Virusul H1N1 (2)
Raspunsuri - Pagina 4
Carmenbr spune:
Ok, acum chiar ca nu stiu ce sa fac. Doctorita baiatului meu doar ce m-a sunat ca a primit vaccinul H1N1 fara conservanti, adjuvanti. Sa i-l fac, sa nu i-l fac? Voi l-ati face copiilor daca ar fi fara conservanti, de care ne e totusi cel mai teama?
dayanara spune:
carmen exact indoiala asta o am si eu, luni ar trebui sa se vaccineze gravidele cu vaccinul asta de care spui fara conservanti si adjuvanti...si nu stiu ce sa fac
stiti vreo gravida care s.a vaccinat pana acum?
roxana 21 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE
Vauva spune:
Cu ce informatii te pot eu ajuta Dayanara:in Finlanda se cerceteaza acum daca exista vreo legatura intre doua avorturi spontane si vaccinul Pandemrix. Stiu ca e o decizie foarte grea pt tine, in situatia actuala, intreaba cat de sigur e acest vaccin fara adjuvanti. poate ca intr-adevar e bun.
Acum si aici in Finlanda incep sa spuna ca da de fapt nu stiu efectele clare ale acestui vaccin asupra gravidelor si a afatului, dar aici s-au vaccinat cu Pandemrix.
Da si o cautare pe Google, posibil sa gasesti forumuri de discutie pe acest subiect
dayanara spune:
vauva, merci m.a ajutat foarte mult raspunsul tau, 2 avorturi spontane ...deja inclin sa nu.l fac, totusi am sa vad macar daca e vb de acelasi vaccin
ai idee in cate luni erau femeile respective?
POZE
Vauva spune:
dayanara, prima femeie insarcinata nu au zis in ce luna era, cica a pierdut sarcina la 2 zile dupa vaccinare, cealalta la 6 zile si era la jumatatea sarcinii.
Pandemrix-ul contine acei adjuvanti nenorociti de care se tem multi.
Carmenbr, poate ca daca fetitza mea ar fi in grupa de risc si mi-ar da oportunitatea sa aleg alt vaccin, l-as face.Eu nu indraznesc sa i-l fac acum aici, ca numai Pandemrix.
alexmom spune:
Ieri dupa-amiaza a fost dat publicitatii primul deces inregistrat in Quebec la baza caruia ar fi stat vaccinul contra noii gripe, victima fiind un octogenar.
Deasemenea conform celor mentionate atat la TV cat si in primul articol de mai jos, in provincia Quebec 23 persoane au manifestat reactii alergice severe dupa primirea vaccinului. Aceasta este doar o cifra oficiala, ca neoficial or fi mai multi.
Din cate stiu vaccinul administrat aici este AREPANRIX-ul, care are exact aceeasi compozitie cu PANDEMRIX-ul administrat in Europa (informatii verificate de mine).
Am gasit informatii doar in franceza, vizitati linkurile de mai jos ptr. detalii.
http://lejournaldequebec.canoe.ca/journaldequebec/actualites/sante/archives/2009/11/20091117-224024.html
http://actualites.ca.msn.com/sante/article.aspx?cp-documentid=22637527
dayanara spune:
nu cred ca l.as fi facut , oricum au spus ca cele 2 variante de aici nu se fac la cei cu alergie la ou, si al meu are asa ceva, asa ca am scapat de decizia asta
POZE
Carmenbr spune:
Vauva si fetele care se pricep. Azi am aflat de la doctorita baiatului meu ca are acest vaccin fara thimerosal. Am citit pe net ce am gasit si am vazut ca au facut studii pe cca 150 copii, dar m-am uitat si la componenta vaccinului si nu contine atat de multe ca celelalte vaccinuri de care s-a vorbit pana acum. Voi ati auzit pana acum de CSL Biotherapies? Vaccinul lor e cel de mai jos.
Vauva, stii ceva de asta?
http://www.fda.gov/downloads/BiologicsBloodVaccines/Vaccines/ApprovedProducts/UCM182401.pdf
Multumesc mult de sfaturi.
P.S. sorry Capcaunule ca ti-am zgariat retina, am facut modificarea. Ma ajuti si cu un sfat, please?