Puiuti de Randunici 2008!! (329)
Raspunsuri - Pagina 7
gecko spune:
si acum, daca am reusit in sfarsit sa ajung la zi, sa incep cu inceputul...

La Multi Ani
celor care isi serbeaza onomastica astazi!!! si La Multi Ani
si sotului de Ramo!!!

si tema zilei![]()
Noi tinem scaunul pe mijloc. Il fixam cu centura corespunzatoarea locului respectiv (acelasi tip de centura ca si la celelalte scaune, cu fixare in 3 puncte, si nu modelul vechi, centura cu fixare in 2 puncte). Suplimentar, scaunul mai are o centura care merge pana in porbagaj si se fixeaza acolo de o chestie metalica. Sper ca sunt coerenta
.
Avantaj: 1. are panorama
, studiaza in toate directiile, 2. incape foarte bine.
Dezavantaj: 1. intr-adevar e mai greu de introdus/scos copilul, 2. limiteaza spatiul pentru celelalte locuri.
Naty, scaunele alea de copii mai mari (boosterele) au pozitie aproape verticala si sunt incomode la dormit. Adoarme copilul dar sta cam chircit in el. In plus, lateralele de cap sunt la o inaltime mai mare si posibil copilul sa nu ajunga la ele (imi aduc aminte de poza cu Vlad a lui Bubu cu capul legat cu o bluza ca sa poata dormi
). De asemenea, ele nu sunt la fel de inalte si copilul nu mai are vizibilitate asa larga...posibil sa se plictiseasca mai repede.
Si update de la noi![]()
Dintii sunt inca cu mine
...inca arat asa
. Maine la 8 dimineata il iau in coarne pe dentistul meu...sa vedem ce putem face. Ca interdictia aia de "a nu musca" pe dinte ma face schelet. Mi s-a acrit de piureurile copilului
.
Si veste cea mare

...a castigat copchilu' 20$ la tombola de la biserica
. Bine ar fi fost sa castige premiul cel mare de 500$...dar ne multumim si cu mai putin
si i-a aparut numele in weekly bulletin-ul de la biserica
. Am pastrat brosura sa o trimit la buna'sa, caci oricum nu stie engleza si poate la fel de bine sa creada ca a fost mentionat pentru cat de frumos spune rugaciunile
.
si bucuria mea si mai mare

...de luni imi intra barbatul in program uman de lucru, 8-17, fara nopti, seri, weekenduri lucrate. Asa ca, in sfarsit, putem si noi sa savuram linistiti viata in 3
, ceea ce nu am mai facut de exact un an
.
Si si mai mare bucurie
...copilul e in explozie de vocabular, de interactionat verbal cu noi, de facut legaturi logice...UN DELICIU
.
Nicoleta spune:
Salutare.
LA MULTI ANI tuturor celor care sunt Mihail sau Gavril!! 
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
tonic spune:
La Multi Ani ! de ziua Sfintilor Mihail si Gavril tuturor celor care le poarta numele .Sa fie sanatosi, fericiti si sarbatoriti zilnic.
Azi nu am mai iesit din motive de CM abundent ca Dunarea la inundatii, asa ca m-am bagat la bucatarie si am facut mancaruri pt mari si mici, macar acolo daca ameteam aveam de ce ma tine.
Parca vad ca w-endul viitor e vremea urata si stau tot in casa
!
Luny si la al meu a venit cu cfs: 4 zile luna asta, 4 in dec. DAr nu cred ca ii va chema la munca, dpdv legal cum raspunzi in caz de vreo pb daca tu erai in concediu? Culmea ca ei si asa sunt pe deficit de personal si lucreaza mai multe ore, sa vezi acum aiurealea cu planificarea, sa acopere si ture si concedii. Si al meu are la sf lunii si CO ![]()
Gudinde aiurea faza cu hotii, dar asa e, in general lumea nu se baga. Eu am avut ceva experiente de genul asta si stiu. Eram in anul intai de fac., iesisem de la examen scris si asteptam sa intram la oral, si eram pe Magheru la coada la suc. Faimoasele dozatoare TEC pt cine isi mai aminteste. Eu aveam o geanta cu o forma ciudata, ca o cutie de pantofi, si s-a gandit unul ca nu simt, asa ca mi-a luat portofelul din ea. Dar eu l-am simtit, l-am prins de mana, el a pasat la altul (erau trei),l-am tras pe ala de haine, i-am gasit portofelul in buzunar timp in care ei spuneau ca sunt nebuna si nu mi-au luat nimic, iar lumea de la rand se uita ca la circ. Erau trei tipi tineri, curatei, imbracati frumos, in veci n-ai fi zis ca se ocupa cu asa ceva! dupa "rezolvarea" cazului ce crezi ca spuneau oamenii: De ce nu i-ati dus la politie, dra? Iti dai seama, eu 1.65 si 45 kg cu trei galigani sub brat, predandu-i la Politie . DAr asa e lumea...
Pe mine ma mananca limba, nu pot sta sa vad hotii operand, odata in autobuz eram cu Antuca in marsupiu, mergeam la dr si am vazut cum incerca unul sa deschida geanta unei dne. Mi-a fost teama sa strig in gura mare, ca vorba ta, sunt in gasca si eu eram si cu bb de gat, dar m-am dus la ea, am pupat-o pe obraz ca si cum nu ne-am vazut de mult si i-am spus la ureche sa se mute de acolo si sa fie atenta. Iti dai seama ce fata a facut biata femeie in prima faza, o fi crezut ca-s nebuna!Chiar ca sunt, ca acum nu stiu nici eu daca m-as baga fiind cu copiii dupa mine?!
Olgutza, Alice sa va fie de bine intalnirea, si sa o repetati, eventual in formula extinsa
, poze admirabile, nu-mi venea sa cred ca jucariile cele multe sunt toate in casa, si ca fetele nu se bateau pe ele! 
Bubulina bine ai revenit, te asteptam dupa petreceri povestiri si poze (si niste cioco daca a mai scapat
)
Bitza
bine ai revenit, asteptam impresiile despre tort si poze de la petrecerea cu gratar.
Stela n-ai mai zis nimic de cateva zile, sunteti bine?
Valentina cu doi copii e greu chiar si cand unul e mare, asa cum e la mine , din cauza diferentelor de program, uneori cel mic tb sa doarma cand eu tb sa plec la scoala sa o iau pe Antuca, sau daca e bolnav e si mai rau. Eu am o solutie de rezerva pt ca am serviciul aproape si rog pe cineva de acolo sa mi-o aduca daca eu chiar nu pot ajunge, mai e sotul care lucreaza in ture. E bine sa stii ca te poti baza pe cineva macar in caz de stricta necesitate. Cred ca e foarte greu cu doi pui mici daca esti singura.

gecko spune:
blankar, nu prea ma stiu cu Eurespalul, dar eu am inteles ca e antitusiv mai mult. Zic sa te abtii in a-l administra. Pune ser fiziologic/apa de mare mai multa in nasuc ca sa se inmoaie mucisorii si incearca sa-l mai aspiri. Poate manaca mai putin si doar din cauza mucisorilor, nu trebuie sa fie musai "rosu in gat" sau o durere ca sa manance mai greu. Ei, cand sug, respira pe nas. El, avand mucisori, nu poate face asta si mancatul ii devine obositor.
Multa sanatate
Si daca inca te mai gandesti la Cluj, eu as zice mai degraba Coman. Lucan este prea ocupat, prea cunoscut, prea, prea...si are tendinta de a-si neglija pacientul.
bubu05 spune:
Gata, am culcat piticii, am mai papat si eu niste trufe belgiene
, bestiale 
Gecko, asa e, scaunul lui Vlad nu se regleaza, nu poate dormi in el...nu am fost inspirata cand l-am cumparat...habar nu aveam ce si cum...noroc ca tetierele laterale se regleaza, la fel si centurile, se pot pune mai sus mai jos. Si Stef sta super in scaunul lui Vlad, doar ca asta e dezavantajul, ca nu poate dormi ca lumea...ultima inventie a fost sa-i pun lui Vlad o bandana subtire in cap si s-o leg la spate cu tot cu scaun
si a putut dormi cat de cat...Stefu are un scaunel reglabil, mi l-a dat sora-mea, e ok deocamdata. La noi nu prea mai incape a treia persoana in spate, decat daca e slaba si sta pe-o buca ![]()
Asaaaaaa. Pai sa va povestesc putin. Primul oras a fost Amsterdam, am ajuns pe la 10 seara, noi am aterizat langa Bruxelles, apoi am asteptat o ora un suffle bus, apoi am mers o ora cu el in Bruxelles, de unde am luat un tren pana in Amsterdam, 3 ore
Intr-una bodoganeam, ca puteam lua avion direct la Amsterdam, dar apoi tot aia era, ca vroiam sa vedem si Bruxelles-ul...oricum, cam obositor drumul asta
.
Apoi orasul mi s-a parut f.f.f linistit, ma asteptam sa fie mai zgomotos. Din contra, Bruxelles a fost tare aglomerat si zgomotos si plin de viata.
M-au impresionat casele plutitoare, house-boat-urile, sunt 25.000 in Amsterdam. Erau f. multe si in Copenhaga, f. faine! Apoi bicicletele si civilizatia de acolo. Pe stradutele laturalnice rar vedeai o masina, in rest, biciclisti la greu. Vremea a tinut cu noi, cand ne plimbam era soare si placut, apoi mai dadea o ploicica. In mare parte a plouat, dar mi-a placut enorm. Sa n-ai nici o treaba si sa te plimbi...chiar super! Am facut o plimbare cu vaporasul de o ora jumate pe canalele din oras, apoi am fost la un restaurant oriental, marocan, am mancat niste bunatati de te lingeai pe degete
La lasarea serii ne-am plimbat si in renumitul Red Light District, am vazut fetele in vitrine, nu am facut poze pe-acolo ca nu era asa safe, am intrat prin sex-shopuri si am cascat ochii
.
M-a mai impresionat foarte tare modul in care erau imbracatii copiii. Nu aveau nici unul caciuli, nici macar bebelusii, doar cate o gluga de la un hanorac sau de la geaca. Unii erau in pantaloni trei-sferturi si fara ciorapi!
Toata ziua de luni am stat in Amsterdam, apoi marti dimineata am luat trenul si am plecat la Roosendal, unde ne facusem noi planul sa mergem in Outlet. Surpriza a fost ca in gara de-acolo nu aveau dulapioare de bagaje, cu toate ca pe net scria ca in fiecara gara sunt
si uite cum stateam cu doua trolere dupa noi, plus geanta cu laptopul pe umar si nu stiam ce sa facem...si tocmai ce incepuse si-o ploaie
Am ajuns in outlet si am fost la biroul de informatii, unde o pustoaica tare draguta si amabila ne-a tinut bagajele intr-o debara
si am colindat in voie vreo 4 ore
. Apoi am luat iar trenul si am plecat la Brugge.
Va las sa vizionati poze din Amsterdam si revin cu povesti si poze ![]()
aliceionescu spune:
Salut!
In primul rand, La multi ani cu sanatate si fericire! tuturor celor care isi serbeaza azi numele si nu numai. 
Zoze, 

sa-ti traiasca puiul, sa fie sanatos si sa va bucurati de el!

Tonic, ce m-ai distat cu "bataia" pe jucarii...
E drept ca nu s-au batut, dar stai calma, ca de tipat s-a tipat din ambele tabere. Destul de acceptabil insa, zic eu!
Mimo, Thea ca Thea, ca deseneaza trenurile ei peste tot, dar eu am devenit maestra in arta desenelor cu creta, numai si numai tenuri 
, ma stie tot Crangul, da' dc imi cere copilu' sa-i desenez...Bine ca ploua des in ultima vreme, ca altfel cred ca-mi puneau interdictie pt Crang.
Nico, fii sigura ca repetam figura si la Paris! Sanatosi sa fim! Te-am pomenit aseara, trecand pe langa Pedagogic.
Naty, cred ca eu si cu Olga am cam acoperit fetele cu vorba. E drept, mai mult eu...
, ce sa-i faci, defect profesional.![]()
Bitza, cealalta fetita- in caz ca n-a raspuns cineva deja- este Thea, iar cea mai rosie decat balonul, sunt eu.
Kya, poate va vedem si pe voi, cand mai aj. in Bz. Inca n-am vazut pozele cu Mufa si cu Sanzi-cea-tonica, le-am ratat oare?
Cred ca mai aveam, dar mai continui pe seara.
Acum despre intalnire, pe care de muuuulta vreme tot incercam s-o infaptuim. M-am simtit ca si cum as fi cunoscut-o pe Olga de-o viata, am povestit o groaza, ne-am jucat cu fetele. Imi pare rau de Radu, ca nu prea a avut cu cine conversa, asa ca el mai mult a facut poze si ne-a ascultat (grea povara pt el asta cu ascultatul, mai ales ca eu am vb cam mult...
) De Soph, ce sa mai zic, e tare de tot, dc isi pune ceva in cap (a nu se intelege "pe cap", pe cap nuuuum nimic, Doamne fere!), apoi e sigur ca si face, stie f clar ce vrea si nu exista chip s-o scoti din ale ei. Mi-a placut...total, sa zic asa. Sunt grozavi toti 3 si sper sa ne revedem curand.
Azi m-am mai intalnit cu cineva, va las pe voi sa ghiciti cu cine.
. Lasam povestile mai pe seara. Ma retrag acum, va pup.
P.S. Si ca mi-am amintit azi, ca tot povesteam de copii. Prima data cand m-a vazut Thea incaltata cu cizme, imi tot zicea "cime tanoi, cime tanoi...".De ma zapacise, si nu pricepeam. Intr-un final se da batuta, da fuga in sufra, darama tot teancul de carti si vine la mine cu cartea "Motanul incaltat". Vezi Doamne, ma incaltasem cu cizmele motanului/sau ca motanul...![]()
clauclau spune:
Helloooo!!!![]()
La multi ani sarbatoritilor zilei, sanatate, fericire si noroc!

.
Noi aam venit mai devreme de la o onomastica, am culcat Rebecoasa, baietii au iesit afara la un fotbal si eu ma relaxez putin.![]()
Asa ca am vazut intalnire superba la Alice, atmosfera absolut calda, frumoasa, prietenoasa in toate pozele. Theea si Sof sunt minunate.

Am vazut si Amsterdam-ul prin ochii Bubulinei, foarte frumos, ce super prieteni aveti voi acolo!
Astept urmatoarele povesti si poze.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=4" target="_blank">VOTATI REBECUTZA!
aliceionescu spune:
Bubu, ce pozeeeee, oooofffff!!!!!
Clau,
Ramo, petrecere frumoasa in familie iti doresc!
Acum chiar plec, cu pozele Bubulinei in suflet...Of, of, mai, mai...
clauclau spune:
Gecko, sa va fie de bine castigul puiului.
Si sa savurati din plin viata in 3 de acum incolo!

Tonic, tu ma intrebai de sala, nu am ajuns din pacate, vad ca timpul nu-mi permite deloc. Si ma debusoleaza ingrozitor ca de la 17 se intuneca. Nu stiu, simt nevoia sa vin repede la puii mei acasa.
Iar dimineata de la 8 deocamdata mi-e imposibil sa ajung.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=4" target="_blank">VOTATI REBECUTZA!

cu scuze pt intarziere.