Burtici de punci pretiosi de Mar-Apr 2010 (44)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

chiar citisem azi la o alta odisee despre caciulitele care se leaga sub gat ca sunt interzise in irlanda...
adevarul ca nici aici n.am vazut dar nu mi.a trecut prin cap ca din cauza ca se pot sufoca
si eu prefer de cele simple de bumbac fara legaturi fara nimic, tot la mothercare am gasit si in kiabi

roxana 20 arthur martin si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Buna seara fetelor
Ce harnicute sunteti s-a deschis si un capitol nou..

La multi ani tuturor celor care isi sarbatoresc astazi ziua de sf Mihail si Gavril.

Le multumesc tuturor fetelor care mi au urat bun venit, va doresc si voua sarcini usoare si la termen.

Fetelor cum ajung si eu pe listuta?
Datele sunt : UM 26/05/2009 DPN 02/martie 2010 bebe sex masculin
data nasteri 12/12/1979.

o seara placuta tuturor

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Miruna 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Anca- m-am uitat pe site, merci. Am vazut doar doua modele care se inchid pe burtica.

Ma bucur ca va place site-ul. O sa fim ,,Burtici de bebelusi Mothercare''.

Denisa, 19 + cu bebel-mititel Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Ella setul giraffe era acum o saptamana. Sigur il mai aduc.

Denisa, 19 + cu bebel-mititel Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Oricum astept cu comanda ca vreau mai multe si astept finante consistente.Eu le-as lua pe toate.

cuGeorge-Theodor

AMR 17 saptamani !!!

Eu si bebe il iubim pe tati !

http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

Ellanick, caciulitele legate sub barba sint singurele care au stat cit de cit pe capul copilului meu, ca toate celelalte nu au putut fi folosite - bebelusii toata ziua sucesc capul de pe o parte pe alta si gasesti caciula ba pe ochi si pe nas, ba cu fatza-n spate :)

Mai fetelor, va zic eu ca o sa va umpleti de hainute pt 3-6 luni, toata lumea o sa va aduca sau o sa va trimita... Nu cumparati decit pt nou-nascuti, eu asa zic, altfel va umpleti de haine pe care nu o sa apuce sa le poarte. Nu uitati sa indepartati toate etichetele si, cind se apropie termenul, sa le spalati bine de tot si sa le calcati - nu vreti sa stiti cite mizerii, uleiuri tehnice, nitrati etc se aduna pe materialele textile de cind vin ca atze pe mosor, sint tricotate in jerseu de bumbac, depozitate, vindute la fabrici de confectii, iar depozitate, croite, cusute etc, iar depozitate catre magazine - trec prin sute si mii de miini jegoase. Credeti-ma pe cuvint, ca am facut facultatea de textile si am fost in practica in toate fazele de productie, de atunci nici macar eu nu mai port haine ca prim strat pe piele nespalate temeinic si calcate, asa de rau m-am oripilat...

Body-urile: sint ok cele de pe site (alea Mothercare), ca au o deschidere f mare la git si trece capul usor... Eu chiar am preferat modelul asta fata de cele inchide in fata, pt ca acele capse deranjau copilul cind dormea e burta (il mai punem si pe burta, ca nu sta saracul numai pe spate :)) Daca veti musai cu capse, cele mai bune sint cele petrecute in fatza, care se incheie in laterale (ca la capotul mamei, daca va maintii :)), deci cumva duble in fata... nu stiu cum sa explic mai bine. dar as stiti ca nu e nici o problema sa imbraci copilul pe cap, in 2-3 zile te inveti sa-l "minuiesti", numai la inceput de tot ai o frica ciudata ca nu-si tine mititelul capul...

Ma cam mir de pretul setului de 7 body... uite miine chiar ma uit la Mothercare (ca e linga mine unul mare, la 2 pasi), ca eu stiu altfel de preturi, saptamina trecuta am dat 65 lei pe un set de 5 sosete si mi-am zis ca e pret bun :))... si 240 lei pe o geaca de iarna absolut banala, ca am tot aminat sa-i cumpar si nu am avut vreme sa-i caut la magazine cu preturi mai normale...

La bodyuri si mai ales salopetele e foarte bun Du Pareille au Meme, www. d p a m.com , are 2 magazine in Bucuresti din cite stiu, oricum are vinzare online, uitati-va... Mie imi plac mult salopetele de noapte, cu talpite si tot ce trebuie, care stau mai pe linga corp, ca niste izmanute sau un combinezon... mi s-au parut mult mai bune decit cele din material catifelat, care are cel putin 50% poliester la toate marcile... Astea de la DPAM sint geniale ca prim strat pe piele, bumbac 100% si cu design f dulce...

Imi permit sa va dau un sfat: nu cumparati numai "piese", care de care mai haioase, colorate, cu desene si inscriptii, ci ginditi-va al ansambluri... si o sa vedeti de multe ori ca, daca toate piesele au cite ceva, un chichirez pe ele, cind le pui impreuna pe copil arata cam a varza, nu stii la ce vrei sa te uiti mai intii :)) Judecati ca pt garderoba voastra, nu-i asa ca uni-urile va sint de fapt cele mai folositoare? Tot asa si la copii :))

20+ cu

mami de vladimir (4 ani, bun si dragastos)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna seara!

Am reusit sa incarc cateva poze si filmulete de azi.
Daca tot v-ati pozat burticile (care sunt f frumoase ), mi-am facut si eu cateva poze cu burtica .

Va dorim vizionare placuta!

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justin(a)

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 17+ - JUSTIN/JUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Foarte fain site-ul recomandat de Vladi! Am vazut atatea lucruri frumoase si utile!! Multam'
Eu voi lua body-uri de la Mothercare pt 3-6 luni... Tot de acolo voi lua cosmonautul pentru iesitul din spital si, eventual, in primele zile pe afara - gandesc ca pe final de martie nu e chiar cald si e potrivit. Am mai vazut sac de dormit fainut. Am de la Luca dar el, dragul, il mai foloseste pe al lui. A, si salopete cu maneca si talpi; sunt ideale pentru noapte (si nu numai).
Imi voi face timp intr-una din zilele ce vin sa sortez hainutele pe care le am de la Luca si abia apoi mai hotarasc ce si daca mai trebuie.

Mami de Luca si 20+

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle_sf spune:

Buna seara burtici. Intru si eu cam tarziu, ca azi am avut musafiri toata ziua, sa multumesc frumos pentru urari si sa urez si eu sarbatoritelor La multi ani fericiti alaturi de familie, bebei cuminiti si sanatosi si frumosi si ascultatori si tot asa... Eu am avut o zi tare frumoasa, am stat cu finutii nostri si ne-am simtit tare bine. Sper ca si voi ati avut o zi "sarbatoreasca". Noapte buna, burtici si bebici

cu bebica de 19+
cum creste bebelusul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Alina foarte multa lume prezenta si foarte frumos la slujba!
Burtica e asa de frumoasa si tu o porti atat de mandra! Esti o mamica frumoasa si fericita! Pupam si pe Ioana

Mami de Luca si 20+

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput