Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (43)
Raspunsuri - Pagina 17
cris_mario spune:
eee...suntem un picut mai mari ..lasa sa fii sanatoasa si burtica sa creasca maaree
Mario Andrei 16.08.2005 24+ -Alexandra Elena
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
lorex spune:
Raportez si eu cam 86 la burtica.
Despre spalaturi vaginale am citit in carte ca nu e indicat in sarcina, doar la indicatia medicului, in cazuri in care e absoluta nevoie.Oricum, daca tot doriti sa incercati, macar introduceti mai putin adanc...intelegi voi ce vreau sa zic..
Despre scurgerile alea nemirositoare am citit ca sunt normale incepand cu trim al II-lea iar cu problema nicolei cu sanii...mie mi-au crescut in pimele doua luni si au fost durerosi apoi de atunci au ramas asa... si nu ma mai dor cine stie ce...
am citit ca mai cresc pe ultima suta de metri...dar, ca de obicei, fiecare organism evolueaza in felul lui. nu sunt doua la fel.
24
My_Lady0091 spune:
FETE...A MURIT GHEORGHE DINICA.
36 saptamani
A.M.R. MAXIM 4 SAPTAMANI
www.drepturile-gravidelor.ro/Pagini/links.html" target="_blank">drepturi gravide
www.dreptonline.ro/legislatie/hg_norme_sustinerea_familiei_cresterea_copilului_1016_2009.php" target="_blank">HG 1016/2009-indemnizatie crestere copil,norme metodologice
ale1212xa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui al3csa Nu e bn daca ai doar 42 de zile si le depasesti. Nu stiu exact ce se intampla. De aceea este recoamdat sa-ti iei o marja de eroare .. De obicei se impart (63 inatinte si 63 dupa) 26+ Yannis Andrei |
si eu cu dr de familie tot asa am stabilit...63 de zile inainte si 63 dupa...
-----------------------------------------
29+ cu Dragos-Andrei
mariucasara spune:
al3csa depinde ce cantar iei. Eu am luat unul ce merge pana la 25kg. Copiii normali ating greutatea asta la 6-7 ani. Fi-mea daca va avea 25 kg. in clasa a 5-a eu ma declar multumita. Noua ne-a trebuit cantar pentru ca medicul venea acasa sa o vada si s-o vaccineze pana la 1 an jumatate.
Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 28+ Sebastian Petru
lorex spune:
Multumesc Cris! Si tie la fel!
Da, stiu ca 63 si 63 dar eu nu prea mai am rabdare si as vrea cat mai multe inainte...ca sa muuult...mult, mult!
24
al3csa spune:
lorex pai nu prea poti sa-ti iei "cat mai multe inainte" pt ca nu ai voie sa-ti iei mai devreme de 7 luni si 10 zile ... Poate doar sa te intelegi bn cu dr tau si cu cel de familie si sa-ti iei medical 100%(urgenta) pt ca altfel mi se pare ca iti afecteaza CIC.
Ooof catalutza unde esti??
26+ Yannis Andrei