Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (43)
Raspunsuri - Pagina 18
cris_mario spune:
Dumnezeu sa-l ierte...imi pare nespus de rau
Fetelor o sa discut si eu cu medicul de fam cand merg al el cum fac cu prenatalul...ptr k eu il iau doar scriptic..eu la serviciu nu mai merg de 2 saptamani si merg knd vreau de aia zic asa..sa vad ce zice dr de fam
mariucasara asa e ok cantar pana la 25 kg...si era necesar ptr k venea aks..al mn e la 5 min de ksa si nu are rost
Mario Andrei 16.08.2005 24+ -Alexandra Elena
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
lorex spune:
Dunga maro (linia nigra) o am si eu de ceva timp...si stiu ca o avea si mama...imi amintesc ca am intrebat-o ce-a patit acolo
(am un frate cu 10 ani mai mic de asta imi aduc aminte).
La mine nu e dreapta, e usor in zig-zag...adica...de la buric in jos se duce inspre stanga. La voi cum e?
Beatrice eu am caldura de la centrala orasului si e fff tare...ma sufoc in casa, aerisesc f des ca altfel as ajunge la 25 de grade. Stiu ca e recomandat 21-22 de grade, insa mie imi place caldurica...si cred ca si bebelushei ii place ca aseara cand am intrat in cada s-a dus repede in josul burtii unde intra burta in apa si era cald. ce burta comica aveam
Despre Calciu...eu iau Elevit si contine si calciu.Tu nu iei?
24
cris.dogarel spune:
ofe, imi pare rau ca ai ahs dureri... sper sa se rezolve cat mai repede. Nu intra in depresie, ca nu-i deloc momentul....off, lasa, ca intram noi mai incolo, oricum
vad ca esti pregatita "tare" pentru marea intalnire. io doar am citit pe ici pe colo listutze, dar nu am pus nimic in gentuza. nici nu a terminat de cumparat..
danyelana, super treaba cu trusoul la magazin... te asiguri ca primeshti exact cadourile ce-ti plac si de care ai nevoie
Tanaion, sa-ti traiasca puiul Toma, sa te bucure mereu
nicolcris, lylika, eu "ma grabesc" si cu prenatalul si cu bagajul pentru ca am o prietena care a asteptat sa intre in luna a noua si nu a luat prenatal, n-a facut bagaj. vineri a facut cererea de prenatal pentru luni (avea 36 s si cateva zile), dar a nascut sambata noaptea. acu' zice ca-i pare rau ca nu a luat macar 2-3 sapt. mai devreme, ca nu a avut timp sa pregateasca nimic acasa si nici sa se odihnesca k lumea; a fost bb grabit tare
carmita baby, eshti rapitoare...
alicredo, al3csa, daca scurgerea a fost lichida, transparenta, asha "brusca", la ridicare, poate fi 1 din 2: pp- se intampla des in sarcina sa pierdem picaturi de urina, vezica e presata rau shi controlul muschilor nu e asa de bun- mai ales daca a trecut ceva timp de la ultimul shushu si este vezica plina. o sa treaca odata cu "eliberarea presiunii".. al doilea lucru, un pic mai nasol, ar fi sa fie o cant mica de lichid amniotic. e putin probabil, se intampla mai rar, dar se intampla. nu e o problema majora, dar cand mergi la dr., sau daca se repeta, spune-i de incident - exista teste (betzishor cu o substantza care se coloreaza daca e lichid amniotic in vagin).
scurgerea albicioasa/cremoasa e ok, abundenta in sarcina, asa e normal. daca insa e urat mirositoare sau isi schimba consistentza ("se branzshte", etc) e probabil ca e o candida, ceva, trebuie analize si sunat dr. nu ashteptati controlul..
scuze ca m-am lungit sau daca nu am lamurit mare lucru.
Cris, 29+cu Ema si Ana(2003)
poze
lorex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui al3csa lorex pai nu prea poti sa-ti iei "cat mai multe inainte" pt ca nu ai voie sa-ti iei mai devreme de 7 luni si 10 zile ... Poate doar sa te intelegi bn cu dr tau si cu cel de familie si sa-ti iei medical 100%(urgenta) pt ca altfel mi se pare ca iti afecteaza CIC. Ooof catalutza unde esti?? 26+ Yannis Andrei |
24
nicolcris22 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorex Dunga maro (linia nigra) o am si eu de ceva timp...si stiu ca o avea si mama...imi amintesc ca am intrebat-o ce-a patit acolo (am un frate cu 10 ani mai mic de asta imi aduc aminte). La mine nu e dreapta, e usor in zig-zag...adica...de la buric in jos se duce inspre stanga. La voi cum e? Beatrice eu am caldura de la centrala orasului si e fff tare...ma sufoc in casa, aerisesc f des ca altfel as ajunge la 25 de grade. Stiu ca e recomandat 21-22 de grade, insa mie imi place caldurica...si cred ca si bebelushei ii place ca aseara cand am intrat in cada s-a dus repede in josul burtii unde intra burta in apa si era cald. ce burta comica aveam Despre Calciu...eu iau Elevit si contine si calciu.Tu nu iei? 24 |
Si eu am linia neagra putin stramba... de la buric in sus pleaca inspre stanga! Sotul meu radea de mine...ca cica toate femeile o au dreapta dar eu o am stramba ca sunt un specimen aparte!
29+ ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...
http://community.webshots.com/user/nicolcris22
lorex spune:
"Miturile populare spun ca mamicile care vor naste o fetita au linea nigra pana la buric, iar la cele care vor avea baietei, ajunge pana la xifoid."
La mine nu se confirma...o am pana-n gat si am fetita!
24
al3csa spune:
Fetelor am onoarea de a preda stafeta hai schimbul 2 .. Eu ma retrag ..
Va si va doresc o zi buuuuna
26+ Yannis Andrei
nicolcris22 spune:
Legat de pierderile de lichid aminiotic...am patit si eu o chestie, aveam 16 saptamani, mi-am facut baie sambata dimineata, am stat in cada, relaxare totala...totul ok...seara pe la 9 plecam de la socrii si cand am traversat strada putin in fuga a inceput sa-mi curga apa din vagin, multa..eram fleasca...apa, apa era...m-am speriat teribil...ma gandeam ca dk e lichid, desi ma simteam perfect! era si doctora in concediu si mi-a fost jena sa o sun sa o deranjez pt asta...am steptat inca o zi doua sa vad dk se mai intampla si nu....se pare ca a fost de la baie...mi-a intrat apa in vagin.Am mai facut bai in cada dar nu am mai patit asa ceva de atunci.
29+ ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...
http://community.webshots.com/user/nicolcris22
cris_mario spune:
cris asa e si la mn..si miroase uneori nu mereu....cum ai zs in ult parte
Tanaion sa traiasca Toma sa fie sanatos si sa av bucurati de el...da' tu pe unde mai esti?
danyelana.....suuper chiar imi povestea soacra mea k asa e si in America...este si verisoara noastra din partea sotului insarcinata si a facut deja listuta.....si in genul asta cred k fac si eu la cununie..adik nu chiar,dar le voi spune fiecarora ce sa ne cumpere...imi permit ptr k facem in familie
Mario Andrei 16.08.2005 24+ -Alexandra Elena
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
cris.dogarel spune:
lorex, nu te supara. conf. legii poti lua 84 zile inainte de DPN si 42 dupa. daca nasti natural, deci nu stii exact cand vine bb, ia-ti o marja de 7-8 zile (de obicei nu te lasa medicul mai mult de atat, iti provoaca nasterea; depinde de caz/medic, desigur).
miremia, multam de listuta. rugam fetele pricepute sa puna lnk pe prima pagina, unde mai avem listutze.
Gheorghe Dinica, multumim.
Cris, 29+cu Ema si Ana(2003)
poze