Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(41)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Heeeeiii, Lumy, bine ati venit! Ia loc, un ceiut, un sucut natural? Ai mancat sanatos?

P.S. Am remarcat ca te tii de bancuri.
Mi-a placut cartea de bucate.
Il verific diseara pe sot unde va dormi.

FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

Lumi,pup rapid ca face bine,azi cand aveam mai mult de lucru am adoptat metoda ta,am palit 432 de zanzanii si totul parea mai roz

Odihneste-te draga,tie chiar ti-e indicat

Ada

Daruind vei dobandi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Nashica scumpaaa....welcome back!!!
Sa inteleg ca nu te-a luat vantul pe sus....fiind un balonas
Pooop dulce viitoarea mamica scumpa. Acum e pregatit culcusul lui bb....sa vina sa se cuibareasca!

Adutzaaaa...sufletel scump si sensibil Ce faci tu?
Cum merge stimularea cu dl Viteaz?

Fetelor, de Micomic ce mai stiti? Doamne sper ca e bine. Ma ingrijoreaza tacerea asta a ei

Babyboom...vino la mami...acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy_Clt spune:

Citat:
citat din mesajul lui guzelnico

Heeeeiii, Lumy, bine ati venit! Ia loc, un ceiut, un sucut natural? Ai mancat sanatos?

P.S. Am remarcat ca te tii de bancuri.
Mi-a placut cartea de bucate.
Il verific diseara pe sot unde va dormi.

FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot

Parol ca mananc sanatos... pai numai papa gatit de mine acasa sau eventual de mama....nu pap la cantinca.bleah.
Dimineata, bag un sandwich, si treptat treptat ba o fructa ba un iaurt, nu mult deodata. La pranz asigur necesarul de papa....
Seara papa mai lejer, ca nu imi prea este foame. Da mai bag cate jumatate de pomello :D!!

http://lbdf.lilypie.com/YhfVp2.png

Mergi la inceput

Ellyshor,sa creada ele ca noi ramanem fara colet.Noi cu vitex-ul. Nici vorba Eu am o banuiala ca totusi e la Galli ca e prea cumintica.Maine neaparat trebuie sa ajunga la Amy,dar neaparat,merge la Tutu si are emotii.Sa vezi ce zambet o sa-i apara pe fata. Dupa,urmam noi,ti-l trimitem tie adica,ca la mine nu-i urgent.

Tu ce mai faci fata frumoasa?

Ada

Daruind vei dobandi.

Mergi la inceput

Abia il astept Adutza....

Eu sunt bine, si sper chiar la mai bine
Am facut diminica sfintirea casei si a iesit ff bine. Doamne ajuta
In plan profesional saptamana asta e una de acomodare pt mine. S-au mai schimbat niste lucruri la serviciu, printre care si programul meu. Incep dimineata de la 7...asa ca mi-e greu cu trezirea de dimineata. Dar ma obisnuiesc eu.
In rest, totul bine

Nu stiu dc e de la Vitex sau de la altceva....dar am moralul surprinzator de ridicat. Si vad ca dureaza de cateva zile starea asta. Sper sa nu-mi mai treaca

Galli...te astept cu vesti buuuuneeee

Mergi la inceput

...nu stiu de ce mi s-a postat mesajul de 2 ori.
Dar l-am sters

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellyshor

Nashica scumpaaa....welcome back!!!

Multumesc, mezino.

Citat:
Adutzaaaa...sufletel scump si sensibil Ce faci tu?
Cum merge stimularea cu dl Viteaz?

Iti zic io cum e: fierbinte. Peste cateva zile o sa auzim stire la TV: Sot din CJ batut ca nu s-a ridicat la pretentiile sotiei stimulate cu Vitex.

Citat:
Fetelor, de Micomic ce mai stiti? Doamne sper ca e bine. Ma ingrijoreaza tacerea asta a ei

Si mie imi sta gandul la ea. DD ajuta sa depaseasca momentele grele.

Mergi la inceput

Citat:
Iti zic io cum e: fierbinte. Peste cateva zile o sa auzim stire la TV: Sot din CJ batut ca nu s-a ridicat la pretentiile sotiei stimulate cu Vitex.

Hihihiiii...Go girl!
Si eu i-am cam pus gand rau puiului meu!

Mergi la inceput

Agnus cactus cum ii zice Tutu ,vorba lui Nico cred ca numai la mansarda actioneaza,am un tonus bun dar nu simt nimic la ovare?! il i-au de 3 zile Nico inainte cica era un fel de centura a castitatii,asa ca ,calmeaza hormoneii...va zic la sfarsitul lunii cand vin de la doc.daca a avut vreun efect.

Scuze de intarziere,telefoanele astea...

Ada

Daruind vei dobandi.

Mergi la inceput