Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(41)
Raspunsuri - Pagina 17
guzelnico spune:
Ada29- Z7 CM; se stimuleaza cu Vitex
Amy2007- Z8 CM, se pregateste de laparoscopie pe 12.11
Ancamac- Z?? CM, stimulare cu BU; asteptam vesti!
Ani.G- Z4 ? CM; asteptam vesti!
Babyblue- Z8 CM, se pregateste de HSG pe 12.11
BlueFlower- +28
Camy1002- Z31 CM
Cinezee- Putere si curaj!
Ellyshor- Z20 CM; instilatii pe 01.09, se stimuleaza cu Vitex
Galliciana- Z26 CM; Z15 de la IA
Guzelnico- Z11 CM; a facut laparoscopie pe 7.11
Libra- Z24 CM; a fost acceptata pt. FIV
Lumy_Clt- +7
Luminita42- Z20 CM
Lyly_mar- Z13 CM
MayanMistica- Z30 CM
Menics- Z?? CM; asteptam vesti!
Micomic- +4
Mona40- Z25 CM; a fost acceptata pt. FIV
Simonia- Z32 CM
Sorinake- Z27 CM; a facut HSG pe 29.09
Soricica- Z28 CM
*Spor la treaba fetelor care "se misca" natural!
*Mult succes celor care se pregatesc pt diverse consultatii/interventii/ IA/FIV!
*DD ajuta tuturor sa-si implineasca visul numit BB!
O ruga puternica si fierbinte la Doamne-Doamne: sa o ajute pe sora noastra, MICOMIC, sa fie sanatoasa si sa treaca cu bine peste toate problemele! Insoteste-le si pe surorile noastre, AMY si BABYBLUE, sa mearga cu mult curaj si sa-si revina repede dupa operatii!
guzelnico spune:
Luminita, am inteles. Relatia minunata pe care o ai cu fiica ta (foarte frumos ai spus- ati crescut impreuna) ma duce cu gandul la legatura foarte frumoasa dintre soacra mea si cumnatica.
P.S. Cred ca vei fi o soacra f exigenta.
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot
guzelnico spune:
Lumy, o zi minunata! Si trei .
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot
amy2007 spune:
Gallicuto si nasico, m-am conformat. Aveti PM.
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png
guzelnico spune:
Stim!
P.S. Tu ai primit PM?
babyblue spune:
neatza fetelor!!!
brr..MI-E FRICAAAAA PT MAINEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!
AMY, tu in ce stare mai esti?
galli, cum te simti, zi-mi ca esti gravidutza ca sa-mi fac curaj si eu pt alta inseminare!!
LA MULTI ANI! pt toate sarbatoritele lunii!!!! (eu n-apuc niciodata ca stau putin pe net)
ada, mico, lumi, guze, libra, mona, mayan, soricika, sorinake si toata sleahta lui papuc, ca sper ca n-am uitat pe niciuna va pup si va ofer o cafelutza pe ziua de azi:
_
Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....
galliciana spune:
amyyyyyyyyyyy!
lasa, crocodilii
sunt pt astea mai batraneeeeeeeeee
astept inca o minune in viata mea!!!
galliciana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babyblue neatza fetelor!!! brr..MI-E FRICAAAAA PT MAINEEEEEE!!!!!!!!!!!!!! AMY, tu in ce stare mai esti? galli, cum te simti, zi-mi ca esti gravidutza ca sa-mi fac curaj si eu pt alta inseminare!! LA MULTI ANI! pt toate sarbatoritele lunii!!!! (eu n-apuc niciodata ca stau putin pe net) ada, mico, lumi, guze, libra, mona, mayan, soricika, sorinake si toata sleahta lui papuc, ca sper ca n-am uitat pe niciuna va pup si va ofer o cafelutza pe ziua de azi: _ Babyblue va pupa pe toti!! In asteptarea unui ingeras in viata noastra.... |
maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,babyblue!!!!!!!!!!!!!!
nu pot minti pe nimeni!!!
asa ca da tu nr de telefon, sa te gravidim doar asa,
deocamdata........
astept inca o minune in viata mea!!!
amy2007 spune:
Da dulcico, am PM, am si primit.
Baby, eu sunt bine, mi-am luat doza zilnica de curaj de la fete. Vedem maine cum o fi .
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png