Totul despre Dubai

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

pai delphin o sa incalzeasca incetul cu incetul... 35- 40.. .depinde acuma... de DD
cine stie ce dereglari ne-o astepta

anul trecut in iarna a fost mul mai rece dacat iarna trecuta si cu multe ploi, acum subtire

anul trecut in iunie s-au atins 55 de grade, la umbra, deci inchipuieti sub soare

si aici sunt tantari... nush de oli, mereu afuma contra lor, dar mai sunt... eu sunt mai norocoasa si nu ma papa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Delphin, inca o data multumesc
Inca nu am rezervat hotelul ...noi avem alta destinatie, si Dubaiul e o 'oprire' la intoarcere. Vroiam Hilton, dar pana sa ne hotaram, ne-au zis ca nu mai au camere.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 3+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

atentie la viza, daca calatoriti cu pasp. romanesti aveti nevoie de viza pt. Dubai.
In general hotelurile se ocupa daca cereti
costa cam 150$
Ce date ai pt. hilton si care caci sunt 2, eu am gasit camerela hilton.

https://secure.hilton.com/en/hi/res/choose_rates.jhtml;jsessionid=4DDUSA2ST3F3ICSGBJT222Q?_requestid=123277

Mergi la inceput

Ne-am hotarat pt Grand Hyatt.
Pt viza ne-au cerut parca 85 euro/persoana.
De abia astetp vacanta!

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 4+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Am si eu o nelamurire...sa nu radeti, dar am citit tot felul de sfaturi. Cum ma pot imbraca?
Am citit ca nu am voie fuste/rochii scurte...ce inseaman scurte? Ca trebuie sa-mi acopar bratele, spatele...si alte cele
Deci? Eu port fuste/pantaloni scurti, nu foarte...sa zic ca deasupra genunchiului. E cazul sa-mi fac griji? Inteleg sa nu ma imbrac provocator, cu chestii f stramte, transparente...

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 4+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Deasupra genunchiului inseamna si o palma peste fund.

Fara decolteuri super adanci,rochii cu spatele gol inseamna si fara sutien, ... e vorba de bun simt intr-o tara musulmana.
Te imbraci decent si basta. Rochie, fusta 2 degete deasupra genunchiului, bermude si nu short, fara toples si tanga la costum de baie.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui delphin

Deasupra genunchiului inseamna si o palma peste fund.

Fara decolteuri super adanci,rochii cu spatele gol inseamna si fara sutien, ... e vorba de bun simt intr-o tara musulmana.
Te imbraci decent si basta. Rochie, fusta 2 degete deasupra genunchiului, bermude si nu short, fara toples si tanga la costum de baie.

Multumesc!

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 5+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

Buna,

o intrebare legata de viza: in Dec-Ian o sa merg in Mauritius, pe cont propriu si vreau sa zbor prin Dubai; am legatura peste 2 zile, asa ca mi-am rezervat deja azi hotelul in Dubai si le-am trimis un e-mail, sa vad daca pot rezolva ei cu viza.

Voi cum ati procedat ? Mi se pare ceva ... cam complicat, am crezut ca e doar o formalitate.

Mergi la inceput

Hotelul se va ocupa, trebuie sa le trimiti o fotocopie dupa pasaport , color, si nu mai stiu, dar iti vor spune ei.

Personal, nu calatoresc cu pasp. ro si nu stiu exact cum se procedeaza, am intrebat o data la hotel cum se procedeaza caci aveam pe cineva cu pasp ro.
Nu e nici o problema, se elibereaza relativ repede daca le furnizezi hartiile necesare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

Buna, Delphin,

hotelul mi-a raspuns ca se ocupa doar daca: am legaturi de afaceri cu vreo companie din Dubai sau sunt client corporate al lantului lor hotelier sau daca zbor cu Emiratele (caz in care se ocupa Emirate airlines)

mi se pare ceva de vise rele, eu nu ma incadrez in nicio categorie (?!)

va rog, nimneni n-a mai calatorit pe cont propriu in Dubai, cu Taromul ? toti ati mers doar prin agentii ?

Mergi la inceput