Criza barbatului de 40 de ani sau altceva?(3)
Raspunsuri - Pagina 13

conchita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ilia_99 s-ar putea sa ai dreptate. s-ar putea sa fie o frica a mea, nu stiu care. ma dezgusta confruntarile cu el, pt ca stiu cum sunt si pina unde se pot duce. dar, de fapt, nu cred ca am de pierdut mai mult decit pierd sau am pierdut deja. multumesc, conchita. |
ilia, pune pe hartie povestea ultimului an ca si cand ti-ar povesti-o tie altcineva. si dupa aia mediteaza bine de tot la ce se intelege din asta. ca tie sotul tau iti poate face cam orice, nu reactionezi. cum se vede asta prin ochii unui barbat, ilia? spune tu, ca eu nu indraznesc. as vrea sa te ajut mai mult, din pacate, zic si eu ca si dov, vorbele vin cu doua taisuri si m-as uri daca te-as rani! tot ce vreau sa spun este ca tu jonglezi cu presupozitii si acoperi gaurile din poveste cu variante decente. ei bine, adevarul doare, dar mai si elibereaza, dupa care mai si vindeca. tu ai nevoie de adevar. ala despre tine, ca doar la ala ai acces. ce te face pe tine sa fii atat de ingaduitoare cu el si de ce transmiti imaginea asta ca ti se poate face orice, tu rezisti. demn, calm, dar rezisti.
e raspunsul tau, ilia.

buli spune:
din pacate scenariul cu luat copiii nu e chiar lipsit de realism.
chiar si (sau mai ales) in Ro zilelor noastre. credeti-ma ca se poate :((
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

conchita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui buli din pacate scenariul cu luat copiii nu e chiar lipsit de realism. chiar si (sau mai ales) in Ro zilelor noastre. credeti-ma ca se poate :(( www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@ |
s-or putea la altii, buli. aici povestea e simpla: el adulter, ea mama desavarsita, ca a ramas cu copiii in timp ce el era cu alta. el, parasire de domiciliu, abandon copii. el ar trebui sa dovedeasca in instanta cu probe super solide ca ea e o mama denaturata, ceea ce e imposibil. asa ca, nu exista mita sa desfiinteze realitatea asta, a iliei. nu ma pronunt despre altele. parasire de domiciliu si abandon copii si sa vocifereze macar ca vrea custodia totala a copiiilor? in locul lui as baga capul in pamant de rusine. abia i se nascuse copilul si el era cu alta. brrr, ca ma enervez si nu vreau.

AgnesLuca spune:
[quote]citat din mesajul lui conchita
pe de alta parte, faptul ca te-a inselat ti-a destabilizat dragostea? sau comportamentul sau? daca e comportamentul, atunci draga ilia, ar trebui sa te bucuri - adulterul ti l-a dezvaluit asa cum este, nu asa cum ti-l imaginai tu. concluzia e de bun simt: ai iubit un altul imaginar, nu pe sotul tau, caci se pare ca nu l-ai cunoscut.
conchita, mare dreptate ai
putin off topic: n-am apucat, da tot vroiam sa intru la subiectele despre amante si sa spun ca io una, intr-un final, ii multumesc amantei ca a existat si mi-a deschis ochii
ilia, sotul tau se hraneste cu energia ta; asta este motivul pentru care s-a intors acasa, este la fel de dependent de tine ca si tu de el, numai ca tu esti pe cale sa rupi aceasta dependenta in timp ce el nici nu o constientizeaza (ca exemplu, si doar ca exemplu, este la fel ca in cazul sadicului, dependent in aceeasi masura de cuplul simbiotic ca si masochistul).
Dupa mine, fara sa am pretentia ca ma pricep si doar din putinul citit si ce am trait similar, sotul tau are o personalitate narcisistica. Narcisismul este opus obiectivitatii, de aceea el se comporta asa cum ai descris si nu e in stare sa vada realitatea...
Agnes si Alexa (21.06.2009)

buli spune:
conchita,
intr-o situatie identica, el cu f multi bani, a "dovedit" in instanta cu martori mincinosi ca ea era adulterina si a cistigat ambii copii. si ea era chiar o femeie de isprava care acum e praf si pulbere.
eu nu vreau s-o sperii pe Ilia, dar stiu sigur ca se poate.

dov spune:
da, si aducand exceptiile in discutie, uite asa o incurajam. si iar revenim la drobul de sare...

buli spune:
dov,
daca la mine te referi - ai inteles gresit.
eu cred in zicala cu "un om prevenit face cit doi"; cea cu drobul de sare nu cred ca isi are locul aici.
sa iti spun ca e si cineva de pe forum care este/a fost intr-o situatie f trista asemenatoare?

dov spune:
vrei sa ne batem in exemple? eu am luptat cot la cot de fostul meu cumnat, sa-si ia copilul, si crede-ma, aia era nebuna...fusese si internata prin copilarie pe la stabilimente de-astea, in fine...si tot degeaba, copilul a fost dat mamei.
si mai am exemple. ei si? vorbim de procente aici...plus ca sincer, ma indoiesc ca ILIA ar fi asa, chiar fara acoperire.
in fine, eu am zis ce aveam de zis, oricum, mai departe e decizia ei, si puterea ei de a merge mai departe.

AgnesLuca spune:
sa nu uitam ca in cazul iliei nu exista casatorie oficiala
nu stiu cum e in ro in acest caz cu custodia, apartine ambilor parinti automat???
mi se pare putin probabil ca el sa aiba sanse de cistig daca cere custodia, mai ales ca e vb de copii f mici
mai sta si prost cu banii
deci, sa nu exageram
Agnes si Alexa (21.06.2009)

dov spune:
ba tocmai, ca exista! de aici problema...daca n-ar fi casatorita cu acte...no chance from the start.