Pepenasi de iulie - august 2008 (157)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

ANKALAURA interesant ,ne-am uitat si vreau si eu pantoful ala K kids si de prin ograda cu animalele,daca le mai ai da-mi tu, te rog pm cu nr tau de tel ca sa stabilim o intalnire.
Pupici tututor mamicilor si pepenasilor , acum plecam nu am timp de scris mai multe.

http://lb2f.lilypie.com/pLsGp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Citat:
citat din mesajul lui ankalaura

Truli, te-am notat la caiet. Saptamana asta ma duc si dupa masinute (sper sa nu fie o saptamana ploioasa...) si ti le trimit ulterior pe toate o data, ok? Cu gradina magica, o sa te rog sa imi dai voie sa o mai lamuresc o data pe Eliza, e jocul ei preferat si azi mi-a zis sa il mai tinem, sa ne mai jucam de cateva ori... Are si ea dreptate, atata o pandeste pe Erika sa doarma, sa ne mai jucam si noi...

Talciocul meu

ok, no problem. Ma anunti daca se hotaraste sa renunte la el. fata si las-o sa se joace linistita daca ii e asa drag.

poze Ana si Victor
varsta Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Dara - cu ograda, sunt doua. Ala cu "ograda" in denumire l-am pus pentru Ana. Alalat care are tot animale de prin ograde si un pasaroi pe o craca e in aceeasi idee, le-am luat simultan. Daca il vrei pe ala, ti-l pun tie. Si pantoful.
Hai ca acuma nu se mai discuta altceva aici Sorry, am fost eu cam concentrata pe asta, iar la mine in PM-uri e balamuc, fac curat imediat si nu mai monopolizez discutia.
Doar sa mai spun ca am pus cartile in engleza si sipetul cu povesti in romaneste . La cele in engleza am pus si poze din interior.

Talciocul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul-aug2008 spune:

capitol nou

Mergi la inceput