Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(41)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Sara buna fetele. Eu mi-am luat rezultatul de la analize si nu sunt prea incantata:
Hemoleucograma e cam asa:
-limfocite 1.29 (normal 1.5-2.4) 21.7% normal 25-30%
-monocite 0.662 (normal 0.2-0.6) 11.1% normal 4-10%
-eozinofile 0.272 (normal 0.3-0.4) 4.58% normal 1-4%
-bazofile 0.077 (normal 0.00-0.1) 1.3% normal 0-1%

As deduce eu ca e o infectie pe undeva. Cineva mai priceput?

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Galli, rugaciunea e f nimerita. Avem nevoie de ea.
Dar desparte-te odata de sarbatorile din octombrie, ca maine-poimaine suntem in decembrie!!!!!

FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

Amy din pacate chiar nu te pot ajuta Sper sa nu fie nimic grav.

Nico,ce faci?

Danni cu siguranta fetita ta o sa aibe un fratior sau o surioara. Grea asteptarea asta.

Galli,chiar nu vrei sa faci test?Doamne Ajuta!

Ada

Daruind vei dobandi.

Mergi la inceput

Lumi, parerea fetei ai cerut-o? Totusi nu mai e asa mititica, cred ca e important si ceea ce isi doreste ea.

Danny, ce specialitate ai avut ca profa?

Amy, asa stiu si eu ca nivelul ridicat de monocite indica o infectie cu care organismul se lupta. Dar nu trebuie sa te ingrijorezi inainte de a vorbi cu dr. Mai ales ca nu depasesc cu mult valorile normale.
Sa mananci fructe si legume verzi zilele acestea (contin vit. K- coagulant).

FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot

Mergi la inceput

Amy,mi-a venit alta idee eu am salvat in bookmarks un tabel de analize si cum se face interpretarea.Il pun si aici poate cineva vrea sa-l salveze.

http://www.pravaliata.ro/analizemedicale.htm

Ada

Daruind vei dobandi.

Mergi la inceput

Aduta, sunt bucuroasa ca am putut face dus azi. M-am spalat io si zilele trecute, dar, asa, ca pisica. Si azi am avut totusi grija sa nu ma ud.
M-am uitat si io la gaurele si am observat ca cele doua de jos nu sunt facute simetric. Nu m-am gandit sa-i spun dr sa aiba grija sa-si ia o rigla.

Mergi la inceput

Nico,oare in timp o sa se vada,adica nu dispar cicatricele alea?Bine ca s-a descoperit laparo ca inainte gandeste-te ce taieri se faceau..Ce nu face mama pt,puiul ei ca-sa,ca-sa aibe puiul casa frumoasa

Ada

Daruind vei dobandi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy_Clt spune:

Am intrat si noi sa va trimitem !
Suntem bine, doar ca dupa amiaza la munca mai mai sa ma preling pe sub birou de somn.......uf....ajung acasa, n-am chef de nimic...ma bag in pat si incerc sa ma odihnesc.....Eu energica de fel, acu sunt tare molesita.
Imi lipsiti tare mult in timpul zilei :-( ... noroc ca va mai stresez cu mailuri...asa ca cine mai doreste sa trimeta pe PM adresa de mail.

va dulce!!!!!!!

http://lbdf.lilypie.com/YhfVp2.png

Mergi la inceput

Da, Aduta, sper ca i-am creat un mediu prietenos si cand va fi sa se prinda bb (in ian 2010, anul acesta nu mai am nicio speranta), sa stea acolo 9 luni.

P.S. Are si sa se joace cu ea, daca se plictiseste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Coletul???!!!...Unde e coletul?????
Pastrati-mi si mie o bucatica din el..da' sa fie una potrivita asa...hahahaaa

Alioooooo....ce fac iubitele???

Babyboom...vino la mami...acum

Mergi la inceput