Burtici de punci pretiosi de Mar-Apr 2010 (44)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

In amandoua mesajele mele de pe urma m-am tinut sa zic ceva si am uitat... off!
Cristina30 si la mine au revenit greturile si starea de voma.. astazi am facut popas in drumul spre parinti tocmai din aceasta cauza! Ma bucuram asa mult ca a trecut perioada lor insa bucuria a fost in van. N-am remedii, din pacate.

Mami de Luca si 20+

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

miruna79 Bine ai venit!
Sa ai o sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos, nascut la termen!

Rebiana27 La multi ani, tatalui! de 2 x aniversat..sa fie sanatos si fericit alaturi de cei dragi!

Multumesc tuturor pt urari! Sa fiti sanatoase si sa aveti o viata linstita si fericita!

Am vazut toate pozele cu hainute si caruciorul Oanei sunt f frumoase...asa imi place sa vad poze cu hainute de bebe.
Dupa ce voi afla si eu sexul, si voi gasi ceva care sa-mi placa voi cumpara si eu.

aa..si sa nu uit:

LA MULTI ANI , arianaa!
Sa fii sanatoasa, o sarcina usoara in continuare si tot ceea ce iti doresti sa se implineaasca!

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justin(a)

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 17+ - JUSTIN/JUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Vladi, mare dreptate ai cu hainutele.De-aia am zis si eu sa pun frana la cumparat ca vor fi multe haine .Daca vad ca nu imi ajung imediat fug si mai iau.Am zis cate 5 piese din fiecare.Iar de pretul body-urilor de la Mothercare ,trust me, am fost azi, aici erau aceleasi la 145 ron.Parol.Aici pe site sunt la jumatate .Oricum mie personal mi se par enorme preturile la Mothercare si Premaman.Inteleg ca materialele sunt f bune insa eu am gasit din materiale la fel d ebune si mai ieftine.Eu iau hainutele de bebeici ca pe niste consumabile.La scaunul de masina o sa ma opresc la unul cu referinte(a se citi de marca si cu sitem isofix...cred ca cel de la Britax este alesul)si la carucior sa fie comod si practic.De aceea m-am gandit sa nu iau cosmonaut la scoaterea din spital ci un sac de dormit mai gros cu fermoar eventual care se transforma in patura groasa sa il mai pot folosi.Pai cosmonautul il folosesc putin si pa!pa!Parerea mea.
Ioana am vazut burtica si fetita.Tare bine va sta!Tare tinerica esti,bre!

cuGeorge-Theodor

AMR 17 saptamani !!!

Eu si bebe il iubim pe tati !

http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact
Rebiana27 La multi ani, tatalui! de 2 x aniversat..sa fie sanatos si fericit alaturi de cei dragi!

Multumim frumos!!
Bafta maine la eco, Alina! Sa vii cu vesti bune!!

Mi-ai amintit sa urez si eu un sincer si calduros LA MULTI ANI ARINAA!

Mami de Luca si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

foarte frumoasa esti ioanact :) si la tine se vede cum radiezi de fericire!
bafta maine la eco; aflam carucior?

La multi ani arinaa ! sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi

frumoase hainele de pe site.ul francez, vladi

roxana 20 arthur martin si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

REBIANA - Multumesc pentru site! M-am uitat si eu informativ, dar recunosc ca unele lucrusoare mi se par destul de scumpe mai ales ca le poarte putin. Tinand cont ca-l nasc la sfarsit de aprilie, desi prind destul de repede perioada calda nu voi cumpara prea multe lucruri groase si ma voi orienta pe parcurs.
La hainute, eu am folosit camasutele cu capse, dar si celepetrecute cu snur la spate. Cele mai comode mi-au fost cele cu capse, insa. Iar la caciulite, cele cu snur pentru ca celelalte ii sareau din cap. Pantalonasii i-am luat cu piciorus.

Am folosit si baby-uri, dar nu cu pantalon pentru ca de multe ori cand il schimbi iti este mai usor sa dai jos doar pantalonul decat sa-l dezbraci tot.

IOANA - Foarte frumoase pozele si filmele.

Cristina +15 si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

LA MULTI ANI, ARINAA! Sa fii fericita, sanatoasa si iubita mereu!

Cristina +15 si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Ma bag la somnic ca maine dimi fug la scolita dar nu inainte de a-i mai da o strigare Andirei: Cum a fost la doctor vineri? Sper ca absenta ta pe-aici sa fie justificata de activitate pe acasa sau la vreun sarbatorit si nu din cauza problemelor la col.
Noapte buna, fete dragi!

Mami de Luca si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

LA MULTI ANI!
MIHAI/MIHAELA/GABRIEL/GABRIELA

Sa traiti cu mic cu mare, sa fiti sanatosi, iar voua mamicile mele va doresc sa aveti sarcini usoare, duse la termen si copii sanatosi.

cata mami de STEFAN(9.03.2007) si 24+IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinaa spune:

dragelor mele burticoase:P.Multumesc mult pentru gandurile voastre frumoase Tocmai ce am terminat de aranjat vesela ca am avut musafiri(avem 4 finuti de botez,urmeaza al 5 si 1 pereche de fini de cununie+ frati ,socri si parinti...deci am avut casa plina,dar cel mai important ca au fost oameni care imi sunt dragi sufletului meu si vin cu bucurie la ziua mea de nastere(31 ani|).

Oanaiacovita eu sunt prezenta in fiecare zi pe site...nu cred sa fi ratat vreo pagina din urma,va citesc cu mare drag si stau cu sufletul la gura cand vreo una din voi are probleme,dar imi este greu sa postez de la serv iar acasa seara nu mai intru pt ca toata ziua mi-o petrec alaturi de voi(va citesc pe sestache))

Noi suntem bine(ultimul eco la 20 saptamani a fost ok),jucam fotbal cand nu facem nani(sau mai bine zis cand face mama nani:))

p.s vreau si eu carutul pe prima pagina si fac precizarea ca dr care imi urmareste sarcina e dr.Dumitrascu Irina de la Maternitatea Cuza Voda Iasi

22+

Mergi la inceput