Virusul H1N1 (2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi_dalma spune:

Buna !
Fetita mea are febra de 24 ore 38-39 acum a facut 39.5.
Am fost cu ea ieri la Bals si mi-a spus ca inca nu are toate simptomele (doar rosu in gat).
Problema e ca nu prea reusesc sa i scad febra. Acum i-am facut si dus de la brau in jos cu apa calaie...
Si pe mine ma intereseaza unde as putea sa ii fac testul la privat...Ma ajuta cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olympia spune:

Nu stiu nimic despre test.
Febra o poti combate si cu doua prosoape ude si stoarse, pozitionate pe piele la incheietura piciorului sus, in zona inghinala. E un sfat aflat de la pediatrul nostru. Multa sanatate!

Dormi linistit, Johannis vegheaza pentru tine!

Pene colorate... cate putin din toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

Eu mi-am intrebat dr. de familie unde pot face testele in caz de simptome ale gripei noi si mi-a zis ca probabil la Bioclinica dar nu stie sigur ca " nu a fost instruita" (Deva). Deci intrai in cabinetul ei vaca si iesii bou . In concluzie, in caz de ceva suspect ...direct la urgenta, zic eu.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

Eu mi-am intrebat dr. de familie unde pot face testele in caz de simptome ale gripei noi si mi-a zis ca probabil la Bioclinica dar nu stie sigur ca " nu a fost instruita" (Deva). Deci intrai in cabinetul ei vaca si iesii bou . In concluzie, in caz de ceva suspect ...direct la urgenta, zic eu.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gweno spune:

Buna va dau un link cu un test elborat de doctori francezi unde poti sa determini daca ai gripa H1N1.Este in limba franceza.
http://www.quizz-grippe.fr/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandamarcu spune:

Si eu va recomand sa mergeti la doctor la primele simptome!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

am citit topicul cap coada, pentru ca m-au alarmat cazurile din ultimele zile, de decese la persoane tinere si aparent fara alte boli. Ma gandesc daca sa ma vaccinez sau nu si daca este intr-adevar eficient. Am facut un research pe net si m-a luat durerea de cap: conspiratii, bioterorism, suntem cobai, nu a fost suficient testat....am ramas in ceata. Voi v-ati vaccinat? Sau aveti de gand avand in vedere ultimele cazuri si mai ales estimarea ca se vor inmulti? Nu prea ma uit eu mult la tv, dar ma nimerii acum, in perioada asta si m-au pus pe ganduri. Recunosc ca n-am dat pana acum mare atentie gripei porcine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musetto spune:

Citat:
citat din mesajul lui iarina

Voi v-ati vaccinat?

Eu si sotul da. Inca n-am murit si nici paralizat... Vineri o vaccinam si pe fetita noastra. Am ajuns la concluzia ca riscurile (oricare ar fi ele) sunt mult mai mici in comparatie cu beneficiile. Trebuie sa iti spun insa ca la noi a fost oarecum usor de luat o decizie pt ca vaccinurile din State nu contin adjuvanti (in legatura cu care am inteles ca ar fi oarece controverse).

Multa sanatate si sa luati fiecare decizia cea mai inteleapta pt voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

Multumesc Musetto...si in ce constau acesti adjuvanti mai exact si cat de nocivi sunt? Caci banuiesc ca adjuvanti sunt si in alte vacinuri, medicamente etc etc. Sunt intr-o ceata completa si internetul nu mi se pare reliable deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

M-ar interesa sa ne spuna persoane din Romania care s-au vaccinat cu vaccinul de la Cantacuzino. Si eu as vrea sa ne vaccinam eu si sotul, la noi in oras sunt 6 cazuri in prezent, confirmate, este un oras mic, chiar a inceput sa-mi fie frica. Nu mai caut pe net, am tot citit anul trecut si vorba cuiva de mai sus te ia durerea de cap.
Ati avut ceva reactii adverse dupa vaccinare? Totusi, la noi, lumea de ce refuza vaccinarea?

Mergi la inceput