Virusul H1N1 (2)
Raspunsuri - Pagina 6
Happiness_4_us spune:
Si cum era de asteptat, azi a aparut decesul cu nr2.
Vikinga, ce ai hotarat?
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
blackpanterro spune:
Acum 2 saptamani a aparut primul caz de gripa porcina la gradi la Aidan, apoi pe parcursul saptamanii s-au mai imbolnavit vreo 15-16 copii astfel incat numai vreo 6 copii au fost la gradi toata saptamana trecuta inclusiv Aidan. El nu are absolut nimic.
Saptamana asta toti copiii au revenit la gradi si nici un parinte nu si-a ridicat poalele in cap de isterie, au tratat-o ca pe o gripa normala si gata.
Cum Aidan nu a primit deloc virusul ma gandesc ca are protectie impotriva lui asa ca nici nu ma gandesc sa ii fac vaccin. Care ar fi scopul?
Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"
ellinia spune:
As vrea sa pot fi si eu asa linistita ca voi.... pe mine ma ingrijoreaza totusi virusul asta. Nu as face vaccinul, nici eu si nici cei din familia mea. La noi in oras oricum au fost mai putine cazuri, acum, in ultimele zile s-au confirmat vreo 20, printre care unul la scoala unde invata copilul cel mare. Nu se mai inchid scoli, in schimb nu se mai fac serbari si sedinte cu parintii. As vrea sa vina mai repede vacanta si frigul, poate mai scapam de imbolnaviri.
viviana spune:
Dupa cate vad eu nimeni nu se mai streseaza chiar asa rau cu gripa asta noua.
Fi-mea s-a imbolnavit: tuse seaca, scretii nazale si nas infundat dar nu cine stie ce, febra 37,5 - 38,5 chiar si 39 spre noapte. Fiind duminica am chemat un medic de la o salvare particulara. Diagnostic: traheo-bronsita acuta. De luni seara nu a mai facut niciun piculet de febra insa tusesete ca un magar pana vomita si nici macar noaptea nu poate dormi. In rest e vioaie.
Ieri dimineata vorbesc cu soru-mea, medic in alta tara. Imi spune razand: voi acolo nu aveti minte-n cap, pai traheo-bronsita asta virala cu ce virus credeti ca se face? Cu H1N1. 90% dintre pacientii mei cu traheo-bronsita virala au Ah1N1.
Ok. Ma duc la scoala sa-i iau copilei lectiile. Absenti 10 copii.
Ieri seara am vorbit cu doctora de familie sa vina azi la mine si daca nu e prea tarziu sa-mi testez odrasla cat si pe mine (au inceput niste secretii apoase)
In timp ce va scriu aceste randuri am primit telefon de la scoala: prietena cea mai buna a fetei mele, care lipseste tot din aceeasi zi a fost confirmata pozitiv cu H1N1 si clasa lor va fi inchisa o saptamana.
In premiera va anunt ca e vorba de Scoala nr. 3 Nicolae Titulescu.
Deci tineti-mi pumnii sa trecem usor peste chestia asta.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
olympia spune:
Viviana, multa sanatate fetitei! Rosu in gat a facut? Spune-mi te rog cu ce tratezi tusea?
Ai mei, 7 si 14 ani sunt amandoi bolnavi. Tuse , ameteala, dureri de cap, febra 37.5-38.5... Au amandoi rosu in gat, dar de durere se plang doar din cand in cand, apare si dispare . Pofta de mancare e buna si intre episoadele febrile sunt vioi.
Pene colorate... cate putin din toate!
viviana spune:
Olympia doctorita de familie i-a dat asa pentru tuse: sirop Eurespal si sirop Erdomed.
A facut rosu in gat si a avut amigdalele usor marite.
Intre puseurile de febra era vioaie si ii era foame.
Eu ii dadusem Grintus pediatric, paxeladine si sa suga diverse gen propolets si pastilute homeopate Stodal.
Mi-a mai dat si antibiotic pentru ca mi-a spus ca daca nu mai are febra domnul virus nu mai e prezent dar a lasat in urma niscaiva bacterii si daca nu ii dau antibiotic o sa tuseasca cel putin 2 saptamani.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
olympia spune:
Viviana, multumesc de raspuns. Ai mei nu tusesc chiar asa de rau, cel putin pana acum. Vedem cum evolueaza.
Sanatate multa!
Pene colorate... cate putin din toate!