Totul despre Dubai

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana_Perianu spune:

Daca vrei sa mergi la cina la Burj al Arab nu uita ca ai nevoie si de haine elegante.
Banuiesc ca vei merge la Al Mahara (restaurantul subacvatic) asa ca pt un plus de spectaculozitate intereseaza-te daca merge submarinul.

O alta chestie draguta e sa mergi intr-o seara la Madinat Jumeirah (e aproape de Burj si de parcul acvatic): e un hotel urias cu canale cu apa ca la Venetia si barci care par gondole dar se numesc altfel; ei, au o zona acolo cu un souk (un fel de bazar), restaurante, baruri... e super !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ana_Perianu

Daca vrei sa mergi la cina la Burj al Arab nu uita ca ai nevoie si de haine elegante.
Banuiesc ca vei merge la Al Mahara (restaurantul subacvatic) asa ca pt un plus de spectaculozitate intereseaza-te daca merge submarinul.

Submarinul merge ca doar e liftul principal care te duce la resto.

Despre tinuta eleganta...sa-ti multumesc de precizare? Nu stiu de ce mi se pare un afront!
Macar atata lucru stiam si eu, ca doar la resto nu te duci in blugi si adidasi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pico spune:

Citat:
citat din mesajul lui delphin

Citat:
citat din mesajul lui Ana_Perianu

Submarinul merge ca doar e liftul principal care te duce la resto.

Despre tinuta eleganta...sa-ti multumesc de precizare? Nu stiu de ce mi se pare un afront!
Macar atata lucru stiam si eu, ca doar la resto nu te duci in blugi si adidasi!

fetelor,fetelor...relax...

Intrebare...aaa...in afara de pierre cardin, exista reduceri si in timpul anului...de ex. daca as veni prin mai?
Banuiesc ca in souk-uri preturile raman aceleasi,nu?

Raluca , Ioana Carrina(09.04.2003), Maria Carolina( 26.11.2005)si Ana Iasmine(06.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pico

fetelor,fetelor...relax...

Intrebare...aaa...in afara de pierre cardin, exista reduceri si in timpul anului...de ex. daca as veni prin mai?
Banuiesc ca in souk-uri preturile raman aceleasi,nu?

Raluca , Ioana Carrina(09.04.2003), Maria Carolina( 26.11.2005)si Ana Iasmine(06.10.2007)

raspuns : In malluri gasesti reduceri si in timpul anului, dar la pierr cardan cred ca e non stop...mereu vad ..in souq-ri negogiat la max, deoarece preturile cresc in functie de culoarea pieli , tris dar adevarat , mai ales daca cumperi mai multe de la acelasi individ... si se gasesesc o sumedenie de fake-uri ,

Mergi la inceput

si care ar fi culoarea cea mai indicata...glumesc.
Annie, mersi mult de raspuns!

Mergi la inceput

Si iaca a inceput si festivalul, discounturi cam de la 40% la 80% sunt super aglomerate mallurile, bani sa fie

Delphin, cum esti, pe unde esti?

Mergi la inceput

Annie,sunt aici, numar zilele si fac ultimele confirmari.
Joi ajung....
Suntem 19 pana la urma..fetele sunt excitate, abia asteapta sa invadeze mall-urile.

Mergi la inceput

uaa!ce va invidiezz.....

Mergi la inceput

Delphin distractie maxima, sa nu uiti cand te intorci sa mi spui cum te-ai distrat

Mergi la inceput

Gata! Fuse si se duse si am racit! Imi curg nasul, mi-a fost putin frig, am vazut si ploaia pe care am adus-o cu mine la Djibouti!

A fost fain, prea scurt, dar cred totusi ca daca stateam mai mult mi se lua de toate magazinele si altele.

In turn nu am reusit sa urcam, in ciuda zecilor de emailuri trimise pt. rezervare nu am primit nici un raspuns, iar vineri dimi, la fata locului, nu mai erau bilete de 100 pan luni seara, deci am zis pas.

In rest...MAll of Emirates, pt. un tur mic de shopping, Dubai mall si am fost la fantani. a fost superb, am mancat la o terasa acolo, admirand spectacolul. Am mai fost in Mercato, Karama Market pt. niste "souveniruri" si la resto la Burj Al arab, unde sa zicem ca nu e chiar "Whau", dar merita facut o data in viata.

Voiajul pt. fete a fost super, toate multumite si asta m-a bucurat mult.
Poate ca mai revin o tura, tot pt. 3 zile daca mai sunt clienti pt. un nou voiaj. Deocamdata testez terenul!

Mergi la inceput