Pepenasi de iulie - august 2008 (157)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
truli-luli spune:
Anka io, io, io vreau masina danasareatza ! Eu nu am apucat sa fac comanda ca am intrat pe siteul firmei de curierat pe care ziceau ei ca o folosesc si imi iesea transportul 35 de lei, adica mai plateam odata masina Asa ca spune cum fac sa iti trimit banii ca vreau neaparat masinuta. Mie mi-ar fi simplu sa iti virez in cont, ca lucrez cu homebank de acasa.
multumesc
Oana uite asta e masina http://shop.toymania.ro/index.php?main_page=product_info&cPath=1&products_id=31
Pica si pana la urma ce e? enterocolita? baiatul sa ii treaca repede. Iar despre programul tau.... ma recunosc. Si eu de vreo 2 ore ma tot hotarasc de ce sa ma apuc
poze Ana si Victor
varsta Anei
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
pica1 spune:
Cine intreba de o masinuta pe care o apesi si merge? Eu i-am luat-o lui Seb pe www.mytoys.ro/jucarie/jucarie-apasa-si-merge/240" target="_blank">una dn astea, dar nu stiu pe unde zace prin curte ...si iar ....mi-e lene sa ies afara...ar trebui sa ma duc sa aduc si cosul cu jocarii care este in casuta de afara din curte...
Didi81 spune:
Eu stau aproape de Cora. Daca nu reuseste Anka sa cumpere masinuta de l amagazinul ala, ma pot duce eu sa vad daca o mai au aici, si la fel, sa o trimit prin posta.
Didi de Aida Maria
(03.07.2008)
Didi81 spune:
Aida n-a mai avut febra, dar se pare ca i-a intrat in reflex sa se trezeasca noaptea , intre 3.30 si 5 nu a prea dormit, avea chef de vorba...
Didi de Aida Maria
(03.07.2008)
estrella80 spune:
Buna!!!
Camy am vazut pozele..Ce mamica fericita!!Si ce baietzel, tare simpatic!!
Suzeta, Maya o ia doar la culcare si uneori in masina, dar nu de la inceput. Asta e regula impusa de mine, ca daca ar fi dupa ea ar tine-o tot timpul. I-am explicat ca doar la nani stam cu suzeta, si pricepe, ba chiar dimineata cand se trezeste si plecam de la noi din camera jos, la parter, ii spun sa lasam suzeta acolo ca e suzeta noastra de nani, o pune pe marginea patului, iar cand ne intoarcem.. stie de unde sa si-o ia. Eu nu intentionez prea curand sa o dezvat... mai ales ca nu o tine nici prea mult.
Biberonul nu cred ca va fi o problema ,mai ales ca ea de cand s-a nascut bea laptele doar dormind. In timpul zilei bea din cana cu mot si din cana cu pai. Doar apa. Sucuri nu vrea.Ii mai faceam vara suc de rosii romanesti, si bea dar din rosiile astea nu mai iese nimic.
Problema noastra cred ca va fi insa adormitul. As vrea sa o dezvat de adormit pe picioare. Ea asa adoarme. Nu stiu cum sa fac?Ceva sfaturi?
Didi ma bucur ca Aida e mai bine.
Pica si eu sunt de acord cu tine si cu celelalte fete pe tema gripei porcine. Eu nu numai ca nu i-as face acest vaccin dar nici mancar pe cel antigripal de sezon nu i l-as face. In schimb, intentionez la sfarsitul lunii, sa ii fac Prevenar-ul. Tu i-ai facut Rotarix-ul lui Seby?De la ce a vomat?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/vias/vias.jpg)
vias spune:
....vorbiti de suzete....fimio nu o vrea ...mai si cat mi-am dorit eu sa-mi vad copilul cu suzeta...dar el nuuuuuuuuuu...se enerveaza ca nu curge lapte din ea
si o arunca si mai face si galagie
...urla sa-l auda lumea toata
Anka de 1000 de ori ...solutia trimisa de tine pt colici face minuni...ca sunt cheauna, nu gluma...si medicul pediatru care azi a venit in sfarsit la noi a citit prospectul si a zis ca e mai bun decat ce se gaseste pe piata
. Deci multumesc!
si acum ma duc sa sta cu baietelul meu, imi vine sa-l mananc cu pampers cu tot
Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
POZE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/violeta29/violeta29.jpg)
violeta29 spune:
INA_C,OANASM, eu am reusit doar sa ii scot masa de dimineata,in rest cum ma vede jos cum trage de mine,singura solutie ar fi sa stam numai pe-afara ca acolo nu cereAcuma ma gandesc ca e posibil sa fie si maselutele astea care tot ies de vina,sa vedem dupa ce scapam de ele cum va mai fi.Noaptea inainte si ea se trezea de muuulte ori, de vreo luna se trezeste de maxim doua,trei ori pe noapte
Lichide si eu i-am dat doar apa plata,solid are zile cand mananca foarte bine,dar are si zile cand nu mananca mai nimic.Problema e ca poate fi satula ca o purcica ca tot da cu nasul pe la tzitzi macar asa putin de control
CAMY, incearca si tu mai multe modele,poate ai noroc.Eu am incercat si latex si silicon,si rotunda si plata,bleah,neinteresant.Da a mea n-a vrut nici biberonul, asa ca bucura-te ca il accepta macar pe ala.
KIMMY,of,cred si eu ca ai fost in fundul butoiului ! Chiar nu se mai pot repara nicicum?Incearca la banca eventual
PICA, eu daca o las pe alexandra jos in magazin la rafturile cu jucarii le darama pe toateUltima data cand am fost in Real am facut greseala asta si cred ca mai aveam putin si trimiteau aia paza dupa noi
O nastere cu prelungiri
minunea care ne-a luminat viata
Violeta ,mamica de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
monalac spune:
cami,nici codrin si nici cris n au acceptat suzeta de la bun inceput,abia in jurul varstei de o luna ,o luna jumatate au invatat cum se trage din ea.si niciunul nu a vrut suzeta in forma ortodontica,ci doar in forma picatura,cris de la chicco si codrin de la avent.
am vazut pozele cu flavius in carut,e tare dulce,iar tu radiezi toata.imi aduci aminte de mine cand am iesit prima data cu cris,eram atat de mandra,imi venea sa strig pe strada sa ma auda lumea,sa ma vada cat sunt de mandra!
IRISS,david ce mai face?
TURTU,esti bine?
BOTI,linkul pe care l ai dat este de la depozitul de jucarii de unde vreau sa i iau eu cart lui cris.maine se duce sotul sa l ia.
MONI or,exact aceeasi parere o am si eu despre gripa asta noua si despre vaccin.
PICA,sanatate lui seb!
si la noi bate f tare vantul si nu am iesit cu ei si ma irita tare de tot agitatia lui cris care s a cam obisnuit sa l loveasca pe codrin .
si eu tip si tot tip ,il pedepsesc,plange putin,promite ca nu mai face si peste 5 minute face la fel. fetelor cu 2 copii,la voi cei mari sunt gelosi pe cei mici?
Didi81 spune:
Camy, la varsta asta cred ca e normal sa nu vrea suzeta; nici Aida nu a vrut la inceput dar de pe la 2-3 luni a indragit-o .
Didi de Aida Maria
(03.07.2008)
ankalaura spune:
TRULI - no pb, mi-e totuna, iti dau contul cand o fi, dar sa ma duc intai la ei sa vad ce si cum, si apoi. E misto si asta de la linkul pus de Pica. In cazul meu, pot sa le iau pe ambele, si asa va fi bataie pe ele, clar. Inainte de linkul de la Pica ma gandeam sa iau 2 de la toymania...
CAMI - ma bucur mult ca va este de folos!
Cu suzeta, acelasi lucru vroiam sa il spun si eu, ce zicea Mona. Dureaza nitel pana se va obisnui cu ea, si dupa aia o sa te rogi sa o lasa
Fug la bucatarie.