spalat covoare

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana_Alx spune:

ellinia sigur ca sunt ,dar nu imi plac..am dus si la curatorii si la spalatorii auto si nici unde nu mi-a placut ..oi fi eu prea pretentioasa desi ma indoiesc..eu am 2 covoare si preturile sunt f mari adica un covor ca al meu ma duce la 2 milioane,iar 2 covoare fa si tu un calcul... si sincer la bani astia vreau calitate.asa ca deaia ma gandeam la alternative mai eficiente si mai ieftine.
alexcs nu miai dai nici un semn ca as vrea sa stiu oferta de inchiriere a aspiratorului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Cat de mari sunt covoarele tale? Chiar m-ai facut curioasa, am sa iau numarul de la o firma care stiu eu ca vine si-ti ia covorul de acasa si iti spun cat m-ar costa pe mine.
Eu stiu ca maica-mea a chemat o firma si i-a luat covorul, un covor din acela, persan care si uitasem ce nuante frumoase avea ... Cand l-au adus nu mi-a venit sa cred, parca reiinviase il are maica-mea de cand eram eu prin scoala generala si in afara de spalaturi obsinuite cu sampon gen biocarpet altceva nu a vazut. Asa ca eu zic ca merita.

Edit ca am sunat-o pe mama si am intrebat-o: covorul ei e de 2/3 si a costat-o 60 de lei. Acum banuiesc ca e si in functie de materialul covorului, daca e sintetic, daca e din lana. Ale mele sunt pufoase, ar trebui spalate in profunzime. Chiar am sa-i sun, acum din timp ca am inteles ca in decembrie sunt foarte aglomerati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Cand sunt in criza de timp il duc la spalatorii auto si eu, dar nu sut f multumita de rezultat. Acasa il spal ff greu dar iese luna. Il spal pe marginea cazii, pliat in doua, prima data o parte, apoi intorc si fac si cealalata jumatate, ca intins nu incape. Frec bine cu peria, apoi clatesc cu dusul, il las in cada la scurs si apoi il scot pe balcon. Si spal ff bine cu sapun de casa,e singurul cu care ma impac, care scoate toate petele. Am un covor cu mult alb. Biocarpet, Vanish..apa de ploaie. Mai curat intre spalari cu spray de la Sano, dar e doar o solutie de moment, de suprafata.

Baietzii mei

Mergi la inceput

Cu ce se mai pot spala covoarele, in afara de sapun de casa? Nu am fost niciodata inspirata sa-mi iau de la socrii... si as vrea in seara asta sa spal un covoras din acela pufos, care are destul de mult alb. Oare cu detergent de vase ar iesi? Stiu ca era recomandat de pus si in masina de spalat rufe, plus ca e degresant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Ce fel de masina de spalat rufe? Eu nu cred ca e recomandat sa pui in masina de spalat automata ceva care face multa spuma...

Diana de Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)

Mergi la inceput

Diana, am vazut intr-o emisiune TV o recomandar, precum ca, daca ai rufe patate sau murdare tare poti pune cateva picaturi de Fairy. La fel si pentru decolorat parul - nu as avea curaj sa incerc - sa pui in sampon cateva picaturi de Fairy.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilib72 spune:

Ellinia gasesti in comert sapun de rufe duru (daca te intereseaza), cred ca merge si pt. covoare.Eu il folosesc pt. ciorapii fiica-mi, dar este o idee buna si pt. spalatul covoarelor.

Spor la treaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nedgg spune:

ana, ai incercat pana la urma aspiratorul lui alexcs? e ceva de el? sau ai gasit alta solutie convenabila?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

am dus sambata doua covoare la Nufarul, sant gata maine.
Sant curioasa cum vor arata...

M-a costat 20 RON/mp (adica 200.000 lei vechi), asta pentru ca am optat pentru un procedeu special de scos miros de animale

Covoarele mel (2) nu sant mari, am platit cu totul 150 RON

Ingrid si Cristi 7 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

eu mi-am spalat covorul 2x3m, la o spalatorie auto. 8 ron/mp. a iesit impecabil, in conditiile in care e crem si era ingrozitor de murdar. nu recomand genul asta de curatate la covoarele de lana, insa pt sintetice e super!

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Mergi la inceput