Totul despre Dubai
Raspunsuri - Pagina 4
Annie80 spune:
Welcome back! te asteptam
1. care ploaie? cred ca ai adus-o numai pt tine, aici au fost niste norisori
dezamagita de burj al arab , zici? si eu...auzisem o gramada de lucruri faine despre el, l-am tocat pe al meu sot 3 luni de zile sa ma duca sa-l vad.... sincer nu stiu la ce ma asteptam sa vad
sincer imi pare rau ca ai racit aici, sper ca acum esti mai bine , ma bucur ca totusi te-ai distrat. te-ai distrat da?
Pup u!
Emeralde spune:
deci in Burj Khalifa nu ati reusit sa urcati!
eu stiam ca biletul e 200 - oricum zilele astea au inchis turnul pe o perioada nelimitata (revizie tehnica)caci nu faceau fata "invaziei" de turisti
delphin spune:
Sa va spun ce am auzit eu de Burj Khalifa...Cica in sambata in care inca eram la Dubai adica pe 6 feb liftul ar fi avut o pana ceva si ar fii cazut in gol vreo 150m dupa care s-a oprit intre etaje si au scos oamenii din lift cu o scara si altele. Si de atunci turnul e inchis pt. vizite.
Iar biletul e 100 sigur la normal si 400 la "rapid".
Sigur Annie, m-am distrat si chiar riscam sa revenim pe 1 aprilie. Cum am zis eu in "interes" de serviciu, adica organizator.
M-am urnit ieri si am fost la doctor, am adus si o otita cu mine...de fapt cred ca rinofaringita a dus spre otita. Rezultat de curse 10 zile de ampicilina si picaturi de pus in ureche.
Ce nu inteleg eu neam, e ca-ti spune sa nu te duci la plaja sau piscina si sa eviti sa introduci apa in ureche, dar picaturile alea ce sunt. Ca e o doza unica de 5ml de 2 ori pe zi
Am uitat sa specific ca joi seara cand am ajuns am fugit in Deira City Center, deci si asta trebuie trecut pe lista, iar big bus l-am luat din fata de la Wafi, dar nu am intrat. Nu-l bifez si pe asta caci as vrea sa ma intorc sa vad cum e pe dinauntru cu piramidele.
Annie80 spune:
wow, i'm shocked, doulbe shocked
eu n-am auzit de asta, si ei nu spun ...nasol, ce sa zic... erau oameni inauntru? 150 m? eu am avut un fel de cadere libera la niste jocuri in global vilage si mi-a venit sa pup pamantul
Mey despre urechi, cred ca, apa nu face bine daca sta acolo, plus ca poate avea reziduri si inflama si mai tare, face mormoloci, broscute pestisori (glumesc) pe cand picaturile , au antibiotic si lupta cu infectia
refacere rapida!
Deira city center e preferatul meu, pe langa ca e cel mai aproape, e mai adunat asa, nu imens ca dubai mall, si l-am cam invatat, adica e ma intereaza acolo
bafta cu 1st APr, nu e gluma nu? eu pe 3 mart plec in ro!
BraveGirl spune:
Luna viitoare ajungem si noi 5 zile in Dubai. Inca nu am avut timp sa studiez, asa ca va intreb: ce e de vizitat? In afara de mall-uri
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
POZE CU PRINTESA
vine bebe
delphin spune:
Luat bilete pt. big bus 48h si facut o zi circuitul blue, o zi circuitul rosu.
Coborat din bus sa va plimbati cu vaporasul,plimbarea e inclusa in costul biletului de bus, mers la muzeu, intrarea e inclusa in biletul de bus, vizitat golden zouck, e statie pe linia rosie, piata de contimente, de tesaturi...tot centrul vechi e simpatic.
Apoi de vazut seara fantanile cantatoare din Dubai mall, unele mall-uri merita vizitate pt. arhitectura...wafi cum ar fii. Mers la aquariul din hotel Atlantis si de ce nu si la cel din Dubai mall,o seara de excursie in desert...acum depinde daca sunteti cu copii sau nu.
Ar mai fii de vazut in Mall of emirates pista de ski si snow parc, dar cred ca voi v-ati saturat de zapda.
De ce mergeti la Dubai...scopul vizitei, turism? Cam ce va ganditi voi ca ve-ti face?
Apoi pot sa-ti mai propun cate ceva in functie de viziunea voastra asupra voyajului la Dubai!
BraveGirl spune:
Delphin, multumesc frumos!
Suntem 6 cupluri, mergem fara copii, ca cel de la purtator nu se pune . Mergem sa ne relaxam, distram, vizitam....
O sa am in curand 3-4 zile libere si ma pun pe studiat, sa fructific la maxim timpul.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 3+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
delphin spune:
Brave, ok, 6 cupluri, fara copii zici...Pai atunci asa cum am zis, luati bilete pt. big bus si faceti putin pe turistii, linia rosie a big biusului merita, o zi la un parc aquatic cel de la Atlantis nu ar fii rau ca sa vedeti si aquarim-ul de acolo. Vedeti ca sunt oferte pe net parc + aquarium la un pret bun, apoi o seara in desert, la hotelul la care ve-ti sta(bdw, la ce hotel ve-ti sta?)trebuie sa fie un tourism deck si intrebati acolo despre iesire seara in desert, cu masa, desi eu as rezerva de pe net caci e mai ieftin.
Pai 2 zile cu big bus si faceti si mall-urile, caci va lasa cam la fiecare mall, una la parc, o alta in desert si cam asta e, va mai rezervati timp si de plaja, o zi si asta e tot...fuse si se duse 5 zile la Dubai
delphin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Annie80 vedeti ca se incalzeste aici, luna viitoare o sa ajunga pe la 30 + --------------------------------------------- "Someone's pleasure is another's pain!" Alergic at stupidity. "There's nothing can't be done, if we raise our voice as one." |
Si prin aprilie annie? Aici sunt 30-32° insa seara e racoare, pacat ca sunt tantari aici, muuulti si cu boli, daca nu ar fii super!