Puiuti de Randunici 2008!! (329)
Raspunsuri - Pagina 9
bubu05 spune:
He, he, Tonicutzo, ce dulce e Luki
Stefu meu tot sasaie intr-una...nimic nou 
Daca vii pe la mine iti dau cioco buna ![]()
Naty, ma bucur ca ti-au placut pozele!
N-am reusit sa mai incarc, s-au trezit astia mici, le-am facut cous-cous, acum o sa le dau sa pape.
Si vreau sa fac si eu supa-crema de linte
, n-ammai facut pana acum, dar am toate cele! Fierbe repede? Ii schimbi apa? apoi o fierbi cu legumele? cum faci? 
Revin!
luny spune:
am iar net????waaaau![]()

![]()
LA MULTI ANI, MIHAELE/GABRIELE/MAHAITI/GABRIELI, SA FITI CU TOTII SANATOSI!

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
VALENTINA C spune:
Oano, mai zi tu multe de ciocolata aia, ca in 10 minute sunt la tine!
Valentina cu
Matei si
26+ cu Luca/ Mihnea
VALENTINA C spune:
Cand s-o face MAtei bine, o sa va bat la cap sa ne intalnim!!!! ![]()
Valentina cu
Matei si
26+ cu Luca/ Mihnea
natynic spune:
Bubu, fierbe f usor. O fierb odata cu morcovul si albitura si apoi cand o pasez la blender pun ceapa nefiarta (si acum am avut ceapa verde) plus patrunjel. Si pun si o lingurita de unt. Si nu, nu schimb apa.
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
raluca2107 spune:
Sunt disperata!
I-am luat Brianei vaccin antigripal homeopat (facut de Bucuresti cica) care trebuia administrat 10 granule o data pe saptamana si soacra mea nu a inteles bine si i-a dat toata cutiuta de 80 de granule odata!!!

. Oare e valabila regula aceea ca in homeopatie nu conteaza cantitatea sau ce sa cred??!! Am sunat medicul si nu stia ce sa imi zica, a zis ca se intereseaza ca nu stie despre ce vaccin e vorba, dar sa am rabdare cateva zile , dar eu o iau razna cateva zile. Ce se poate intampla???!!!!

. Briana l-a luat luni, eu acum cautam cutiuta pentru maine cand trebuia sa ii dau a doua doza si soacra mi-a zis ca i-a dat-o pe toata de lunea care a trecut ca ea asa a inteles ca a crezut ca e ca la Oscilococcinum.
gudinde spune:
Raluca relaxeaza-te mami ca nu exista supradozaj in homeopatie. Si daca ar fi existat, simptomele se simteau de luni. E duminica si copilul e bine!
natynic spune:
Nici eu nu cred sa fie vreo problema, Raluca, stai linistita. oricum, poate Ariel sau Bitza te vor lamuri mai bine. Da' e pacat ca s-a pierdut vaccinul.
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
luny spune:
am vazut 2 fetite frumoase foc, la fel ca mamicile lor
sa va fie de bine joaca
andreea imi pare tare rau de patanie..eu nu stiu daca as reusi sa ma stapanesc, ceea ce iar nu cred ca ar fi bine, ca poate as risca mai mult sa mi-o fur..
aaa, mi-am amintit sa va zic in piata Vitan, de fapt lipit de piata, e un complex cu etaj, la subsol este un magazin ecologic, cu lactate proaspete, aduse din Bacau, am luat un cas demential ptr baiat, aveau si lapte la punga, 3 lei/kg cu 2,8% grasime, branza framantata si de burduf, toate eco, detalii www.ecomagazin.ro/branzeturi-pure-de-la-valea-asaului/" target="_blank">aici .. ma gandeam poate va intereseaza, mie mi-a placut tare casul.
ramo la multi ani sotiorului, sa-ti traiasca si sa fie santos!
gecko felicitari Patrickului ptr premiu, tot inainte!
bestiala faza cu brosura trimisa bunicii!![]()
oricum, se va bucura sa va vada la biserica, asta e important.
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bubu05 spune:
Vali, stii unde stau! 
Naty, mersi mult! si faci supica si cu putina zeama, nu? o sa le fac si eu!
Ralu, of...nu te mai ingrijora!eu nu stiu ce sa zic, dar uite, Gudinde si Naty zic sa stai linistita!
Mai, fetelor, daca ati sti ce rau imi pare ca n-am reusit sa ma vad cu Simonetta...i-am lasat mesaj pe mess, dar nu mi-a raspuns si eu nu mai aveam nr. ei...of...O fi nascut????