astia de la Galt fac puzzle-uri bune; nici nu se atinge de ele fiindca scriu foarte palid, adica tre sa te chinui ceva ca sa se vada ca scrii cu ele.
lbelciug spune:
Ella, saru-mana! L-am insarcinat pe sot sa dea o fug ala Orhideea, sper sa gaseasca acolo Spray. La ce raion e, sper ca la ala de rechizite.
Ai dreptate cu cadourile, copiii din ziua de azi sunt destul de rasfatati si tocmai de aceea eu nu le cumpar des. Chiar si asa nu stiu cum se face, dar ambele camere sunt pline de jucarii. Matei ca e mai mare si mai neascultator, va trebui sa se straduiasca si sa MERITE cadoul de la Mos. Deja a inceput sa bazaie ca mosul il vede cand ma ajuta si ca sigur o sa-i aduca cadaou, "mami, nu-i asa?". V-am zis ideea mea cu calendarul ala, de la 1 dec il pun in functiune si zilnic va trebui sa faca ceva bun, ca sa-l vada Mosul. Bogdan ii va fi ajutor.
Are dreptate si Kay cu fructele, putem fi insa creative la capitolul dulciuri. De ex sa le punem in ghetute ceva mai deosebit, un dulce cu care nu s-au mai intalnit, ca de ex o ciocolata de casa ambalata in poleiala.
An@, pt obiectele de scris, va recomand sa va orientati catre cele washable! Eu sunt patita cu creioane care nu se mai curata de pe anumite suprafete.
In alta ordine de idei, copiii vostri ce mana folosesc predominant? Bogdan ii trage cu stanga, mai ales la scris! O fi stangaci?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
An@ spune:
Ella, creioanele nu le recomanzi, nu? ca ma speriasem , am crezut ca zici ceva rau de lego, ca deja ma gandeam cu groaza sa caut alta idee de cadou.
Multumesc, bine ca mi-ai spus!
Noi mai avem unele cerate, dar sunt mai mici (si scurte si subtiri), luate dintr-un supermarket, dar, in ciuda a ceea ce credeam si eu initial despre astea cerate ca sunt pale, astea chiar coloreaza bine, vizibil, apasat....mie imi plac tare mult, dar fiind mici, parca nu prea o incanta pe mandra, d-asta ziceam sa le iau pe astea groase. Dar nu le iau, daca nu se vad .
mami de Ana (22 mai 2007)
ella_74 spune:
Ana, vad ca ai editat in timp ce-ti raspundeam
deci, eu ti-am zis numai d culori.
nu stiu sa-ti recomand lego; si tot acum parca se joaca mai bine cu ele, desi nu avem seturi din astea mari.
OOkee e un magazin online care a venit si la babyexpo; de la ei am luat pentru puzzle-urile Melissa&Doug cu dinozauri.
Si merci pt link ca am gasit ceva interesant pentru