Oradea (48)
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
cristina22 spune:
Multumim de urari
Gabi-sa te bucuri de bucataria cea noua si sa o folosesti sanatoasa si cu spor
Ioi, ce-as manca cioco de casa...
O saptamana frumoasa, tuturor!!
C+C=Andrei
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Gabi_K spune:
eu am mancat :)
m-am enervat si am cumparat din aia buna-buna
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/szivarvany/szivarvany.jpg)
szivarvany spune:
Ce bune sunt batoanele de ciocolata de casa ...
Ce pofta mi-ati facut
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu
Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
Gabi_K spune:
poate m-apuca dracii, si imi iau o punga de lapte praf in drum spre casa... si atunci nu mai mancam altceva decat cioco de casa vreo 2 zile
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
Mercedes spune:
gabi-daca gasesti lapte praf pe undeva mai ieftin sa mi spui, eu de o saptamana aprox. caut dar gasesc doar ff scumpe pana si la real 300 gr sunt aprox 20 lei si reteta mea e cu 500 de gr. ...
Felicitari pentru bucatarie!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/marius/marius.jpg)
marius spune:
A facut fiica-mea zilele trecute - dar ... kilogramele in plus cine le da jos? Ca de oprit e clar ca e greu sa nu mananci...
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
cristina22 spune:
Marius-iti faci probleme de kg in plus???
Ce-au patit barbatii astia??
Si mr.C e tare mandru ca-i mai slab.De cateva zile sta cocotzat pe cantar
C+C=Andrei
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."
cristina22 spune:
Merce-arunca si p-aci niste baton
C+C=Andrei
Gabi_K spune:
Daca tin bine minte, la selgros era mai ieftin, dar nu stiu exact ce pret. Si reteta mea e la 500 grame de lapte praf, dar daca am punga de 200 sau 400, aplic regula de trei simpla. Cantaresc doar margarina, apa o masor la exactitate, cacao si zahar doar asa ochiometric Pana acum nu prea am avut reclamatii: daca e prea moale, mancam cu lingura, daca e prea tare, spargem cu ciocanul
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/szivarvany/szivarvany.jpg)
szivarvany spune:
Si cna dma gandesc ca am trecut pe langa voi Gbik, am fost la zoomania ... mai bine dadeam un apel si-mi arunca-o o bucatica mica-mica de cioco
Eu sunt intr-o perioada de lene maxima de bucatareli, de fapt m-am pus pe lucru de mana si nu am tragere la altceva Dar accept donatii de ciukalata
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu
Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !