Pepenasi de iulie - august 2008 (157)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Didi ce domnisoara bine crescuta ai! Bravo Aida! Ioana se porceste toata la fiecare masa, toate hainele de stat prin casa sunt patate si nu mai ies petele cu nici un fel de detergent, asta este...

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Salutare!
Eu ma pregatesc de mers la botez,am dus-o pe Ralu la mama sa pot sa ma aranjez linistita
Eu i-am cumparat aseara Ralucai o mica parte din cadoul de Mos Nicolae:o pereche de ghetute si o caciulita care se asorteaza cu ghetutele....mama nebuna ce sunt... Scumpe lucrurile pt copii...
Violeta ma bucur ca a scapat Alexandra de bubite fara tratament.
Didi super ca Aida doarme singurica.
Ankalaura super talciocul tau.
Cred ca am sa ma apuc si eu sa pozez hainele Ralucai de cand era mica ca s-au adunat prea multe.
V-am pupat si sa aveti parte de un weekend placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Anka io vreau trenuletul pe sine de la Ikea

Monica si gargaritza Nancy

blog revival - chestii gargaricesti

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Si din ciclul vineri 13 (in cazul nostru sambata 14), Ioana a cazut si si-a spart buza! Vroia sa se dea jos din pat si era grabita, asa ca a prins viteza cam mare, si buf!

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Da, Ioana a plecat la mama, eu trebuie sa ma apuc de curatenie si mancare, da' nu am nici un chef, asa ca ma leg de o ultima gura de cafea ca pretext sa mai stau putin...

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Anna - le pun de o parte
Boti - sorry, s-a dat azi noapte, inainte sa editez pozele

Mergi la inceput

Test de semnatura

Talciocul meu

Mergi la inceput

Am mai reusit sa pozez cateva, dar nu le-am postat. Urmeaza cartile in engleza, alea de care va spuneam, cu Elmer si celelalte, un cufar cu povesti, etc... Va anunt cand le pun. In principiu, nu o sa pun nici un alt anunt, asta desigur daca mai doriti voi din jucarici sau carticele... Sper sa va placa, iar daca vi se pare ca am pus preturi prea mari sau anapoda, va rog si eu (ca si Capri ) sa ma trageti de maneca, nu fac o afacere din asta, ci chiar m-as bucura sa placa si sa foloseasca si altor copii, si cu "profitul" sa le iau altele fetelor mele. Multam
Acum fugim afara!

Talciocul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Anka eu vreau gradina magica a zanelor! si mai vreau puzzleul cu cenusareasa
PS Astept sa vad si cartile

poze Ana si Victor
varsta Anei

Mergi la inceput

Truli, te-am notat la caiet. Saptamana asta ma duc si dupa masinute (sper sa nu fie o saptamana ploioasa...) si ti le trimit ulterior pe toate o data, ok? Cu gradina magica, o sa te rog sa imi dai voie sa o mai lamuresc o data pe Eliza, e jocul ei preferat si azi mi-a zis sa il mai tinem, sa ne mai jucam de cateva ori... Are si ea dreptate, atata o pandeste pe Erika sa doarma, sa ne mai jucam si noi...

Talciocul meu

Mergi la inceput