Oradea (48)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Voi vreti sa omorati o biata gravida, cu discutia asta despre ciocolata de casa, da??? Bine, bine, o sa ma aveti pe constiinta

GABI, bine am citit, ai cumparat cioco de casa buna-buna?? De unde??? Ca daca e de cumparat acusi alerg, cu facutul mai greu ma urnesc...

Eu am redescoperit o veche pasiune, covrigii cu sare, dar din aia moi, pufosi si cu sare de aia topita, nu stiu cum sa zic, ca o plastilina... Sunt superbuni la brutaria Cidor, in piata Decebal, de cate ori merg la maica-mea imi iau, ca nu rezist, n-am mai mancat din studentie sau din liceu, nici nu mai stiu.

Monica, mami de Luca Andrei si 13+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Eu i-am luat Mariei un calendar de ciocolata. (pentru luna decembrie)
Ideea este super, insa ciocolata e buna de aruncat la gunoi.
De fapt e o plansa cartonata cu 23 ferestre (in forma de patratel) si o usa.
La fiecare fereastra e o cifra. (de la 1 la 23), iar la usita e cifra 24, ajunul Craciunului.
Toata plansa are desenata o imagine de Craciun, cu mosul. Sunt mai multe variante.
Azi am desfacut una sa vad ce surpriza e in spatele ferestrelor.
E un pic de ciocolata in forma, insa gustul e cum mi-l inchipuiam, pentru ca e ciocolata poloneza. Eu n-am putut sa o mananc.
Pacat de calendar care e super realizat, insa surpriza de ciocolata nu e reusita (d.p.d.v al gustului).

Iata cateva imagini.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina22

Marius-iti faci probleme de kg in plus???

Ce-au patit barbatii astia??
Si mr.C e tare mandru ca-i mai slab.De cateva zile sta cocotzat pe cantar

C+C=Andrei

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."

Vrem sa ramanem supli, ne e frica de batranete... cine stie subiect bun de analizat.

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Salut si eu mancatorii de ciocolata Ce buna eee aia aerata, ambalata de marmota
Si eu de ieri imbin placutul cu munca, m-am lansat in crosetat

Vedeti ca azi e deja 25 noiembrie, de azi intr-o luna e Craciunul

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Io sunt setata pe milka desert...ioi

Marius-vezi, asta e diferenta intre voi si noi.Noi, pe masura ce trece timpu', devenim tot mai faine

Daria-crosetat?Adik cu acul ala cu carlig?

C+C=Andrei

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

primola cu cereale.
Moni, incearca batoanele de endi-bo, celofan cu dunga rosie.

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

gabi-ideea e ca nu prea se gasesc ca lumea tot din alea cumpara si sunt fff cautate.
Deci lapte praf pe unde ati mai gasit mai ieftin?

simina-acel calendar de care ai scris se numeste calendar de advent
http://en.wikipedia.org/wiki/File:Standard_advent_calendar.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mercedes

gabi-ideea e ca nu prea se gasesc ca lumea tot din alea cumpara si sunt fff cautate.
Deci lapte praf pe unde ati mai gasit mai ieftin?

simina-acel calendar de care ai scris se numeste calendar de advent
http://en.wikipedia.org/wiki/File:Standard_advent_calendar.jpg

si noi cumparam in fiecare an calendare advent, cu multi ani in urma aducea matusa mea din germania, dar nici alea nu au cioco buna. Si nici mosi de cioco nu prea mai cumpar in ultima vreme, ca nu prea sunt comestibili, exceptie cele de firma.

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Mosii de ciocolata, saracii, eu ii topesc si ii folosesc la praji.

C+C=Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Tare fain calendarul !!!
Moshi doar de "marca" altfel nu sunt comestibili.

Moni, tot vroiam sa-ti zic ca am ajuns si eu la Cristina cea cu dulcegariile

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput