Burtici de punci pretiosi de Mar-Apr 2010 (44)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

ate...asa sunt toti marii dr, eu niciodata cand m-am dus la unul renumit nu am avut mari asteptari vroiam doar sa stiu concluzia. cel mai mult mi-a explicat la eco fostul meu ginecolog facea eco cate 20 de min si imi arata si explica tot tot.
la chitescu am facut citisem de ea ca e nesuferita si tipa asa ca m-am dus apropae plangand, nu a tipat a fost chiar amabila dar nu am primit cine stie ce explicatii, iar pe dvd ca si tine filmulete de max 8 sec si nu cele mai reprezentative. la herghelegiu super profesionist, cel mai bun din cati am fost pana acum dar la fel verifica si tu auzi dc spune normal sau nu, iti spune daca il intrebi ceva ce si cum, dar sa nu uitam ca ei vad zeci de gravi pe zi si e ceva normal...
acum peste 2 sapt il incerc si pe pop la morfofetala dar tot asa nu ma astept la minuni vreau doar sa imi spuna daca bebe e sanatos...
vladi super hainutele de pe site.
fetelor vroiam sa va intreb daca voi v-ati gandit la recoltarea de celule stem faceti sau nu?
20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

oana pozicile sunt pe hartie...dar filmuletele incerc sa le incarc diseara si vi le arat si voua!!

Apropo am facut o mica schimbare si la nume...si de data asta cred ca e cel care va ramane!!

asteptam un 22+ Theodor Stefan

Doamne ajuta!

Bebe Mic

"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

alina f frumoase pozele, burtica este tare faina.

ate asa este dr albu, f retinut in explicatii, dar f bun profesionist, unul dintre cei mai cautati medici ecografisti. asta ne zicea si miria. si mie personal mai bine imi convine sa imi spuna scurt si la obiect ca e bine BB si sanatos, si chiar asa sa fie, in sensul ca cunoste f bine sa citeasca acea eco, decat sa mi se tina vreun tratat de medicina si dr sa nu priceapa prea multe de pe monitorul eco. si spun asta ca sunt f multi dr care s-au dotat cu aparat ecograf, dar au ramas in urma cu documentarea si specializarea despre ce pot "citi" la eco. eu am auzit f multe cazuri in care ori medicii nu au vazut la eco chestii elementare sau din contra, au alarmat pacientele despre mai stiu eu ce nenorocire, si de fapt, nu era nimic, era doar nestiinta in interpretarea ecografului.
acum clar, si eu as vrea un profesionst si un dr "vorbitor" despre ce vede acolo, dar daca tot am de ales, aleg profesionalismul.

offf, cam atat, eu azi raportez o mareeeeeeeeee lene, poate si din cauza vremii .

POZE

23+ - Iustin Stefan ???
Viitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Irina, eu nu o sa recoltez celule stem.

Ate foarte frumos numele. Theodor era pe lista mea, nu si pe a sotului . Dar combinatia e ff frumoasa.
Asteptam filmulete. Pozele eu le scanez.

Andra si eu am o lene de zile mari.

Oana 24+ Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Neata:)

avem activitate impresionanta!

Prajituri, floricele si pizza tuturor celor ce ne-au urat ieri si astazi de bine cu ocazia Sfintului Mihail si Gavril!
Ne-am plimbat cu finii pana la Balea Lac si am mancat pastrav la Albota! O minunatie de zi! Aerul de munte ne prieste!

Rebiana tu ai pus siteul cu bebeshop? Imi plac foarte tare si mi se par acceptabile ca si preturi! Site`ul pus de Vladi nu l-am gasit! Daca va rog il mai puneti odata?

Ioanaact ai fost frumoasa si incantatoare daca asa ai fost la biserica! o doamna preoteasa mandra de sot si puii ei! :)

Stiti ce vroiam sa intreb? Cate schimburi sa avem pt 3-6 luni, cate pentru 6-9 luni? Adica, body`uri, pantaloni, bluze si sosete? ca eu ma lansez in cumparaturi si mi-e teama sa nu iau prea multe din una!
Oare daca iau 10 schimburi pe marime o fi de ajuns? pt 0-3 luni nu as lua decat doamne fereste se naste bubulina mamei prematur! cu cosmonautul sunt de acord cu Ellanik! cum incape copilul in cosmonaut si il poti lega si in scoica de masina? ca nu mai incape pruncosenia:)

Ellanik sa stii ca pe langa Britax cu baza ISOFIX foarte bine in teste a iesit si Maxi Cosi Cabriofix cu easy fix base! cele mai ieftine care le-am gadit in Romania sunt pe www.bebe-land. de si in Germania pe www.kiddies 24.de (livreaza si in Romania si sunt jumate din cate vor magarii astia in Romania) vedeti ca am asat pauza intre sa nu fie considerata reclama!

Oana parca tot nu esti in apele tale. buna dispozitie? pe unde e? mai uita-te la carucior si la haine si revine ea:) poate mi se pare...

Ate_09 nu ai hartia aia de morfo de la doctor? ca poate cu ce gasesti pe net faci tu o interpretare " a la carte"!:)

Castelana eu nu mai citesc de gripa aia ca fac cu nervii! toata saptamana trecuta am citit si am rascitit! gata! sunt cu preventia la maxim si am grija de tot ce fac!

Vroiam sa intreb daca a mai luat pe careva junghiuri pe la spate! dupa zona parea a fi rinichiul dar putea fi ceva radiat de la coloana! am chinuit toata sambata seara cu durerea si mi-a pus sotul o sticla din aia de cauciuc cu apa fierbinte (bunicii nostrii aveau) si a fost minunata! si am primit si o crema naturala cu gheara dracului (nasoala denumire) care mi-a incalzit zona si mi-a facut extraordinar! fara contraindicatii!

Sa fiti atente la ceaiul Hapciu de la Fares! Are interdictie la sarcina si alaptat! Am gasit tot la Fares un ceai diuretic special pt gravide! azi il testez!:)

Rebiana ti-as da un premiu pt cea mai mare scriitoare din ultimele capitole! am vazut si pozele tale! arati BESTIAL la a doua sarcina si 20 de saptamani!

nu mai stiu daca vroiam sa scriu cuiva si mai revin mai tarziu! pup fetele si burtile minunate!

Gaby

Fetita mamei de 24 saptamani
www.gabyhila.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

Irinabobe referitor la celulele stem...noi am hotarat sa nu recoltam. Din pacate in primul rand din considerente financiare...dar m-am documentat si asupra beneficiilor, am discutat si cu ginecologul, si din ce mi-a explicat dansul am inteles ca aceste celule pot fi folosite pt un anumit nr de kg (de ex 15-25...rareori depaseste 40 de kg)si daca doamne fereste copilul meu s-ar imbolnavi la o varsta mai mare la care nu se mai incadreaza in acest nr de kilograme, va trebui apelat la donatori. La fel mi-a explicat ca daca bebelusul se naste cu o boala genetica, este posibil ca si celulele sa fie purtatoare de acea boala si atunci nu se pot folosi si se ajunge tot la donatori.
Oricum, daca as fi avut resursele necesare probabil ca as fi recoltat pana la urma. Pt ca toti ne gandim la binele copilului si vrem sa stim ca am facut tot ce am putut pt el.

Oana mare dreptate ai!!! Scanez si pozele si vi le arat!! Offf neuronul asta...mie nu mi-a venit in cap treaba asta!!
Gaby iti dai seama ca imediat ce am ajuns acasa m-am apucat de "googalit" .
Da acuma ma mai intreb un lucru...foile pe care le-am primit au fost redactate pe calculator de o domnisoara de acolo, si acuma ma intreb daca nu a fost atenta la ce vedea pe ecran si a gresit vreo cifra pe acolo, vreo masuratoare.Ca in timpul asta mai bea si o gura de cafea...mai suna si un telefon... Era un fel de formular tip si in timp ce medicul masura, vedea si ea pe calculatorul ei masuratorile si le trecea de acolo in acel formular. Sunt paranoia rau...
asteptam un 22+ Theodor Stefan

Doamne ajuta!

Bebe Mic

"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

arina felicitari pt flacau, sa fie sanatos si sa vina pe lume la termen.

ate stiu ca mi-ai cerut detalii referitoare la preturile practicate de dr albu pe PM, eu ti le-as fi dat pe forum ca nu erau secret, se taie bon fiscal, dar nu am putut sa iti ofer informatia in timp util pentru ca am fost internata pana vineri si abia in week-end am reusit sa citesc din urma. hai nu mai fii supi pe albu, multumete-i lui Dzeu ca BB e bine si nu a avut ce sa iti spuna mai mult de atat. si eu ii multumesc dr albu ca la morfo mi-a vazut colul deschis si scurtat si m-a trimis a doua zi la control la dr meu, ca altfel peste 2 sapt ma duceam la controlul periodic si nu vreau sa ma gandesc ca se putea intampla vreo nenorocire in aceste 2 sapt cat stateam cu colul deschis pana ma duceam eu.

POZE

23+ - Iustin Stefan ???
Viitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Buna dimineata burticute,

Cafeluta, micul dejun si la .
Arinaa, LA MULTI ANI!, sa fii sanatoasa, sa ai o sarcina si nastere usoara si sa fiti fericiti.
Apoi, tuturor celor care au sarbatorit ieri ziua numelui de Sfintii Mihail si Gavril, LA MULTI ANI!, pentru voi si celor din familiile voastre .

Noi am acut un sarbatorit, foarte important , fiul nostru.
A fost destul de in viteza, pentru ca ieri dimineata inca nu stiam ca o sa facem galagie mare,aveam un tort comandat si eram la 100 km de casa. Dar, pana la pranz, am ajuns acasa, am invitat pe cine era dispus sa vina , iar dupa amiaza aveam copii, chef, balamuc in casa. In final, Mihai a spus ca a fost una dintre cele mai reusite petreceri de ziua lui. Asta a fost cel mai importat, el s-a simtit bine.
Eu, eram franta aseara, desi m-a ajutat mult fata de servici, adica ea a cam facut greul, dar ma durea spatele si eram franta.
Deci, n-am citit mare lucru, nu pot comenta inca, dar revin, promit .

Va doresc o saptamana buna

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 24+

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Gaby intr-adevar nu sunt in toanele mele cele mai bune. Cred ca si vremea asta ma deprima, plus ca bebe nu misca mereu si imi da emotii.
Dar o sa imi revin eu cumva.
Junghiuri la spate am si eu, ieri m-am trezit intepenita de spate, dar am mai tras un pui de somn cu o perna la spate si cand m-am trezit eram ca noua.

Ate exact din aceleasi considerente nu recoltez nici eu.

Oana 24+ Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

La multi ani cu intarziere Mihai de Kossir !:)

oana , inainte misca mai mult? ti s.a parut ca ar avea bebe mai multa activitate pana acum? intreb pt ca si eu am cateva saptamani de cand se misca foarte foarte mult, si acum, dar parca nu ca inainte, poate ne.am obisnuit si de aia nu ni se mai pare asa des si puternic

roxana 20 arthur martin si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput