Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(41)
Raspunsuri - Pagina 15
amy2007 spune:
Nasico, cat de mari sunt gauricile? Cele noi facute, nu va ganditi la prostii.
Elly si mamica de gemeni, ca pe restul le-am tocit toata ziua.
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png
ada29 spune:
Ce frumos Elly ca v-ati sfintit casa.O sa vina si bebele special la care a lucrat DD atat
Nico,ai pus tu buburuza la bebe scump? Ce frumos...Iti tin pumnii draga mea Nico cat ii ceasul mi-ai spus dar azi e luni sau marti?
Amy,sunt niste gaurele mici,mici cat sa intre o buburuzaPup fata curajoasa
Noapte buna fete dragi
Noapte buna forum!
Ada
Daruind vei dobandi.
guzelnico spune:
Amy, mai degraba poti intreba cat de mici sunt gauricile. Ca acum au devenit niste liniute subtiri ca firul de par.
Maine intentionez sa-mi scot pansamentele, sa tamponez cu tinctura de iod si sa le las libere. O sa le mai acopar saptamana asta doar cand fac dus.
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot
guzelnico spune:
Aduta, noapte buna si vise frumoase!
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot
guzelnico spune:
Se pare ca v-ati retras, minunatelor!
Noapte buna, surorile mele dragi!
amy2007 spune:
Eu nu m-am retras ca asteptam sa ma lamuresti. . Deci pe langa cei 14 cm de la cea de la rinichi sunt floare la ureche. Noapte bune dragele mele.
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png
luminita42 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui amy2007 Sara buna fetele. Eu mi-am luat rezultatul de la analize si nu sunt prea incantata: Hemoleucograma e cam asa: -limfocite 1.29 (normal 1.5-2.4) 21.7% normal 25-30% -monocite 0.662 (normal 0.2-0.6) 11.1% normal 4-10% -eozinofile 0.272 (normal 0.3-0.4) 4.58% normal 1-4% -bazofile 0.077 (normal 0.00-0.1) 1.3% normal 0-1% As deduce eu ca e o infectie pe undeva. Cineva mai priceput? _ Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci. http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png |
Amy, toate astea fac parte cica din grupul leucocitelor:
Limfocitele tale sunt usor sub limita, uite ce am gasit pentru asta:
"Limfopenia (scaderea numarului de limfocite) se poate intalni in ....adminsitrarea de medicamente, efort fizic, iradiere, poliartrita reumatoida, sau infectii bacteriene sau fungice (cu ciuperci)"
Eozinofile usor crescute, s-ar putea sa fie date de o reactie alergica.
Bazofile usor crescute: "Bazofilele cresc rar, in infectii virale (varicela), boli dermatologice, boli inflamatorii intestinale, hipotiroidie, ovulatie, leucemii cu bazofile"
Monocitele usor crescute se coreleaza cu indicatia de alergii, intoxicatii, inflamatii.
Cica neutrofilele ar fi confirmare pentru infectie, fac parte din grupul leucocitar de asemenea: "Neutrofilele cresc cel mai frecvent, mai ales in infectii..."
Pare ca ai avea o usoara infectie si probabil si o reactie usor inflamatorie + usoara stare alergica. Toate usoare! :-)) Valorile nu deraiaza mult, oricum exista variatii fiziologice ale leucocitelor care sunt pasagere.
Intreaba si la clinica, eu asa dupa ce am citit si vazand valorile tale, nu-mi pare nimic dramatic.
Pupici!
luminita42 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui guzelnico Lumi, parerea fetei ai cerut-o? Totusi nu mai e asa mititica, cred ca e important si ceea ce isi doreste ea. |
Pai Nico, nu stiu daca sa-ti raspund la intrebare sau sa tac si in ambele cazuri sa-mi para rau ca vorbesc despre viata mea aici...
Aveam 22 de ani cand am nascut-o. Am crescut, ne-am maturizat impreuna.
Cred ca intrebarea era retorica, poti raspunde singura.
galliciana spune:
neataaaaaaaaaa
va invit la
seara nu prea am acces la calculator,
si plus ca spune sosul ca il neglijez...
deh....fiecare cu stolul lui....
pupici la gagici!!!
astept inca o minune in viata mea!!!