Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (43)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

lorex si la noi la fel este cu caldura si noaptea trebuie sa ne trezim ca sa aerisim, pentru ca altfel ne sufocam

si eu vreau prenatal mai din timp, ca sa ma odihnesc si eu mai mult (mie imi place sa dorm pana tarziu si nu pot face asta cand merg la munca ) si sa am si eu timp de pregatiri (bagajul meu + ce mai e de cumparat pentru bebe)

26+
poze 26 sapt
trusou bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

IAAAAAR ATI SCRIS MULT!!!
Offf, intr-un fel imi pare bine ca ati deevnit asa vorbaretze.
Pe de alta parte, io vorbareatza din fire fiind, regret ca nu am raspuns la multe chestii, d e2 zile stau si citesc si citesc si citesc... Rog pe toate burticile sa ma scuze c anu raspund ca nu-mi mai aduc aminte tot .
Vreau sa zic ca am vazut poze frumu cu toata lumea , dannyelana e mai slaba ca mine!!!, deci nu sunt "curiozitatea" grupului de burtici, si cris.mario e mai slaba! sac! siii m-am indragostit de Ana si cris.dogarel. Ofer grec misto pentru Ema! Grecia e mai aproape decat Belgia! si e mai mare! si are multe insule si plaja si mancare buna! despre mamidepuiuti...cred ca a recuperat bine bine ce avea ea de recuperat cu tati ca a avut inspiratie la cumparaturi! SUPERBE toate lucrushoarele! sunt invidioasa! Larisel m-a dat pe spate cu numele!!!! superbe!!! mai ales ca imi aduc aminte ca si eu i-am sugerat combinatiile astea mai demuuult!!! offf fetele iertati-ma restu nu-mi mai amintesc personalizat . Restul subiectelor...(din aduceri aminte
)
in primul rand Tanaion !!! bebe grasun si multe multe bucuriii!
burtica raportam crestere brusca in ultimele zile, masuram diseara acasa cu metru de croitorie, eu aveam vro 66-67cm in talie inainte sa gravi.
vergeturi Slava Domnului inca nu! dar innotam in ulei de masline si crema cu galbenele de diminetza pana seara...abia se apropie tati de noi...
celulita da, avem pe pulpele superioare sub dunga funduletului, pe fund si mai ales pe partea interioara a coapselor.
scurgeri da, avem, abundente, alb-cremoase, nu deranjeaza mirosul dar ne streseaza abundenta asa ca purtam absorbante zilnice.
spalaturi stiu ca nu e voie in sarcina decat cine stie cazuri de treb vreun tratament ceva.
concediu prenatal dupa lege poti lua maxim 84 de zile inainte de DPN (sa ramana 42 dupa DPN) dar daca ramai cu mai putin de 42 dupa DPN nu e bine ptr indemnizatie CIC, de aia majoritatea dr. nu se risca si dau 63 cu 63 si spun ca altceva nu exista, nu stiu, nu cunosc , da se calculeaza in zilele astea weekenduri libere tot, se ia calendaristic...offff...mai ziceti, ce am uitat?

27+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Azi am de gand sa fiu prezenta la toate schimburile ...deci va salut si de la schimbul trei ...

Intre timp am mai tras un pui de somn ...am fost si la o buna prietena la o cafeluta mica ... si uite asa s-a facut si ora 15 ... ...

Carmita_baby superbe pozele ...superb parul ... superba mamica ..superb tati ...superbi amandoi si superba burtica ... ... esti o frumoasa

Ofe imi pare rau ca ai iar probleme cu dantura ...si eu am avut, dar m-am dus la dentist asa cum mi-a recomandat Yasmine (pe care nu am mai vazut-o pe aici ...oare ce mai face ...sper ca e bine) si mi-am facut si detartraj si inca ma duc sa imi mai rezolv nishte plombite ... dar mai bine preventiv decat de urgenta ...asa ca iti tin pumnii si sper sa se rezolve cat mai repede ...stiu cat de rau poate sa fie sa te doara maselele atat de rau si sa nu poti sa iei nimic pentru durere ...

Alicredo, al3csa eu stiu ca in sarcina din cauza hormonilor scurgerile sunt mai abundente ...dar cel mai bine este sa vorbiti cu ginecologul despre asta ...poate chiar sa faceti o analiza a secretiilor si sa stati voi linistite...

Loerx multumim mult pentru dedicatie

Miremia ...multumim mult pentru listuta ...offff ....

Legat de Gheorghe Dinica ...acum ma uit la TV ...pe toate programele e numai asta ... un actor extraordinar ... Dumnezeu sa-l odihneasca in pace !!! ... nu stiu daca e de la sarcina sau nu, dar mi-au dat lacrimile

Elena, 28+
Poze concediu Thassos 2009
Burtica la 24 sapt
Burtica la 26 sapt
Lucrusoare bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le
Rebianaaa, stiam eu ca uitasem ceva! Sa te . Cum te simti cu cerclajul, esti ok? Ce mai face Luca? Dar bebelina din burtica? Sanatate multa, sper sa te ocoleasca raceala pana la urma.

Te si eu iubita! Desi am cerclaj dr mi-a dat unda verde la mers la scoala; se mai aduna treaba si pe acasa si tot imi spun sa ma odihnesc dar nu prea reusesc. Noroc cu somnul lui Luca de la amiaza ca ma mai intind langa el (mai scriu cate ceva, mai intru pe forum...). Luca progreseaza la capitolul vorbit, spus poezioare, cantat, spre deliciul meu. Isabela ce face? Asteapta cu nerabdare surioara, asa-i?

Mami de Luca si cu

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui evyme

lorex si la noi la fel este cu caldura si noaptea trebuie sa ne trezim ca sa aerisim, pentru ca altfel ne sufocam

si eu vreau prenatal mai din timp, ca sa ma odihnesc si eu mai mult (mie imi place sa dorm pana tarziu si nu pot face asta cand merg la munca ) si sa am si eu timp de pregatiri (bagajul meu + ce mai e de cumparat pentru bebe)

26+
poze 26 sapt

Si eu la fel, mai ales ca nu am cumparat nimic, da' nimic...mi-a fost cam frica sa ies in aglomeratie din cauza virozelor si a gripei plus ca astept sa intre si niste bani. Iar cand esti libera si te trezesti la ce ora vrei, altfel iti vine cheful de shopping
trusou bebe

24

Mergi la inceput

Am scris tot in chenar...Cum fac sa scriu sub chenar?

24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui nicolcris22

Legat de pierderile de lichid aminiotic...am patit si eu o chestie, aveam 16 saptamani, mi-am facut baie sambata dimineata, am stat in cada, relaxare totala...totul ok...seara pe la 9 plecam de la socrii si cand am traversat strada putin in fuga a inceput sa-mi curga apa din vagin, multa..eram fleasca...apa, apa era...m-am speriat teribil...ma gandeam ca dk e lichid, desi ma simteam perfect! era si doctora in concediu si mi-a fost jena sa o sun sa o deranjez pt asta...am steptat inca o zi doua sa vad dk se mai intampla si nu....se pare ca a fost de la baie...mi-a intrat apa in vagin.Am mai facut bai in cada dar nu am mai patit asa ceva de atunci.

29+ ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...
http://community.webshots.com/user/nicolcris22

Nicol, eu stiu de la doctorul meu ca nu e bine sa facem baie in cada pe perioada sarcinii, risc de avort spontan. Acuma nu mai tin minte daca era valabil doar pentru primul trimestru sau si pentru restul trimestrelor, insa eu am evitat si am adoptat dusul, desi si eu sunt fana a bailor in cada.

A, si am facut aseara gogosi, foarte bune! Si sotului i-au placut! Si lui bebe Multumesc de reteta!

Ratusca 27+

Mergi la inceput

Elefantica - cu drag!

Cris.dogarel - merci
Chiar mi-am calculat acum ce inseamna ca nu pot lua prenatal mai devreme de 7 luni si 10 zile, si mi-a iesit varianta cu 72 zile inainte si 54 dupa ceea ce e destul de convenabil si insemana ca de pe 21 decembrie pot intra in prenatal. yupiiii

Alicredo - de "durerea intre craci" mi-a vorbit si sora mea care are copil deja...deci...se intalneste...o am si eu uneori...parca am senzatia ca mi se umfla putza cu totul

Bubu din ce stiu eu si din ce am mai citit, vergeturile apar din lipsa de proteine si vitamina C in alimentatie, plus factorul genetic...mananci carne? fructe?

Alecsa are drptate cu hainele de gravida. Nu merita sa cumperi, doar pantalonii cu burta avand in vedere ca prindem sezonul rece, sunt f practici.Cred ca doua perechi sunt super deajuns. In afara de asta nu mi-am luat nimic de la mag pt gravide. Mi se par urate sau demodate.Si f scumpe. Port rochite baby-doll si pulovere mai largi (sau nu), uneori apelez si la cele ale sotului..colanti, ciorapi grosi la rochite..etc.
O sa-mi fac curaj intr-o zi sa-mi fac si eu album foto.

Mi-e o permanenta pofta de ciocolata si-mi cade parul f mult..

24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lillyka spune:

nu ma ajuta si pe mine nimeni cu o reteta de mucenici in zeama?
va dau si voua virtual din ele

33+ Luca Alexandru

poze

Mergi la inceput