Goldie Pants - 23
Raspunsuri - Pagina 18
lisa-marie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mj_girl mey io cre ca putem sa facem ceva pentru iona daca ne cheama ca martori? mergem nu?? doar trebe sa spunem adevaru |
adevarul si numai adevarul......toata baza e in noi iona....
www.youtube.com/watch?v=00MbOVO0scQ" target="_blank">"Let Sadness see what Happy does
www.youtube.com/watch?v=I7CX3DA5NIk&feature=related" target="_blank">Let Happy be where Sadness was till now..."
www.youtube.com/watch?v=sHFCt1VKkHY&feature=related" target="_blank"> Long live www.youtube.com/watch?v=8R0OfbzOVOM" target="_blank"> THE KING www.youtube.com/watch?v=kvAFp6bgv4s&feature=video_response" target="_blank">- MICHAEL www.youtube.com/watch?v=7XZGJiY2a3o" target="_blank"> JACKSON!!!
iona2005 spune:
stati linistite ca suntem .....nu ne-am urcat in titanic
www.youtube.com/watch?v=ikNEFFoisdI&feature=player_embedded#t=264" target="_blank">Heal The World
Make It A Better Place
For You And For Me
And The Entire Human Race
purple_blue spune:
Unde mergi cu Titanicul?
Stii cum canta Chiritza despre vapor?..cu marinarii care dau din picioare?
Da-te frumos jos si vino inapoi cu insotitori cu tot, ca nu va fi asa rau cum ai fost amenintata.
www.youtube.com/watch?v=PvYygjcMDdQ" target="_blank">You are the cry that turns to laughter,
the sweetness and the morning after, Mrs. Purple Jackson
www.misformichael.blogspot.com" target="_blank">I know enough to believe...
mj_girl spune:
acu ca am stabilit, iona e in siguranta pa titanic mrgem martore la proces daca e cazu, io zic sa ne mai si dixtram
da vaz ca intra si youtubili in revizie
www.youtube.com/watch?v=OsaDu6m2XMI" target="_blank">Michael Jackson is a special part of me !
oana_n spune:
citat din mesajul lui purple_blue Unde mergi cu Titanicul? Stii cum canta Chiritza despre vapor?..cu marinarii care dau din picioare? Da-te frumos jos si vino inapoi cu insotitori cu tot, ca nu va fi asa rau cum ai fost amenintata. |
e de groaza...s-a vazut cu toti 3 botezati, ai ei forever, s-a urcat pe vapor si ne face cu mana din mers......nici macar sa ne lase sa ciocnim un pahar cu ei....ete iona...eu am o propunere pt fete....hai si noi sa ne tinem scai de baietii ei
lisa-marie spune:
citat din mesajul lui iona2005 stati linistite ca suntem .....nu ne-am urcat in titanic |
fetili, cu iona nu o scoatem la capat asta seara...
iona,inseamna ca esti si cu Bad impersonator cu tine....distractie placuta atunci.......sa nu va ardeti prea tare...la soare......
www.youtube.com/watch?v=00MbOVO0scQ" target="_blank">"Let Sadness see what Happy does
www.youtube.com/watch?v=I7CX3DA5NIk&feature=related" target="_blank">Let Happy be where Sadness was till now..."
www.youtube.com/watch?v=sHFCt1VKkHY&feature=related" target="_blank"> Long live www.youtube.com/watch?v=8R0OfbzOVOM" target="_blank"> THE KING www.youtube.com/watch?v=kvAFp6bgv4s&feature=video_response" target="_blank">- MICHAEL www.youtube.com/watch?v=7XZGJiY2a3o" target="_blank"> JACKSON!!!
oana_n spune:
poi daca iona s-a asezat comod la plaja..atunci sa nu o deranjam....
sa impartim noi aci tortu si sampania......pentru mj
mj_girl spune:
citat din mesajul lui oana_n ete iona...eu am o propunere pt fete....hai si noi sa ne tinem scai de baietii ei |
mey mie nu-mi trebe sa-i stapaneasca sanatoasa pa toti 5? parca 5 sunt?
il iau pa www.michaeljacksonforsale.com/picture/Gallery4217.jpg" target="_blank">come togheteru forever my lover si ne retragem
o noapte frumoasa va dorim
www.youtube.com/watch?v=OsaDu6m2XMI" target="_blank">Michael Jackson is a special part of me !
iona2005 spune:
oana mai am unul finutu lui purple ...vin maine dupa el
lisa de badu ala am scapat pe veci imi pare rau da asat e
purple ne intoarcem maine
www.youtube.com/watch?v=ikNEFFoisdI&feature=player_embedded#t=264" target="_blank">Heal The World
Make It A Better Place
For You And For Me
And The Entire Human Race
oana_n spune:
nici eu nu ii vreau acasa la mine...da sa ii suflu nitezel in ceafa la iona....merje
mj continui treaba la privat?