Burtici de punci pretiosi de Mar-Apr 2010 (44)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

buna dimineata,
fetelor e luni, cine a mai inventat ziua asta direct dupa sf. duminica...
Va citesc zilnic si ma minunez cum va pregatiti voi de pe acuma cu toate, eu una n-am luat nimic, doar un fel de scutec/paturica 2 fete din bumbac... nici nu stiu cand sa ma apuc de cumparaturi si cu ce. Cum ma cunosc ca-s cam iubitoare de copii si hainetele lor, daca nu ma duc cu lista, vai de capul cartii mele de credit.
Apoi de unde stiu eu de pe acuma cat de lung e copilul? cat de mare?
felicitari ca Vladimirescu ne mai da sfaturi, sunt 100% cu ea, am tot vazut la prietenele mele si au tot primit inca pe cat au cumparat singure.
De ex aseara la o aniversata de arhangheli am primit pentru bebele nostru cartea bebelusului din tara adusa si un costum complet de nou nascut. M-am emotionat pana la lacrimi, saracii oameni pun pe cei de acasa sa caute carte pentru mine! Deci am inceput sa "adun" din cadouri una alta, asa ca studiez cu "cantaresc oferta"
In concluzie acum sunt la "barbierit de liste" si cer pareri si ma sfatuiesc cu mamici daca le-a trebuit una alta. Cum e si cald, mare chestie de haine si hainute nu cred ca ne trebuie, aici avantaj eu, care si la gravida fac perioada un singur anotimp fara randuri de haine la greu groase.
Asa ca aveti grija de banii vostrii si ascultati la mame cu experienta si in ceea ce priveste haina colorata, au mult colorant (sa nu credeti ca nu e toxic) Atentie la asta!Cel putin pentru primele luni care-s delicate nu adoptati toalete colorate, cu cat mai pale si albe sunt e mai bine pentru pielea bebelusului.
Aici este si parere personala oricum, cat mai simplu, natural la inceput, cu atat mai bine.

Despre mine ce sa zic... banal de acuma, sunt bine si conectata cu tara sa stiu de ai mei ce si cum fac, sa-i mai calmez cu isteria asta nebuna a gripei care nu face decat sa-i inebuneasca de cap, nu de gripa.
o sa va trimit sa ascultati ceva marturii mai luminate, se spun multe si de mult timp, dar interesele financiare-s mari si lumea trebuie adusa in transa ca sa poata sa faca ce spun ei.
va pup si mai revin

castelana fericita 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Despre gripa porcina:

ascultati cu atentie, eu cred ce zice, sper sa intelegeti ce zice!

http://www.youtube. com/watch? v=nTgyakGAddM

sanatate!!!

castelana fericita 19+

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Buna dimineata de la un ness cu lapte, baut cu ochii carpiti la servici
Sper sa avem o saptamana frumoasa si cu vesti bune (eu vineri am morfo, abia astept).
La multi ani tuturor celor care au sarbatorit Sf Arhangheli Mihail si Gavril.

22 Elisa Valentina
Mami si tati o asteapta pe printesica lor cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

Buna dimineata !!!!!!

Intai vreau sa urez LA MULTI ANI!!mai cu intarziere asa... tuturor celor care si-au serbat ziua in weekend. Nu am apucat sa intru decat aseara cand am avut de recuperat din urma o gramada si nu am mai avut timp sa scriu nimic.

Bun venit miruna79!!! Sarcina usoara si la termen si bebe sanatos!! Te-am trecut acum in listuta!!
Briza_marii si pe tine te-am trecut soacra mare in listuta...si nu fi suparata ca nu-i fetita, cel mai important e sa fie sanatos!!!!
arinaa am pus si la tine caruciorul albastru!! Felicitari pt cocosel!!

Sambata dupa amiaza am mers la morfologia de trim II la Dr Albu....am asteptat vreo ora si ceva pana am intrat de ma luase si somnul...si toate mancarimile pe acolo.
Bebe este foarte bine....se scarpina intruna pe la nasuc si in cap. . Am avut emotii mari cand l-am vazut, mai ales tati care privea in camera alaturata !! Era atat de emotionat ca se tot ridica de pe scaun, se apropia de monitor, iar se aseza...isi freca mainile..hihi .
Bebe are 600 de grame si totul este normal. Nu prea era vorbaret nenea doctorul, eu il mai intrebam una alta cand masura el acolo si imi tot spunea sa stau linistita ca e totul bine. Ma gandeam ca explica si el acolo ce masoara...ce vede, dar nimic....mai ales la banii care i-am dat.. Dar in fine important e ca bebelusul e bine si sanatos!!

asteptam un 22+ Stefan Codrin

Doamne ajuta!

Bebe Mic

"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Neata burtici!

M-ati innebunit cu hainutele de pe siteul ala. Poate comand si eu. Mai vedem.
Mi-au placut mult cele de pe siteul pus de Vladi (apropo pupici pentru sfaturi ), dar scumpisoare pentru bugetul meu.

Despre caciulite stiu si eu de la cumnata mea ca cele care nu se leaga sub gat nu stau pe cap la copil ca el e energic si nu sta locului.

Alina pupici la burtica frumusica si la Ioana mica si eleganta.Bafta la eco.

Rebiana ai grija de tine de azi la scoala, sa nu te obosesti.

Arinaa ma bucur ca esti bine si felicitari pentru putos (vorba unui contemporan ).

Castelana felicitari pentru cadouri. Frumos gest.

Eu refuz sa mai citesc si sa mai ascult ceva despre gripa asta "noua". Mi-am terorizat nervii saptamana trecuta, si deja vad ca se linistesc apele.

Cori bafta vineri la morfo.

Ate deci ai patit ca mine la morfo. Off dr-ii astia,au impresia ca daca ne explica mai multe nu intelegem. Dar ei nu stiu ce doxa suntem in ginecologie.
Ma bucur ca bebe e bine. Si is curioasa cum va face tati vostru la nastere, daca la eco era asa.

O saptamana frumoasa sa aveti.

Oana 24+ Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Da...
din pacate domnii si doamnele doctor sunt tare economi la cuvinte si explicatii.
Comunicarea cu pacientul....e un vis de vara la noi.
Dar felicitari ca e bebe sanatos!!! si ce dragut, cum se scarpina el...
Mie la eco de 17 sapt, dna doctor nu s-a simtit sa incline monitorul si inspre mine, sa vad si eu. Ce mama ei...doar sunt la al 11 lea copil si m-am plictisit sa vad atata activitate intrauterina..probabil asta isi imagina despre mine...
Ufff...

22 Elisa Valentina
Mami si tati o asteapta pe printesica lor cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

ate ma bucur ca bebe ti.e bine, asta e important chiar daca ne.ar place sa auzim mai multe mai ales din gura doctorului

castelana eu am reusit performanta sa ma cert cu mama la telefon, atata m.a inebunit cu gripa asta! aici e plin si tot nu se face atata caz, apoi i.am spus mamei asta vara erati cu cutremurele , s.a terminat sezonul si ati inceput cu gripa

roxana 20 arthur martin si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

Nu spun ca ne-a intrebat daca dorim si fotografii cu bebe si inregistrare pe dvd. Si am zis ok, e un moment unic...mai ales ca vazusem filmulete ale altor gravide, si filmuletele aveau undeva la 8-10 minute unde puteai vedea bebelusul cu toate partle lui componente...ca sa zic asa.
Dupa ce am platit 80 de lei pe acest DVD plus 3 fotografii pe hartie ....cand am ajuns acasa, pe dvd-ul nostru am gasit 6 filmulete (secvente mai bine spus) cel mai lung fiind de 30 de secunde si cel mai scurt de 8 secunde...si in toate se vede doar capusorul si manutele.
Am fost un pic dezamagita cum am mai spus si in mesajul anterior...la cat renume are acest medic si la cate laude citisem despre dansul...si la ce preturi presteaza, speram ca macar sa primim mai multe explicatii si detalii.

asteptam un 22+ Theodor Stefan

Doamne ajuta!

Bebe Mic

"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Ate si nu ne arati si noua alea 3 poze sau macar filmulet?

Oana 24+ Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput