Pepenasi de iulie - august 2008 (157)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

helloo
cum zicea si iriss, pe mine azi m-au lovit ghinioanele..la bucatarie am esuat, orice faceam ma impiedicam, scapam orice din mana...copilul urla. a rasturnat un teanc de tavi de copt pe gresia din bucatarie si nu va puteti imagina se zgomot a produs. s-a speriat saraca si a plans ingrozitor...
sotul trebuia sa aiba sedinta la sfarsitul programului si nu putea veni sa stea cu Sofi si eu sa plec la curs. o sun pe tanti menajera si ii zic sa vina sa stea cu ea. Vine tanti din alt capat de Bucuresti si vine si sotul pt ca marele director si-a schimbat intentia cu sedinta...

in schimb s-a finalizat cat de cat bine ziua. in drum spre curs am cumparat cadouri pt niste nepotele sa le trimit in Canada si i-am luat si Sofiei cadout de Mos Nicolaeasta
mie tot mi-a ramas gandul la pianul ala de lemn...pt Craciun...sa vad daca rezolv cumva cu el..

---------------------------------------

www.razvan-zainescu.eu/home/" target="_blank">SMS pentru o viata!

---------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

Vicky , niste modificari celulare pe care nu le'am mai avut. Mi s'a recomandat sa fac niste investigatii suplimentare plus nenorocitul de test hpv.

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Marina, am vazut pian d-ala de lemn pe www. kids-shop.ro, da' nu mai stiu daca te retinea pretul sau disponibilitatea produsului

Mie mi-a mers bine azi, vineri, 13. Am vandut pe okazii incalzitorul de biberoane si scaunul de masa, asa, in prima ora de la urcarea pe site, ma si mir... Astea-s vesti bune pt kid ca jucarii se fac banutii aia.

Dia m-am ingrozit de patania voastra, da io nici de-a naibii nu-i plateam oole femeii aleia; cupilul meu e mic, nu stie sa se fereasca de oameni, da' ea? Acuma, poate ca e si putin "regatenism" in ce zic io, da' cred ca ma si certam putin cu ea...

Ooka poate nu-i dracu chiar asa de negru. Rau in ce sens, ce valori?

Truli eu saptamana trecuta am avut o zi de-asta, am ratat la mustata 3 accidente in 2 kilometri, de la munca pana acasa (si nu din vina mea). Intentionam in ziua aia sa merg la cumparaturi dar mi-am schimbat planurile ca mi s-a parut dubios; si nu-s superstitioasa...

Sa va povestesc ce facu fi-mea in seara asta. Ma cheama in baie sa-mi arate mandra cum a reusit (iar) sa-si arunce toate jucariile in cada, plus, superbonus, una in WC. Dau din bot instantaneu la vederea jucariei plutind in buda, o iau s-o spal... dar am dat drumul la apa, am activat reflexul de pipi, ea mi-a zis "caca", io i-am zis "da, normal ca kk, jucariile nu se arunca in WC" si mamzel, daca a vazut ca nu pricep nimic s-a urcat in bideu si a facut pipi. Prin chiloti si pantaloni evident dar foarte mandra ca a nimerit oala de oameni mari Ceart-o mama daca poti...

Monica si gargaritza Nancy

blog revival - chestii gargaricesti

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Salutare

citesc greu din urma... mai ales ca nu prea pot, problema mea la ochi inca nu este rezolvata.
Parca moni intreba ce este uveita, este o inflamare a canalului uvear( la ochi e canalul cu pricina care cica ar fi cea mai vascularizata zona a corpului)
Problema mea este de natura inflamatorie asa ca am ajuns pe la n'spe medici care nu au depistat inca ce si cum...astept rezultatele testelor imunologice si apoi...mai vedem

In fine, am intervenit sa o intreb pe Vicky de nurofenul asta...ca Stefan a facut varicela la 3 ani si eu i-am dat nurofen pentru febra. Nu sa intamplat nimic, dimpotriva a facut o forma chiar usoara de varicela as putea sa spun, comparativ cu alti copilasi pe care am avut ocazia sa-i vad in "plina actiune" Intreb din pura curiozitate, acuma eu am trecut hopul cred.

In rest noi suntem bine, gripa asta "noua" nu ne sperie, nu ma gandesc sub nici o forma la vreo vaccinare, cu ajutorul lui DD o sa scapam cu bine. Nu ma uit la TV asa ca tare greu intru in "contact" cu gripa asta . Am citit o parte din discutiile despre ea si mi-am adus aminte ca intr-o zi nu stiu de ce mergea TV la mine in bucatarie si m-au innebunit la stiri cu gripa in sus si gripa in jos...ofcourse pana am oprit TV si mi-am vazut de treaba mea.

Toate cele bune si sa auzim numai de bine!!

proud mummy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Bunaseara!
Si la noi gata gata sa se sfarseasca prost vineri 13 da am scapat ca prin urechile acului.Istetul de barbata-meu si-a fiert o cana de vin s-a asezat in fata calculatorului si a lasat cana pe marginea biroului.Bineinteles ca fiica-mea s-a repezit imediat sa vada ce-i acolo noroc ca eram pe faza si am sarit exact in momentul cand a agatat cana si am luat-o rapid in brate,cana s-a varsat toata pe mocheta si pe pereti,fata a inceput sa urle isteric caci s-a speriat ,dar macar a scapat teafara si nevatamata.Mi se face rau efectiv cand ma gandesc ce tragedie s-ar fi putut intampla.Bineinteles ca m-am suparat rau de tot, i-am tras o mama de mustruluiala,iar acum nu vorbim.M-a enervat rau de tot, nu stiu cum a putut fi atat de inconstient
IRISS, nasoala cazatura, bine ca n-a fost mai rau.Te intrebi cum a reusit sa se catere acolo,hm, pe mine ma uimesc copiii astia cat de inventivi pot fi!Si a mea e in perioada cataraturilor, trebuie sa o supraveghez non stop ca altfel cred ca as gasi-o sus pe mobila
DIA, cum mai, i-ai mai platit si ouale?Pai eu nu i le plateam nici moarta,sa fie mai atenta altadata care-i problema,Miruna e doar un copil iar ea e ditamai adultul.Cu bradul eu am un alt stres,sunt convinsa ca va fi incantata dar nu stiu cum sa-l pozitionez ca sa nu aiba prea mare acces la el,ba chiar ma batea gandul sa-l leg de calorifer,ca asta a mea e de o curiozitate impinsa pana la extrem.
OOKA , poate nu-i chiar atat de prost,sau poate ar fi bine sa-l mai faci si in alta parte.
TEKY,mersi de sfat,pana la urma au trecut fara sa dau cu nimic, am sunat pediatra si mi-a zis sa nu pun nimic, sa o spal cu apa si sapun de patru cinci ori pe zi si sa o tin prin casa cu bluzite care sa nu acopere zona respectiva,iar temperatura sa nu fie mai mare de 18 grade.
Distractie placuta la botez
ANKA, exact asa face si alexandra cand ii este foame
MAITREY, deci si tu erai antivaccinuri, hm, si eu ma simteam ultimul om cand intrebasem pe-aici si nimeni n-a zis nimic.chiar ma intrebam daca cumva n-oi fi eu defecta ca toata lumea face vaccinuri suplimentare iar pe mine ma enerveaza chiar si alea obligatorii.
Felicitari pentru prima maseluta

O nastere cu prelungiri
minunea care ne-a luminat viata

Violeta ,mamica de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ankalaura

Nu ma pot abtine sa nu ma distrez
Supermarketul ala - vedeti cum ne manipuleaza masonii si toti aia din laboratoare sa ne facem copiii sa isi viseze sa devina casier la supermarket?

Bei...io vad altfel lucrurile Eu zic ca ii invata de mici sa cheltuie la supermarket!

Scuze de "quote" dupa atata vreme...cetesc din urma si mai dau si cate un replay
Telescop eu am vazut undeva...nu mai stiu unde da am vazut, parca pe "jocoteca" anul trecut, cautam si eu, insa cica merge la copii peste 7 ani asa ca am zis pas ca al meu avea 4 atunci...
In plus, mie mi-ar place sa-i aduca mosul la Stefan o roata de olarit, am vazut si daia undeva, era interesanta insa din pacate depaseste bugetul pe anul asta asa ca cum nu e chiar potrivita varstei...o lasam pentru anul viitor de ziua lui, chiar daca stiu ca isi doreste tare mult asa ceva.

Apropo de cadouri, eu ziceam de geomag, insa parca m-as suci Mi-am dat seama ca nu are Biblia pentru copii, in plus ne tot pune sa-i povestim intamplari biblice si parca as cumpara asa ceva. Asta pentru Stefan ofcourse, ca la Matei poate nu-i cumpar nimic, eram gand la gand cu biri ca si asa am o gramada de jucarii "ascunse" Treaba este ca cel mare desi se bucura cand le regaseste...cam stie ca sunt ale lui si chiar Mosul sa faca o "boacana" sa le regaseasca...nah...nu mi de Matei cat mi de Stefan. In plus...al naibii copchil cum isi "identifica" el toate obiectele care le-a avut "cand era mic" din...POZE!
Deci Matei cred ca va primi o jucarie de tras dupa el, ceva de lemn ma gandesc eu, poate un trenulet, inca nu am fost sa caut. Stefan nu a avut trenulet de lemn asa ca...e numai bun si potrivit.

proud mummy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Ia uitati ce treaba am avut eu pana acum:
Talciocul meu

Desigur, pentru moment apare doar o mica parte

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui boticelina

Neata bostana!

ia uitati ce am gasit: http://www. dtoys.ro/show2.php?id=557 (stergeti spatiul din adresa, n-o pot pune sub cuvant ca cica e reclama) e o masuta de joaca cu apa, pe principiul jucariilor Montessori, dar mi se pare usor scumpa. Voua?

boti, interesanta masuta! Dupa parerea mea este scumpa. Curiozitatea copilului tine dupa mine cam de 3 ori...cam cate "variante" de pus apa gaseste in masuta asta? Io personal as taia neste sticle de plastic + plus neste furtunele mai mici si mai mari, in fine...as gasi cum sa strecor apa din "ceva" in "altceva" si i-as da posibilitati copilului sa-si creeze propria cascada. Nah, Stefan al meu isi tot face asta vara chestii dastea prin curte la groapa de nisip carand apa cu galetusa din baie, fara sa-mi fi dat seama ca exista o masuta care sa le aranjeze asa de frumos si colorat pe toate

proud mummy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna dimineata

va servim cu o ferbinte si laptic

Noi inca nu am terminat cu meseriasii ... si cand ma gandesc ca e o baie si un hol... si nu am facut curatenie toata casa ma apuca groaza... speram sapt viitoare sa fie gatamomentam ublam prin magazine sa cumparam sanitare
In general suntem bine ... Darius tuseste un pic dimineata .... dar cred ca e de la aerul prea uscat din camera ca nu am apucat sa cumpar umidificator

Camy am vazut pozici... felicitari inca o data ... am vazut o mamica foarte frumoasa si fericita si un print de baiat ... sa fiti sanatosi, sa va aduca numai bucurii si va doresc tot binele din lume

Noi inca nu ne-am hotarat la cadouri ... la noi luna decembrie e full de aniversari...
Oricum pt Darius am notat cateva idei de la voi

Va doresc un wend placut si sanatate multa celor bolnaviori

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Anka vreau sa iau ceva din bazarul tau. Se poate? Vreau puzzle-ul de lemn "de prin ograda" si cuburile de lemn (nevopsite toate).

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput