Puiuti de Randunici 2008!! (329)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Cleme ti-am vazut intrebarea dar eu una nu stiu sa-ti raspund avand in vedere situatia ta cu cartea de munca.
Pune o intrebare la sectiunea legislativa si marius, mediajust sau altcineva poate va reusi sa-ti dea un raspuns.

Catalina Tonic stiu cum e. Acum niste ani mi-a fost furat portofelul in 282 intre statiile Piata Dorobanti si Aviatorilor/Televiziune. 3 LUNI mi-a luat sa-mi refac actele! Ca sa nu mai spun ca toata experienta si interactiunea cu politia/birocratia e imposibil sa nu marcheze pe oricine. Plus, ca pana la urma a trebuit sa declar, la sfatul politistului, ca eu mi-am pierdut actele (si am platit parca si o amenda pt asta) pt ca altfel nu terminam atat de repede cu actele.
Acum un an asteptam autobuzul sa merg la servici cand un imbecil s-a gandit ca e mai bine sa o ia pe linia de tramvai, in fata refugiului celor care asteptau tramvaiul, decat sa stea la coada de masini. Si a lovit o pustoaica care se grabea sa ajunga la liceu. Slava Domnului ca nu a patit nimic fata, s-a ridicat repede si a fugit spre scoala. Individul de la volan nici macar nu s-a dat jos sa o ajute, sa vada daca a patit ceva. Nimic. Intre timp cineva cred ca a chemat politia, caci cateva minute mai taziu vine un politist pe motocicleta. Dintre cei care au asistat la scena mai eram noi, cei din statia de autobuz. Intreaba politistul daca cineva a vazut ceva. Doar eu am spus ce s-a intamplat si mi-am lasat datele de contact. Intre timp a venit autobuzul, politistul i-a facut semn sa stea ca sa-l prind si eu. Maxim 40 de sec a stat in plus autobuzul in statie pt mine. Cand urc in autobuz, o baba ma si ia la rost: "Auzi, tu nu puteai sa taci din gura?!"
Fara comentarii! Astea-s momentele in care imi vine sa emigrez ... si mai vine si Bubu cu astfel de pozeeee.

Bubule sunt verde. Sa va fie de bine vacanta!

Schimband tonul posomorat ...

Va doresc tuturor o saptamana binecuvantata, fara probleme, cu multa sanatate, pace si armonie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

am pus pozele de aseara la uploadat, sa vedem cat dureaza
bestiale pozele din Amsterdam, bubu, eu ma riscam si prin Red District la ceva poze
ma duc sa spal Matocanul si mai vin cred..
aaa, kya, a adormit copilul la ora 3 si s-a trezit la 6, ce sa mai iesim la ora aia..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Bubule cu cory te-ai vazut? Nici ea nu a mai dat pe aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Gudinde, nu am tinut legatura cu Cory, nu mai stiu nimic de ea si unde sunt...cu Simonetta mai vb pe mess, de data asta am ratat-o...

Luny, in Red District erau pestii in fata vitrinelor cu fete, le protejau oarecum si cica scrie pe forumuri ca daca faci poze iti iau aparatul, unora le-au aruncat in apa...ma rog, nu ne-am riscat...erau destui turisti curiosi si se plimbau pe-acolo. fetele alea erau cam parasute , una am vazut mai misto, o asiatica, in rest...cam nasoale , in lenjerie intima, bateau in geam si chemau clientii...nimic iesit din comun...interesant de vazut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Gudinde, mi-e imi zici Imi pare rau pt. experienta ta...
Ce-am observat peste tot pe unde am fost, de ex, taximetristii. In gara, la hoteluri, oriunde. Sunt imbracati la costum! sau camasa si pantalon, iti iau bagajele si le aseaza ei in portbagaj, iti deschid usa! In brugge, taximetristul a zis ca am venit in vacanta si ni le-a duspana la receptie in hotel, apoi mi-a sarutat mana!!!
Siiii, venim in Bucuresti, la aeroport, facem comanda la taxi si vine unul cu o dacie obosita, sta cu mainile in sold si se uita cum ne chinuim sa potrivimnoi bagajele in portbagaj, se face ca nu are sa dea rest ca sa-i lasi mai mult si multe altele....no coment!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Buna seara!
Bubule, bine ai revenit!
Superbe poze!
Sunt cam obosita, numa' o intrebare va las recunoasteti personajele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Thea? Vad ca toata lumea se intalneste cu Alice, ce frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Luny mandra mea a adormit abia pe la 5 Asa ca nici noi n-am mai iesit niciunde. Ghici ce face acum? Se uita in oglinda si striga "DAAA, DADAAAA" Cred ca ii lipseste partenerul de discutii

Raluca si eu zic ca nu e nici o problema. Stai linistita

Acum ma duc sa vad pozele din straintaturile Bubulinei

Tuchi in afara de frumosii tai, pe cine trebuia sa recunosc?

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Recunoastem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleme

Thea? Vad ca toata lumea se intalneste cu Alice, ce frumos!

mami de diana andreea - 18 martie '08

Da mai, e Thea, nu?

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput