Pepenasi de iulie - august 2008 (157)
Raspunsuri - Pagina 15
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/violeta29/violeta29.jpg)
violeta29 spune:
ANKA, am prins ideea sa vedem ce iese la final.
Alexandrei i-au iesit niste brobonele pe umeri,arata asa, ca o iritatie de la caldura.Cu ce-as putea s-o dau?
O nastere cu prelungiri
minunea care ne-a luminat viata
Violeta ,mamica de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/violeta29/violeta29.jpg)
violeta29 spune:
CAMY, eu anul trecut i-am luat fetei bouncer si carusel muzical.
O nastere cu prelungiri
minunea care ne-a luminat viata
Violeta ,mamica de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Leeloo21/Leeloo21.jpg)
Leeloo21 spune:
la multi ani si de la noi! facem si noi azi cu bebe in brate 8 luni..
suntem colege anul asta martie..
o intrebare am legata de crese respectiv gradinite..poate ne ajutati sa gasim si noi una cat mi potrivita pt al nostru baietel..stam in aviatiei si vrem sa gasim una cat mai aproape..la anul in toamna are fix 18 luni si de atunci vrem sa-l dam..cred ca trebuie s agasim loc de pe acum..k sa fim siguri atunci ca are bebe unde sa mearga!
poate ne dati ceva pontui, ce sa cautam in special..
va pupam si sper ca nu am deranjat!(dar voi sunteti cu mai multa experienta)
Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09
nasterea in apa
pozici dragute
Alin (tati de Tudor) pozeaza momentele voastre importante (nunti, botezuri, petreceri) trageti cu ochiul aici
![](images/user_woman.png)
struluta spune:
Salutare!
Vorbeati de vaccin, nici noi nu cred ca o sa-l facem, cu toate ca aici deja au inceput vaccinarile, sotul meu l-a facut azi, eu am mers la medicul de familie, si am intrebat cum e pt copii mici-habar nu a avut ca cica inca nu au avut inca solicitari, iar pediatrul mi-a spus ca el crede ca se face jumatate dintr-o doza de vaccin pt adulti
... iar azi in drum spre SM am auzit la radio ca pt copii sunt vaccinuri speciale care nu au in componenta nush ce
. In concluzie nu ne vaccinam.
Referitor la cadouri...am inceput si eu sa ma uit prin magazine dupa ceva interesant...inca nu stiu...el cred ca ar vrea un pian...de ala adevarat, am fost cu el intr-o seara la un restaurant si era un pian acolo, zdranganea la clape de nu-l mai puteam lua de acolo...bineinteles ca a fost ffff apreciat artistul de toti din restaurant (saracii)...a fost chiar aplaudat, ceea ce l-a ambitionat bineinteles
Am trimis pe contul de pepenasi niste fisiere (destul de multe) cu carti despre psihologia copilului si multe altele, azi le-am primit si eu, le-am salvat si m-am uitat asa pe fuga la ele, par f interesante.Sper sa gasiti si voi ceva interesant si util printre ele[/blue]
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mcoca/mcoca.jpg)
mcoca spune:
hello
apropos de vaccin, azi am citit si eu in ziar ca ala pentru copiii intre 6 luni si 2 ani e special. Nu are nu stiu ce :). Noi nu o sa facem ... Nici aici nu se prea inghesuie lumea. Numai 10% dintre personalul hospitalier a facut, si cred ca asta spune ceva.
Sunt ultra happy, luni vine mama
si sta aproape o luna.
Vicky si Printzesone
maitreyi spune:
neata
ca o familie di gospodari ci suntem am ramas fara teveu, net, telefon, mobil...capu' e insa tot pe gat
ma bucur ca v-au placut ideile de jucat bebelusii. mai caut si mai transmit
moni acolo unde am instalat placajul-topogan am un covor da' tot aluneca asa ca statea tati cu un picior in dreptul lui ca sa nu o ia la vale si asa prindea si bebeu cand lua viteza cam mare am vazut pozele cu luca carliont si mami cu burtica
boti in prospectul de la panadol nu te mai uita la varsta ci la kg ca a mea de exemplu poate sa aiba varsta da' kg nu prea...dozele la copii sunt pe kg/corp.
gripa lu' fish & vaccinul aferent - nu cred, nu fac, nu ma uit la teveu ca ma indobitocesc di tot manipulare in masa, clar. deci nu
bine, io is mai antivaccinuri in general, nu numai a lu' fish, pig si care or mai aparea
nici alexandrei nu i le-am facut pe toate. si apropos de vaccinuri...pe cate dintre noi ne-au intrebat astia de la maternitate daca vrem vaccin la nastere sa i se faca lu' baby? pi mini nu...
camy sunteti superbi suzeta a mea avrut-o din prima da na...noi n-am avut tzitzi decat la pompa deci trebuia sa isi exerseze reflezul pe ceva.
ziceam la inceput ca mi-au taiat astia teveu, netu, etc. 2 zile cat nu a stat baby la desene si alte minuni i-au prins tare bine deci clar de-acu e la program de desene. bine, ea oricum era la program da' bona nu a inceput sa vb mult mai mult, are un telefon si il suna pe taica-su si pe langa "aluuu" a inceput sa formuleze si tot felul de fraze pe limba ei
, face tot felul de fete-fete cand vb cu ea, pe langa "niu" si "nu tiu" acum zice si "da"
, clipeste des din gene daca ii spui ca e "mei-mei" si e din ce in ce mai feminina
mentionam si noi PRIMA MASEA
asa niste emotii ce m-au luat cand am vazut-o iesita
asa ca acum avem 4 dinti sus si o masea si 3 dinti jos, ultimul fiind si el din colectia noua
am cantarit-o ieri la mama si are 10.500 kg asta insemnand ca a luat de 6 luni cate 250 g/ luna e vesela, e lipicioasa, e alintata, e superba, e minunea de la Doamne-Doamne
------- mamica fericita de
Alexandra
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Marina_1609/Marina_1609.jpg)
Marina_1609 spune:
mamici, ati auzit de mamica amenintata cu pistolul in mall vitan? Dau copy-paste la ce am primit pe mail. stirea e pe bune cica. a aparut si la pro-tv
"In alta ordine de idei sa va povestesc ce a patit nasa Ancai luni seara in parcarea MALL VITAN:
Era cu bebele de 1 an in brate, l-a asigurat pe bancheta din spate in scoica d-aia de bebe, s-a urcat in fata si s-a trezit in spate, langa copil, cu un tip cu un pistol intreptat spre ea (tipul arata super ok, pus pe strada printre alti barbati nu ziceai ca ar fi ceva neinregula cu el).
I-a luat tot din geanta inclusive carduri si PINURILE.
Copilul plangea iar el i-a zis ei pe un ton foarte calm ca plange copilul din cauza ei, pt ca e speriata. “calmeaza-te, pt ca ii induci starea de frica copilului”.
Vroia sa ii dea una in cap ei ca sa o lase inconstienta ca sa fie sigur ca nu fuge dupa el sau ca nu tipa, si ea a vb cu el 15 min s ail convinga ca nu o sa fuga dupa ajutor, si pana la urma l-a convins sa o incuie in masina de afara si sa ii arunce cheile sub masina.
Eu sunt socata si vreau sa pov la cat mai multa lume, fetelor aveti grija ca nu e de gluma.
Am un prieten la criminalistica si mi-a zis ca s-au inmultit rau de tot cazurile de jaf armat si jaf de apartamente. Fura oamenii tot, incarcatoare, robot de bucatarie, mixer, foehn, orice gasesc…"
---------------------------------------
www.razvan-zainescu.eu/home/" target="_blank">SMS pentru o viata!
---------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08
Mami Marina - Gospodina
Copil crescut din suc de morcovi
katalyna spune:
mai3 vaccinurile oblogatorii trebuie facute prin definitie so daca nu faci vaccinurile obligatorii nu-ti primesc copilul la scoala, la gradinitza, etc la cresa
ca tot am luat-o descrescator la mami in burta
katalyna spune:
marina chiar ma gandeam zilele trecute ca eu nu as mai iesi pe strada cu un lantisor la gat (nu-mi place sa port oricum, dar asa ca fapt divers) astia sunt in stare sa te taie pentru nimic
flo1980 spune:
Neatza la o
Marina eu am vazut reportajul la tv, infiorator!
Asa e, respectivul nu avea fatza de rau facator. Era student la 2 facultati dar avea patima jocurilor de noroc si era foarte indatorat, si-a vandut apartamentul si a cheltuit toti banii, evident tot pe jocuri
Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!