Virusul H1N1 (2)
Raspunsuri - Pagina 7
viviana spune:
Multumesc mult fetelor.
Sunt cinci zile de cand s-a imbolnavit fi-mea si vad ca pana acuma nu am facut febra. Mai tusesc din cand in cand, doar atat. Poate scap!
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
Mi-Ka spune:
Eu trebuie sa recunosc ca sunt paranoica cu gripa asta porcina, desi pana acum nu am auzit ca ar fii pe la vreo gradinita din oras. Mi-e tare frica sa nu ia fetita mea cea mare (3 ani) gripa asta urata si mai rau, sa i-o dea si surorii ei mai mici de 6 luni.
Am citit pe aici ca unii dintre puiuti s-au imbolnavit de gripa porcina... puteti sa-mi spuneti ce tratamente au urmat si daca pentru depistarea ei ati facut exudat faringian sau cum a fost depistata?
In cazul in care cea mica de 6 luni ar lua gripa asta ar fii grav?
Of, sunt asa de speriata...
_
olympia spune:
Viviana, ce mai face fetita?
Ai mei sunt tot bolnavi si inca mai fac febra 38-38.5... dar cam atat! Nu se plang de gat si nici nu tusesc decat rarut, pot dormi linistiti, se trezesc doar cand creste febra si atunci se plang de durere de cap. Febra a a debutat luni si inca n-am scapat de ea, revine cam de trei ori pe zi. Au mancat bine in aceste zile, asa ca imi pastrez optimismul.
Dormi linistit, Johannis vegheaza pentru tine!
Pene colorate... cate putin din toate!
szivarvany spune:
Viviana, Olympia, sanatate multa
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
vikinga spune:
Si ai mei au fost cu febra, intii cel mare, acum fetita, muci, tuse, dureri de cap, febra mare 40-41°C insa a fost vorba de o infectie virala doar. Si eu sunt lovita de virus, fara febra inca, ma supara o durere ciudata in git. Baiatul in ciuda febrei mari si tusei si-a revenit exact in 3 zile, inca tuseste. Nu a luat marile medicamente, doar nurofen pt febra, am mai stat si cu prosoape ude pe linga el, inhaleaza de 2 ori pe zi si picaturi de nas.Febra la fetita e mai mica, in jur de 39°C, tuseste, stranuta, ii curge nasul. Ce mai, citind zici ca e gripa, dar doar testul de singe o poate spune.In cazul nostru nu e nici gripa sezoniera nici porcina, e doar un virus in aer, normal iarna de iarna.Vikinga 34+ cu cei mai frumosi vikingi: Aldo, Nadja si Letizia mica din burtica
Mi-Ka spune:
Pe mine nu ma lamureste nimeni? Sau poate am inteles eu gresit si nu e vorba de gripa porcina?
olympia si viviana, sanatate multa la puiuti !
_
olympia spune:
Multumesc pentru urarile de sanatate, va doresc din toata inima si voua!
Nu stiu daca ai mei au avut gripa noua sau alta viroza, fara testare n-ai cum stii. Oricum a fost o forma aparte, febra fiind simptomul cel mai prezent, celelalte fiind mult mai putin suparatoare ca de obicei. Acum sunt bine amandoi copiii. I-am tratat cu antitermice, vitamina C supliment si din sucuri de fructe, le-am facut bai cu sare la picioare , papa bun si somn!
Dormi linistit, Johannis vegheaza pentru tine!
Pene colorate... cate putin din toate!
ioanadara spune:
Si eu am avut copilasii pe rand cu febra, tuse, nas in batista, etc.
A trecut cu sirop de tuse, picaturi de nas si antitermic.Am ajuns si la 40 temperatura dar nu am facut testul.Eu cred ca testul propriu zis ajung sa-l faca doar cei care au anumite probleme dinainte si la care se prelungeste boala mai mult de 3-4 zile.Cred ca deja "virusii" astia sunt super combinati intre ei de si este foarte posibil sa fi fost o forma a noii gripe si la noi de exemplu insa nu m-am agitat foarte tare pentru ca nici unul dintre copiii mei nu are antecedente.Bine ca a trecut.Acum suntem veseli si fara batiste prin jur.
P&ANA spune:
Buna seara,
of , si fetele mele sunt virusate de aseara:frisoane ,cefalee, dureri musculare ,ameteli ,dureri in gat fara sa fie rosu si febra moderata dar sunt la fel de energice , doar ca nu s-au mai certat
antigripalul de sezon l-au facut acum 10 zile , pneumo 23 -anul trecut , asa ca ma gandesc la gripa noua mai ales ca au fost toata scoal la targul de carte...
Am vb cu pediatra la tel. mi-a recomandat antitermice deocamdata si stare calma pt mine si sot
de la mine putere hotarasem sa le fac testul si .. paradox ,la Cantacuzino este inchis pt recoltari analize pana pe 2 dec
la Matei Bals ,nici gand sa merg ca-i o nebunie -asa am auzit..
sper sa fie bine ,
o seara linistita va doresc !
Alinutza1979 spune:
Citat: |
de la mine putere hotarasem sa le fac testul si .. paradox ,la Cantacuzino este inchis pt recoltari analize pana pe 2 dec la Matei Bals ,nici gand sa merg ca-i o nebunie -asa am auzit.. sper sa fie bine , |
...la un laborator privat nu se poate face? Cam cat ar costa?!
Cum se simt fetitele?
multa sanatate!