Burtici de punci pretiosi de Mar-Apr 2010 (44)
Raspunsuri - Pagina 9
GabyHila spune:
Kossir sa iti traiasca baiatul si sa fiti sanatosi toti!
Oana 
ai dreptate cu vremea! bea o cafea si trece proasta dispozitie! PAROL:)
Andra_s cum te-ai obisnuit cu recomandarea la pat?
pupici fetelor
Fetita mamei de 24 saptamani
www.gabyhila.blogspot.com
oanaiacovita spune:
Carmen sa iti traiasca baiatul cel frumos.
Roxana nu neaparat ca misca mai mult, dar parca simteam mai tare loviturile decat acum. Oricum daca vad ca tot asa e, fug la dr.
Oana
24+
Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
irinabobe spune:
gaby junghiuri la spate si eu am. de fapt sambata am facut un gratar in curte, am avut musafiri si am stat cam mult in picioare asa ca seara cand m-am apucat de spalat vase pur si simplu am intepenit nu ma puteam misca de spate, am lasat vasele asa si m-am intins in pat...
ceaiul diuretic de la fares l-am luat si eu si l-am probat, gambele inca par umflate dar in mod cert la baie m-am dus de vreo 5 ori azi noapte asa ca iti dai seama fericire...
oana si eu tot la bani ma gandesc pt ca se strang destule chletuieli, criza criza, au dat astia drumu si la legea cu salarizarea unica...asa ca ar fi un efort destul de mare si nu stiu daca merita sau nu. daca as avea bani as face fara nicio ezitare sa fie facute...
la mine acum bebe parca misca mai mult, inainte simteam doar seara cu chiu cu vai, dar eu am si placenta anterioara si am inteles ca si asta este un motiv pt care nu il simti...insa nu are un program regulat.
Denisa 
20
dayanara spune:
oana du.te asa stai mai linistita , oricum cred ca e normal sa nu simtim mereu miscarile cu aceeasi intensitate
irina eu nu recoltez celule stem
roxana
20
arthur martin si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
miria_cristina spune:
'Neata, fetele!
KOSSIR - Felicitari si la multi ani pentru baiatul tau
!
ATE - Ma bucur ca ai ajuns la dr. Albu si ca ai stat doar 1 ora. Eu am avut programarea in aceeasi zi cu tine, dardimineata la 9.00 si am stat pana la 12.00, ca atunci a venit. Dar am intrat prima.
Dr. Albu nu este un tip vorbarea, dar atunci cand are ce sa-ti explice sau cand apare ceva se lingeste la vorba. Eu imi doresc intotdeauna sa nu fie vorbaret ca atunci nu-i bine. Doamne fereste!
il poti, insa intreba orice si=ti raspunde. Uneori imi fac lista ca sa nu uit ceva cand ajung acolo.![]()
Nu te supara ca asta ii este felul. Ba parca este mai vorbaret decat cand eram gravida cu fata.![]()
Si eu am fost nitel dezamagita de filmulet, ca dureaza prea putin la cat costa. Dar nu mai fac comentarii ca ma supar gratuit. Cu Dami cand am fost gravida, avea casete video si ne dadea filme lungi si clare, acuma cu discurile e o KK-maKa.![]()
Lasa, sa fie bebe sanatos! Asta conteaza in final.
Cristina +15
si Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
miria_cristina spune:
Mie nu pare mi se probeaza faptul ca primesc lucrusoare de la prieteni si rude. Poate, cel mult, nasii sa ne intrebe de ce avem nevoie sau sa vrea sa ne dea bani, iar noi, fireste ca, atunci ii vom refuza.![]()
Nu mi s-a intamplat nici cu Dami, deci spun in cunostinta de cauza, la mine.
Eu am dat lucrurile de pana intr-un an ale lui Dami pentru ca trecusera aproape 5 ani si nu mai eram sigura ca mai vreau sa mai trec inca o data prin emotii sa oboseli, asa ca, acuma le voi lua din nou, dar pe albastru.![]()
Nu ma grabesc, insa sa le cumpar. Imi plac la nebunie si mie si ma uit dupa ele prin magazine, dar le voi cumpara in primavara atatea cate imi trebuie, iar in rest ma voi orienta dupa ca oricum in iarma va intra maricel, deci ce as lua acuma ii va fi deja destul de mic si prefer sa iau pe masura ce creste.
Cristina +15
si Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
selina-d spune:
Buna dimineata! o
cu intarziere si de la mine.
Ati scris o gramada weekendul asta.
Vad ca v-a prins febra cumparaturilor. Eu inca nu am luat absolut nimic si nici nu am intentia sa iau ceva deocamdata. La sarcina trecuta am luat toate cam cu vreo 2 luni inainte sa nasc. Hainite am avut cam 6 schimburi si am mai primit cateva. Nu m-am grabit ca am vrut sa vad daca e bebe mare sau mititel, si nu stiam ce numar sa iau. Asa ca pana la urma bine am facut ca bebe era marisor bine si hainele nr. 56 au fost bune fix 3 saptamani. Oricum mai mici nici nu luasem. Nu m-am bazat pe ce primesc pentru ca am vrut sa aiba lucruri pe gustul meu si in plus nu prea aveam prieteni multi unde stateam inainte. Noroc cu soacra care pe langa ca a venit neinvitata a adus si costumase de fetita mult prea mici
Da nu ma supar io pe ea ca mi tare draga.
Si celule stem nu am recoltat nici data trecuta si nu voi face nici acum. M-am documentat destul de mult atunci si pe langa preturile piparate (2000 si ceva de euro recoltarea plus taxa de depozitare) in toata Germania erau doar 2 cazuri in care s-au folosit celulele respective cu folos. Si de exemplu intre frati nu le poti da, iar daca doamne fereste e vreo boala mai nasoala s-ar putea sa nu fie bun sangele propriu pentru ca are aceeasi amprenta genetica. Daca s-ar face aici in oras recoltare pentru banca nationala de sange unde au access toti copii as da cu mare drag. Asa la firmele astea smechere nu ai acces decat tu insuti la sangele propriu.
Mami
17+ si Victor (31.08.2007)
kossir spune:
Ioana, am vazut burticuta, fetita frumoasa si zambareata, filmulete super 
. Felicitari pentru familia care radiaza fericire.
Rebiana, LA MULTI ANI! tatalui, sanatate si viata lunga.
Ate felicitari pentru bebe sanatos. E cel mai important. Asa e cand ai asteptari mari, esti dezamagit. Mai ales stii tu, cu "pomul laudat". Frumos nume, impunator.
Castelana, Vladi
.
Oana 
. Ai cazut in butoi? Hai, capul sus, pai daca si tu? Mamica harnicuta, strangatoare, vorbitoare?
. Poate si bebele e suparat din cauza de butoi?
Multumim tuturor pentru urari 
, sa dea DD sa fie bine si pentru cei mari si pentru "piticanii"-le iubite 
pupici pe burtici 

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si
24+ 
http://community.webshots.com/user/kosscar
dayanara spune:
nici eu nu o sa cumpar nimic pana in primvara...de primit nici atat nu imi pun baza
roxana
20
arthur martin si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
My_Lady0091 spune:
nevoie urgenta de sange B3 NEGATIV - fetita nou nascuta a colegului unei cunostintze. Sotia lui a murit saptamana trecuta. Poate se gaseste cineva... Va rog sa trimiteti mai departe pana se gaseste o persona ce poate si doreste sa salveze acest bebelus.. Numarul de telefon il aveti aici : 0741 864 495 , 0765 262 424 Scuze de deranj si dati mai departe, va rog 
MULTUMESC

36 saptamani
A.M.R. MAXIM 4 SAPTAMANI