Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (43)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

offf.....nu stiu de ce merge asa de greu calc asta..cred k e de la net

ratusca mica nici eu nu am avut voie baie in cada in primul tr si ami ales knd am luat utrogestan...dar akm nu mi-a ami zs nmk..sa vad de akm in colo

lorex eu deja sunt la a doua cioco azi milka cu caramel ..a vnt ieri o prietena la mn cu din asta si azi mi-am luat 2...super buna

lilika nu stiu ca te ajutam cu placere

Mario Andrei 16.08.2005 24+ -Alexandra Elena
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Mucenici in zeama???
N-am mai auzit...
La noi mucenicii sunt imbibati in miere de albine diluata cu apa si tavaliti prin nuca pisata..
O sa ma interesez pe la serviciu poate stie vreo colega si te anunt daca gasesc.

24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

lorex nu stiu cum ai calculat tu, dar doctorii calculeaza aceste 7 luni si 10 zile ca s-ar intampla la 31 de saptamani, unii iti dau din sapt 31, altii din sapt 32 .

lilika nu stiu ca mama face, dar stu ca in principoi ii pui la fiert in apa cu coaja de lamaie si cand sunt moi (nu sfaramati) adaugi zahar dupa gust si ii servesti cu nuca macinata si scortisoara. Stiu ca mai poti pune esenta de vanilie sau zahar vanilat dar reteta teteta sa-ti dau cu cantitati nu stiu [:9]

28+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolcris22 spune:

O reteta de mucenici Ilika...ar fi cam asa...dk nu gasesti la magazin opturile deja facute poti face din paste, melci.Cred ca in perioada asta nu se gasesc.Reteta de coca chiar nu stiu sa ti-o dau. Se fierb melcii in apa, apoi se adauga in zeama zahar, mirodenii-vanilie, coaja de lamaie rasa...nuca scortisoara si gata.Ca si cantitati habar nu am...dar asa pe fuga merge, zic eu, le faci dupa gust si din ochi.

29+ ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...
http://community.webshots.com/user/nicolcris22

Mergi la inceput

Forumul e de vina...mi-a expicat sotul...ca e condus de un server si daca sunt f multi vizitatori merge greu...eu ii dau o comnda si mai citesc o pagina de carte pana se incarca

24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

lorex...dar park pe forum erau mereu multi vizitatori si park nu mergea asa greu ...in sf...

ma bucur ca a ajutat-o cnv cu reteta de mucenici pe lilika

sa vdm cn ne ajuta cu capitol nou ...incepem sa ne revenim al nr de capitole .....fata de mrtie-aprilie mai avm putin

Mario Andrei 16.08.2005 24+ -Alexandra Elena
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Lillyka eu stiu cam asa: se face un aluat care nu se lasa la crescut, in forme de 8 sau cerculete, dar micute. Se tavalesc prin faina si se pun in apa la fiert. Cand apa a dat in clocot si ei s-au fiert se adauga zahar, nuca pisata si dupa preferinte, scortisoara, nuca de cocos si putin rom.
Aluatul se face din aproximativ 1 kg de faina, 1 lingura de sare, 1/2 - 1 cub de drojdie, apa ca sa se omogenizeze aluatul si preferential se pun 2-3 oua, 1/2 l de lapte si 1/2 unt. (Mama facea si fara oua si lapte...)
Pofta buna!

Mami de Luca si cu

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

pai...am numarat zi cu zi in calendar

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

lorex nu stiu cum ai calculat tu, dar doctorii calculeaza aceste 7 luni si 10 zile ca s-ar intampla la 31 de saptamani, unii iti dau din sapt 31, altii din sapt 32 .

28+ Yannis

24

Mergi la inceput

am scris mesaj lung care nu a aparut
Poate apare totusi
Oricum pe scurt va spusesem ultima vizita la dr, joia trecuta:
- bebe cu capul in jos
- colu i s-a parut lu dr. mai scurt la control si a bagat rpd o eco intravaginala ptr masurat col (nu am vazut bebe) si era 3,3 cm fata e 3,9 cat aveam de obicei. ma rog mie mi se pare ok totusi dar dr a zis "FARA EFORT
- in afara de pomelnicu de analize de la inceptu sarcinii si toxoplasma repetata la 2 luni eu nu am facut alte analize, da mi-a dat acum: inca o data toxo (cre ca e ultima asta), hemoleucograma completa, glicemie si uroclutura si anticorp antigrup b3 (tati are b3 iar eu am 0)
- maine avem eco sa verificam uterina stanga ca avea valori crescute la 23 de saptamani
- fier nu mi-a dat sa iau, sunt in continuar enuma' cu elevit, cik dupa analize imi zice daca mai iau ceva

28+ Yannis

Mergi la inceput

aaaaaaaaaaaa si de bine ce joi ne-a felicitat dr ca luasem numa 4 kile, acum avem 5,4 in plus! cre' ca de la tortu ala din grecia ni se trage! aaaa a propos aseara am uitat ca azi dimi ma duc sa dau sange, mi-a amintit sotzu' cand m-a prins cu nasu-n borcanu' de nutela...Oricum halisem deja 1/4 dintrun borcanas, sper s nu iasa glicemia mare

28+ Yannis

Mergi la inceput