Virusul H1N1 (2)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns herra spune:

chiar, oare in toate tarile informatiile cuprind numai numarul de cazuri noi de la o zi la alta, plus totalul - din ce in ce mai mare?

sau e intr-adevar Romania mai speciala si in alte tari se mai spune si cati din aia imbolnaviti asta-vara sunt vindecati acum / au facut gripa din nou / au facut gripa sezoniera / au facut porcina dar o forma mai usoara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Ceva lipseste in articolul ala de pe hotnews. De ce nu da si niste studii stiintifice in baza afirmatiilor sale

Eu am gasit de ex un art mai interesant despre H1N1 chiar daca este scris de un corespondent medical, dar care aduce o informatie noua: pe masura ce toti mai multi dobandesc imunitate de la aceasta gripa acest virus posibil sa sufere mutatii:

"It currently has a huge number of hosts (people) to infect and so has no pressure to mutate. But as more people develop immunity it will have to work a lot harder and so we will expect to see drift (mutations) which might be accompanied by changes in its virulence."

Restul art il gasiti aici:

http://www.bbc.co.uk/blogs/thereporters/ferguswalsh/2009/11/still_more_questions_than_answers.html

Edit ca am gresit link-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Eu stiu ca un virus sufera mutatii atunci cand acesta trece prin organisme gazda care ii ajuta(pe virusi) sa se inmulteasca si sa se dezvolte. Gazdele sunt tocmai persoanele nevaccinate.

Poate ma insel nu stiu...nu am cunostinte in domeniu(inca) si am scris din ce am mai citit eu despre virusii astia pacatosi...

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">talentele nazdravanilor

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Mai am un articol:

http://www.spiegel.de/international/world/0,1518,637119,00.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Stati linistiti, totul e sub control, companiile farmaceutice vegheaza. Nu-i nimeni nebun sa declare acum ca virusul a suferit o mutatie, cand miliarde de doze clocesc deja in laboratoare. Dupa ce se va epuiza tot stocul de vaccin contractat, mai spre sfarsitul verii viitoare, minunea se va intampla. Va apare brusc o mutatie si toata vaccinarea trebuie reluata de la 0. Alte miliarde de doze, samd.
Nu-i asa ca-i mai rentabil sa nu moara nimeni in urma vaccinarii dar in schimb sa fie fiecare vaccinat anual impotriva noilor mutanti?
Ce va spun eu este strict strict secret. Nimeni in afara laboratoarelor din buncarele illuminatilor nu stie de acest plan. Nici macar eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Stati linistiti, totul e sub control, companiile farmaceutice vegheaza. Nu-i nimeni nebun sa declare acum ca virusul a suferit o mutatie, cand miliarde de doze clocesc deja in laboratoare. Dupa ce se va epuiza tot stocul de vaccin contractat, mai spre sfarsitul verii viitoare, minunea se va intampla. Va apare brusc o mutatie si toata vaccinarea trebuie reluata de la 0. Alte miliarde de doze, samd.
Nu-i asa ca-i mai rentabil sa nu moara nimeni in urma vaccinarii dar in schimb sa fie fiecare vaccinat anual impotriva noilor mutanti?
Ce va spun eu este strict strict secret. Nimeni in afara laboratoarelor din buncarele illuminatilor nu stie de acest plan. Nici macar eu.

Din fericire, nici eu, nici fetita mea nu am luat virusul gripei cele noi, desi ea merge in fiecare zi la gradinita. Toate racelile noastre de pana acum au fost obisnuite.
Doamne ajuta, sa nu ne "pricopsim" cu o forma urata de gripa. In orice caz, vaccinul antigripal il vom face.

allinta

http://www.petitieonline.ro/petitie-p61234041.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

care vaccin, ala cu virusul din titlul subiectului sau ala sezonier?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_b spune:

recunosc ca n-am citit absolut toate stirile despre gripa, as vrea totusi sa stiu daca a inceput sezonul la gripa sezoniera si cam cate cazuri se raporteaza anual, ca sa-mi fac si eu o idee despre raspandire etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amie spune:

nu de gripa se moare, ci de complicatiile ei. vedeti ce se intampla in ucraina, saracii de ei, nemancati, stresati.
daca vom manca sanatos, vom face miscare, ne mai si pazim de contacte cu persoane bolnave, mai purta si masca cand e cazul, ne crestem si imunitatea cu ceva serios, altfel vom depasi si iarna-primavara aceasta. noi toti din familie luam de cativa ani broncho-vaxom la recomandarea medicilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria spune:

http://laurentiudumitru.ro/blog/2009/11/15/swine-flu-song-cantecul-gripei-porcine/

Mergi la inceput