***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(110)***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

Oana, draga mea..inteleg oarecum ceea ce simti, desi nu e acelasi lucru. si eu ma gandesc uneori ca as innebuni daca s-ar intampla ceva cu calin.. te-ai descurcat foarte bine pana acum. cred ca inteleg sentimentul de ce nu poate sa fie bine odata. insa dupa tot ceea ce a fost sentimentul este ca lucrurile vor merge mai bine, ca raul a trecut deja. asa simt eu. nu trebuie sa simti ca nu ai ce cauta aici, esti una dintre noi si e normal sa ne incurajam una pe alta cand avem probleme, indiferent de care. soniuta e un copil special nu din cauza bolii, ci pentru ca asa e ea. va pup si eu cu drag

ma duc acum la spital, dar nu prea am chef de inducere la rece..vb cu doctorita si vedem. va anunt.
multumesc pentru incurajari

michelle, sa va traiasaca bebe Mateo ce frumos a reactionat Dominic, imi place mult poza asta http://picasaweb.google.ro/mihamora/TudorMateo#5406982479077971330

Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si 40 Sanziana Carolina

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev323pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Felicitari noilor mamici si nastere usoara Arcadia!

Oana,, chiar daca eu nu prea scriu....de fffff multe ori as fi vrut sa-ti pot spune ceva. Orice, nu stiu.....Ce poti spune in asemenea situatie? As putea doar sa incurajez ( din tot sufletul, ca toate fetele) dar nu-mi dau seama cum suna in urechile tale aceste incurajari din partea unor mamici ca noi celelalte, fara probleme majore cu copiii. Intotdeauna temerea mea cea mai mare ( si a tuturor mamelor cred) este sa nu pateasca ceva copiii...5 ani m-am chinuit sa o fac pe Lara ( Damian a venit mai usor)si de multe ori si acum mi se taie respiratia cand imi amintesc vremurile alea...sau cand imi inchipui doar ca li s-ar putea intampla ceva. Temerile tale sunt de 1000 de ori mai groaznice, sunt sigura. Iti suntem toate alaturi mama greu incercata de viata, ne gandim la Sonia mereu, va tinem pumnii si va dorim doar atat : sanatate iar voi, tu si Alex, sa aveti putere sa duceti grijile.

Mami de fetita si de baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Buna, am intrat sa va anunt ca am vb acum 10 minute cu arcadia si s-a internat. In curand o vom pupaci pe Sanziana mica. Doamne ajuta sa vina rapid pe lume si ingerii sa vegheze asupra ei sa o ajute sa vina usor!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Arcadia, punem majoretele la treaba pt printesika.
Nastere usoara si bebica sanatoasa!

Michelle, sa-ti traiasca baietii.Sunt mortali in poza cu biberoanele amandoi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Gata! a venit Sanziana la ora 0.50, are 3.800 gr. arcadiei ii este somn . si mie la fel. noapte buna!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

arcadia sa-ti traiasca ,sa sie sanatoasa si sa ai laptic ca pentru CALINFELICITARI!!!!!!!!!!!!!!!!

ARIEL multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Arcadia, felicitari !!! Bine ai venit, Carolina !

Multumesc tuturor pt gandurile bune, m-am mai mobilizat ieri, sunt mai ok. Va multumesc .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

arcadia felicitari pentru printesa!

doxinu am luat creionul magic cu animale domestice. A mai vazut cu numere, exercitii etc care sunt pt varste mai mari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Arcadia, sa iti traiasca printesa!

Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Buna dimi,

Felicitari , Arcadia!Sa-ti traiasca printesika si sa fie sanatoasa!

Mica,
de unde ai luat creionul magic?L-ai gasit prin hipermarket....sau de pe net?

Mergi la inceput