Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(41)
Raspunsuri - Pagina 16
galliciana spune:
Pentru suflet:
Rugaciune pentru frati si surori
Doamne, Tie ma rog, tine pe fratii mei (fratele meu) si surorile mele (sora mea), dandu-le lor sanatate, viata lunga si darul Tau cel sfant, ca sa umble in caile Tale si sa faca cele ce sunt dupa voia Ta cea sfanta. Da-ne, Doamne, de acum pana la capatul vietii, sa ne iubim si sa ne cinstim unii pe altii,- caci ce este mai bun si mai frumos decat a vietui fratii impreuna! Asa, Doamne, asculta rugaciunea noastra si milostiv fii noua, ca bun si iubitor de oameni esti si Tie marire inaltam: Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.
astept inca o minune in viata mea!!!
galliciana spune:
astazi se praznuiesc:
• Sf. Mare Mucenic Mina cel din Cotiani
• Sf. Mucenic Victor
• Sf. Mucenic Vichentie diaconul
• Sf. Mucenita Stefanida
• Sf. Cuvios Teodor marturisitorul, egumenul studitilor
Cu ale lor sfinte rugaciuni, Doamne, miluieste-ne si ne mântuieste pe noi. Amin.
Lumy_Clt spune:
Citat: |
citat din mesajul lui galliciana este gataaaaaaaa!! astept inca o minune in viata mea!!! |
f buna .Multumesc!!!
http://lbdf.lilypie.com/YhfVp2.png
galliciana spune:
deci..............
MISA sau nu misa?????????
hellooooooooooooo???
amy2007 spune:
Buna dimineata fetele. Ms galicuto de cafeluta. Am sunat-o pe d-na doctor pt maine (cea care lucreaza cu Tutunaru) si mi-a zis ca daca sunt programata la 11:30 sa merg pe la 10:30. I-am zis ca e mai bine asa ca daca ma duceam la 8 pana la 11:30 muream de frica si mi-a spus ca nu o sa-mi fie frica pentru ca la ei la clinica este o atmosfera foarte friendly. Vad eu maine.
Printre altele ma gandesc ca ar trebui cumva sa facem schimb de numere de telefon, cine vrea, cine poate, cine are incredere, nu de alta, dar e tare naspa sa dispari asa si restul sa-si faca griji. ma refer la mico, la care ma gandesc in fiecare zi, ma gandisem si la ada atunci cand a disparut de pe forum.
Astept pareri si va doresc o zi frumoasa.
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png
guzelnico spune:
Citat: |
citat din mesajul lui amy2007 Printre altele ma gandesc ca ar trebui cumva sa facem schimb de numere de telefon, cine vrea, cine poate, cine are incredere, nu de alta, dar e tare naspa sa dispari asa si restul sa-si faca griji. ma refer la mico, la care ma gandesc in fiecare zi, ma gandisem si la ada atunci cand a disparut de pe forum. Astept pareri si va doresc o zi frumoasa.[/blue] |
Amy, de cateva zile ma gandesc sa-ti cer date suplimentare de contact (tel/ mail) ca sa putem comunica, in caz ca simti nevoia. Ma bucur ca ai lansat ideea.
Si sefa Galli- SRI-ista cred ca e bucuroasa, ca mai completeaza la dosar.
Fii curajoasa si du-te fara griji! Sunt sigura ca, pe langa operatia ta la rinichi, laparo e o intepatura de tantar.
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot