Puiuti de Randunici 2008!! (329)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Alice, Tuchi!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Vali, o sa descoperi resurse nebanuite cand o sa ai 2 pui, o sa te descurci, n-ai cum altfel. Eu de multe ori fac in acelasi timp cate ceva cu amandoi copiii! In timp ce fac teme cu Razvan pot sa ma si joc cu Becca sau sa le pregatesc masa sau multe altele. O sa le poti face pe toate, desi de multe ori e tare greu si obosesti rau...dar si sentimentele de mandrie sunt dublate.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=4" target="_blank">VOTATI REBECUTZA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Brugge...un oras romantic si linistit, frumos, medieval...si linistit! se aud copitele cailor pe strazile pietruite, apa clipoceste, lumea zambeste peste tot, magazine cu ciocolata la fiecare colt de strada...un vis! Aici ne-am petrecut aniversarea noastra , 8 ani minunati Luati, papati cate o cioco si beti un pahar cu vin dulce , cum ne place noua

Am avut si aici ceva peripetii, pana sa ajungem...trebuia sa schimbam trenul in Anvers si l-am pierdut...pt. ca avusese intarziere primul tren...iar la astia toate trenurile pleaca la secunda Si am asteptat in gara inca o ora urmatorul tren. In planul nostru era sa vizitam si Anversul si Gent, dar pt. ca ploua torential nu ne-am mai dus...Gara din Anvers era pe 4 nivele! Nu am mai vazut asa gara mare, superba!

Despre Brugge cred ca am zis cam totul in primele randuri, las pozele sa vorbeasca, totul la superlativ! Mai putin un lucru, mi vine sa si rad Cand sa plecam din Brugge spre Bruxelles, am ajuns in gara si cu stupoare am constatat ca era greva! da, greva, nu mergea nici un tren toata ziua! Am fi facut 50 de minute cu trenul pana in Bruxeles...dar asa ar fi trebuit sa schimbat 3 autobuze si am fi facut 4 ore!! pana la urma am luat primul autobuz, am mers 2 ore, apoi am agatat o familie de americani si una de brazilieni, care mergeau tot in Bruxelles si am luat un taxi-van din Gent si am ajuns in 45 de minute...aventuri, nu gluma!
E cam greu sa vezi mai multe orase de-odata, cum planuisem noi, e obositor drumul! faceam o comparatie cu croaziera, cand dormeam noaptea si ne trezeam in alt oras , asa prin gari si autobuze e obositor...Norocul nostru a fost ca aveam laptopul full si Grey sa ne tina companie

Aaa, aici am fost la Muzeul Ciocolatei si la Muzeul Cartofilor prajiti

So, poze Brugge

Mergi la inceput

Gecko, ce super ca o sa stati mai mult in 3 , bravo!

Clau, Alice, ma bucur ca v-a placut la Amsterdam

Am uitat sa va zic...cand am fost noi plecati a inceput Vlad gradi, eu ii pregatisem ghiozdanelul, am intruit-o pe soacra-mea...Vlad nu prea a fost in apele lui din cauza soacra-mii, care exagereaza enorm in orice , a plans ca nu vrea sa doarma acolo...sper sa fie bine de maine!

Am vazut ca ziceati de spalatul hainutelor. Eu le-am spalat separat primele luni, 3-4...apoi doar ale copiilor, dar mi-a trecut repede cu sortatul si spalatul separat. Le spal toate la gramada si gata, cu lenor, cu detergent normal.

Fug sa pun si ultimele poze , ca acum se scoala piticii...vreau sa le fac si papica, cous-cous cu curcan si legume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Citat:
citat din mesajul lui aliceionescu
Kya, poate va vedem si pe voi, cand mai aj. in Bz. Inca n-am vazut pozele cu Mufa si cu Sanzi-cea-tonica, le-am ratat oare?

Pozele sunt facute cu aparatul Ancai, si nu a avut internet, sa poata sa le posteze.

Iar cu Bz... offf, nu am mai ajuns acolo se o vesnicie. De fiecare data cand e sa ma duc acolo, ma tot gandesc ca am un motiv in plus sa merg, ca ma intalnesc si cu tine. Dar uite ca nu ajung. Acum poate doar cand s-o intoarce randunoiul.

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Mai, ce frumos ca v-ati intalnit Abia astept pozele!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Citat:
citat din mesajul lui natynic

Vali, despre cum sa cresti 2 copii de varsta foarte apropiata fara niciun ajutor si sa mai si ramai cu mintea echilibrata cred ca te-ar putea sfatui bine Cristina Goji...Dar parca odata demult era vorba ca se muta soacra la voi sa te ajute cu Matei? sau confund eu? Si oricum, macar ai un sot de ajutor...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

S-a mutat, din septembrie pana in iunie, anul trecut... Dar gata..

Valentina cu Matei si 26+ cu Luca/ Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Aha, Vali, am inteles
Bubule ce fain ai povestit! Las ca ma fac eu mare (adica Iulia) si ajung si eu la Amsterdam ca tare imi doresc; Amsterdam, Roma si Londra si...inca vreo 30 de locatii
Da, deci m-am vazut si eu cu fetele azi, foooarte scurt insa-Roxana cu Amira au venit tarziu, cand Iulia deja era rupta iar cu Luny si Kya m-am vazut tarziu pt ca initial noi aterizasem la alt loc de joaca si n-a fost chip sa urnesc cupchilu de acolo pana nu s-a dat de 20 de ori in toate cele...Am remarcat asa:
- Mufa a ramas acelasi explorator neobosit...cred ca pe vremea lui Cristofor Columb ar fi ajuns mai departe si mai repede
-Sanzi e o blondina dulce si pliiina de avant si personalitate
- Amira a rams la fel de cumintica si misterioasa cum o stiam-vai de sufletele viitorilor ei admiratori
Parcul asta tare-i potrivit, copiii nu se pot plictisi nicicum, i-a placut pana si randunoiului care era relativ indispus de raceala care l-a lovit.
Acum am pe foc o mancarica de cartofi cu vita si o supa-crema de linte si pe Iulia in cap care vrea sa ma dea la o parte de la calculator, asa ca poate revin mai incolo...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi!!!!!!!

Valentina cu Matei si 26+ cu Luca/ Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Poze, poze, poze!!!!
Bubule ce mi-ai facut cu ciocolatele alea! Nu ti-am zis ca sunt la CM , vad numai cioco in fata, cu toate ca de obicei nici macar nu-mi plac dulciurile! Cred ca am luat-o razna.
De Belgia nu mai spun, ca mie oricum imi place!
Luki striga prin casa numai Oana, Oana de cand ne-am uitat la poze

Pana la urma am iesit din casa si am fost la Real ca aveam o urgenta! I-am gasit lui Luki 7 body cu 30 ron, sunt bbc 100%, merg tare mine pt in casa, mai ales la murdariciosi ca al meu ! Aveau toate marimile, imprimeu si pt fetite si pt baieti in caz ca intereseaza pe cineva.

Ma duc sa incerc sa fac ordine in bucatarie daca ma lasa balaurul mic.

Mergi la inceput