Pepenasi de iulie - august 2008 (157)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

sibuna fetele!

mona, david are alta problema, nu o loveste insa nu o lasa sa faca o miscare, tipa si face precum mougli iar ei ii este frica si sa se miste, am ajuns la concluzia ca de-aia nu merge pitica mea nici in ziua de azi. stam cu gura pe el si degeaba, uita de la mana pan la gura. din prea multa dragoste pentru ea efectiv o sufoca cu atentia. azi il iau ai mei pt 3 zile poate poate isi da si ea drumu la mers. a mai fost si saptamana trecuta si in ziua cand a venit el a facut 2-3 pasi de la canapea la mine, acum nu mai vrea si cand o chem se lasa pe vine sa vina. o timoreaza. zau ca nu stiu cum sa mai procedez cu el ca sa inteleaga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

david a luat suzeta imediat, avea colici si a acceptat-o fara probleme. ioana insa nu a vrut-o din prima, chiar mi-a luat ceva timp sa o obisnuiesc cu ea pentru ca isi sugea degetul si am preferat sa traga de suzi decat sa-si ascuta degetul mai ales ca i se si deformase pernuta de la deget. acum nu doarme fara ea, insa in timpul zilei nu o tine. david statea tot timpul cu ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

katalyna,cris face precum un caine si l fugareste pe codrin prin toata casa si la un momentdat codrin nu mai vrea sa se joace,dar cris nimic,o tine pe a lui...de lovit nu l loveste tare,dar de ex,azi codrin i a stricat garduletul din cuburi si cris i a facut o placare[ca la judo]de l a dat cu capul de pamant...e adevarat ca si codrin o cauta,azi voiam sa ma uit cu cris pe un atlas cu dinozauri si codrin tragea de carte,se urca cu picioarele pe ea,ba chiar trecea peste ea de a busilea ,numai sa nu ne uitam...si cand e sotul la serviciu[ca de ex azi],codrin nu se dezlipeste de mine si cris se simte neglijat si orice ii cer sa faca nu vrea .azi,de ex,s a trezit si si a dat drumul la tv si cand m am dus langa el sa l intreb ce face mi a spus sa plec si sa l las in pace,ca l deranjez...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

ANKA, am si eu o nelamurire,vreau sa fac in we tortul ala cu iaurt pe care-l faci tu,da nu-s tocmai lamurita cu crema:se face doar din iaurt si frisca batuta?Nu se pune gelatina, se intareste suficient doar asa? Iar pentru fructele de deasupra :ce inseamna un plic de gelatina, cate grame?

O nastere cu prelungiri
minunea care ne-a luminat viata

Violeta ,mamica de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Anka multumesc frumos. Adevarul e ca si eu ma gandeam sa iau mai multe exemplare ca mai am nepotei si prieteni de varste apropiate, asa ca te rog sa ma anunti cand vrei sa mergi si ma hotarasc pana atunci cate bucati vreau si iti trimit banii.
Jucarie ca cea pusa de Pica are si Victor numai ca e masina de politie si a costat vreo 17 lei. Eu am luat-o din Metro dar a fost prin iulie. La vremea aia aveau si masina de pompieri pe acelasi sistem, acum nu stiu daca mai au ceva.

Legat de adormitul copiilor pot spune ca de cateva zile Victor adoarme singur la el in patut. Sper sa nu fie vreo minune care tine doar 3 zile Oricum ideea e sa il pun in pat cand e pe punctul sa adoarma, nu prea devreme. Dar pana acum a adormit leganat sau tinut in brate la amiaza iar seara adoarme de regula cu biberonul cu lapte. Ideea e ca in jurul lui am fost mereu multe persoane si daca nu il luam eu in brate era altcineva care il legana sa il adoarma, asa ca a ramas cu obiceiul asta. La Ana a fost altfel, fiind doar eu cu ea am fost mai consecventa cu metoda aplicata si s-a invatat de mica sa adoarma singura. Nu pot spune ca am aplicat metoda plansului controlat, ca nu am avut inima sa fac asta, pur si simplu nu am mai sarit chiar la primul scancet si ea s-a obisnuit sa se descurce si singura.

poze Ana si Victor
varsta Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

VIO - crema se intepeneste cand tii tortul la rece, partea "uda" de la iaurt este absorbita de piscoturi. De-aia trebuie sa lasi cateva ore tortul la rece. Altfel piscoturile raman crocante si cand tai, ti se prabuseste tot.
La gelatina, habar n-am cate grame are, sunt pliculetele alea mici, alea de tort-gelee.
Ia stai sa ma duc sa ma uit pe un plic, trebuie sa mai am eu prin dulap...
Asa.. m-am uitat. Plicul cu gelatina rosie are 8 grame, ala cu gelatina transparenta are 10 grame. Oricum iese prea multa gelatina, dar nici sa pui mai putin nu merge, ca nu o poti distribui la fel de bine. E foarte important (pentru aspect zic!) sa nu lasi decat o secunda, un clocot, altfel gelatina se ingroasa, face cocoloase si nu mai e asa neteda si transparenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

truli-luli super ca Victor adoarme singurel.
Camy este absolut superb Flavius si tu radiezi de fericire.
Nici Ralu nu a vrut suzeta de la inceput si cand a prins gustul nu o mai lasa deloc.Sunt foarte multumita ca am dezvatat-o de ea la 8 luni.
Nici eu nu sunt de acord cu vaccinarea contra gripei.
Ma bucur ca discutati despre cadouri.....sa ma inspir si eu de la voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

vorbiti de cadouri...pai ce cadou sa-i fac eu unei mogaldete de 2 luni???????????????????...ca doar o sa vina si la el Mosul, nu???

Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Camy, ii poti lua un carusel, daca nu aveti. Musai unul cu telecomanda, ca o sa te saturi de invartit cheita.
Sau http://www. bebelusultau. ro/detalii.php?cod=SF60
, eu asta o sa ii iau finutei mele, printre altele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

ALINA MAI ARE NEVOIE DE 3 MII DE EURO PENTRU OPERATIE ,HAIDETI SA II DAM VIATA!! MAI SUNT DOAR CATEVA ZILE! PE 18 TREBUIE SA PLECE SPRE GERMANIA! AJUTATI SA POATA FACE ACEST LUCRU! MULTUMIM!

www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput