spalat covoare

spalat covoare | Autor: Ana_Alx

Link direct la acest mesaj

stiu ca nu e un subiect despre bucatarie,dar m-am gandit ca aici intra fetele care daca gatesc stiu si cu ce se "mananca" curatenia
am si eu o pb : unde spal covoarele? am incercat la o spalatorie la un mom dat si am fost total nemultumita.
Unde il spal sa il faca curat si frumos ? :)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

Ana,daca nu ti-a placut cum ti-a spalat covorul cei de la spalatorie,cumpara-ti niste produse de spalat covoare(sti la ce ma refer),si iese luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Fetelor din respect pt. patronii acestui site ar trebui sa il studiati mai bine si sa nu dati cu batul in balta!
Ce au covoarele in comun cu Bucataria?
Ca sa nu va solicitati prea mult va calauzesc eu,treceti pe subforumul"Casa noastra".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Alx spune:

Citat:
citat din mesajul lui ANITA75

Ana,daca nu ti-a placut cum ti-a spalat covorul cei de la spalatorie,cumpara-ti niste produse de spalat covoare(sti la ce ma refer),si iese luna

Anita problema este ca nu prea ma incanta spalatul in casa ca ma gandesc cum clatesc dupa ce dau cu detergentii aceeaia speciali....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Acum intreb si eu: se pot vopsi covoare? In special din acelea pufoase? Am pe doua dintre ele cateva zone albe care si-au cam schimbat nuanta si par mereu murdare. Nu vreau sa le schimb deocamdata dar nici nu mai rezista asa cu ele, cu tot Biocarpetul parca sunt mereu murdare. As vrea sa le vopsesc, celelalte parti sunt albastre. Intyrebarea e daca se poate.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui b.nica

Fetelor din respect pt. patronii acestui site ar trebui sa il studiati mai bine si sa nu dati cu batul in balta!
Ce au covoarele in comun cu Bucataria?
Ca sa nu va solicitati prea mult va calauzesc eu,treceti pe subforumul"Casa noastra".

vigilenta si ironia 'fina'(asa cred ei ) a unora de pe forum ma doboara efectiv
probabil asa sunt medicii care au 15 ani (in profilul tau asa scrie)
pe langa explicatia din subiect pe care am dat-o,m-am mai ghidat si dupa faptul ca sunt mai multi cei care vizioneaza La bucatarie decat casa noastra
una peste alta nu am nevoie de calauzirea ta geniala,si incearca sa nu mai fii penibila incercand sa iti demonstrezi inteligenta sclipitoare in chestii de tot nimicul
daca voiai totusi sa dai un sfat puteai aborda alt ton,alt limbaj etc....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexcs spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ana_Alx

am si eu o pb : unde spal covoarele? am incercat la o spalatorie la un mom dat si am fost total nemultumita.

Eu am incercat sa il bag in cada si sa frec cu o perie. este vorba de un covor mai mic intr-adevar, luat de la ikea. Am turnat biocarper pe el si am frecat pana am considerat ca este curat. Apoi am pus dusul pe el. Oricum a ramas un pic de spuma dar era mai curat decat inainte, intr-un fel :).
Pentru ca nu pot sa bag covoarele mari in cada si scosul afara la batator nu rezolva problema, mi-am luat un aspirator cu apa super performant. Este o placere acuma sa imi curat covoarele.
Pentru ca a costat foarte mult, reccuperez din investitie prin imprumut. gasiti datele mele in profil.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexcs

Citat:
citat din mesajul lui Ana_Alx

Eu am incercat sa il bag in cada si sa frec cu o perie. este vorba de un covor mai mic intr-adevar, luat de la ikea. Am turnat biocarper pe el si am frecat pana am considerat ca este curat. Apoi am pus dusul pe el. Oricum a ramas un pic de spuma dar era mai curat decat inainte, intr-un fel :).
Pentru ca nu pot sa bag covoarele mari in cada si scosul afara la batator nu rezolva problema, mi-am luat un aspirator cu apa super performant. Este o placere acuma sa imi curat covoarele.
Pentru ca a costat foarte mult, reccuperez din investitie prin imprumut. gasiti datele mele in profil.

Alex,nu gasesc nimic la datele din profil despre tine..un nr de telefon o adresa de mail....
sau trimite-mi un PM,caci ma intereseaza sa stiu cu ce pret pot inchiria aspiratorul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

la Cluj am observat ca este la moda sa-ti speli covoarele la spalatoriile auto:-) Au detergenti, presiune, garduri unde sa le usuce frumos...Incerca daca covorul este mare.

Devii ceea ce practici
www.de-azi.ro

putere...pentru cine crede ca nu mai poate!
www.youtube.com/watch?v=R9ya9BXClRw
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI

quod me nutrit me destruit
http://community.webshots.com/user/Deusphoto

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Deus

la Cluj am observat ca este la moda sa-ti speli covoarele la spalatoriile auto:-) Au detergenti, presiune, garduri unde sa le usuce frumos...Incerca daca covorul este mare.

Devii ceea ce practici
www.de-azi.ro

putere...pentru cine crede ca nu mai poate!
www.youtube.com/watch?v=R9ya9BXClRw
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI

quod me nutrit me destruit
http://community.webshots.com/user/Deusphoto

merci deus,dar din pacate am fost total nemultumita la spalatorii auto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Nu aveti in oras firme de curatenie care vin si-ti iau covorul de acasa si ti-l spala sau sunt care spala la domiciliu? Eu mai fac o incercare cu "noul" vanish oxi de nu stiu care si daca nu reusesc sa le curatz ii chem pe cei de la curatenie, sa le ia, sa faca ce-or sti cu ele numai sa mi le aduca curate.

Mergi la inceput