Puiuti de Randunici 2008!! (329)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

ce bine imi pare ca ne-am intalnit azi! chiar daca a fost pe fuga; deh diferente de fus orar
mereu imi plac cronicile lui naty after-intalneala. iuliutza era in actiune, se ascundea intr-o casutza, se juca cu tati al ei. muffy ca intotdeauna plin de verva, d-abia a vazut-o pe Amira, era fascinat de fantana pe care am inteles ca o "simte"; sanziana era cu mami a ei si vroia un balon pe care l-a si primit

va pun si niste pozici pt cine are timp si chef!

LA MULTI ANI MIHAELE/ GABRIELE/ MIHAI SI GAVRILI!

bubu super pozele; daca nu ti-am zis panacum, cand o sa fiu mare vreau sa fiu ca tine

symo, esti bine?

o dulce pe cata-tonic ca si-a amintit de noi tare as fi vrut sa va cunosc. next time

mimonixule, m-ai innebunit cu eclerele tale azi mi-a luat si mie sotzul d-alea cu ness ca nu mai puteam

am vazut pozici frumoase cu vorbaretzele crengutzei! absolut delicioase!

gudinde special sa ai o sapt usoara la scarbici! si celorlalte randunici muncitoare la fel!

va pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Acum am vazut-o si eu mai bine in poze pe Amira, ca azi in parc am fost pe fuga rau de tot.
Si de cate ori vad mica frumusete exotica, ma gandesc ca i se potriveste extraordinar de bine numele!

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Roxana, nu merg pozele...

Ma duc la somnic, ca maine o luam de la capat cu gradi...

Valentina cu Matei si 26+ cu Luca/ Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

... Ah... ce frumos m-am plimbat prin Amsterdam...

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

La Multi Ani cu fericire celor care poarta numele Sf Arhangheli Mihail si Gabriel!
Vad ca si de mie v-a fost taaare dor
Naty,mersi de grija.Cate un si pt Tonic,Olga si Roxana!Sunt bine,greul zic ca a trecut...Am avut o vacanta urata,David a avut amigdalita pultacee iar Sam,nelipsita lui tuse si mucii de rigoare.M-am chinuit la greu sa ii dau medicamentele,sa il aspir:nu cred ca are nimeni asa copil speriat ca al meu de medicamente!Apoi,cum era normal ca doar am stat nas in nas cu ei ,a inceput sa ma doara gatul si am ragusit,dar cu homeopate a trecut cat de cat.
Am vazut ca Alice nu a avut timp sa se plictiseasca.Thea si Sof -minunate impreuna,iar cu copilasii Catalinei,la fel.Chiar le sta bine impreuna lui Seb si Theei!
Iar Amira cu codita ei,m-a dat gata-gata!Si Mufarinul carliontat,iar pe Sanzi si Iulia,nu le-am vazut!
De citit am spicuit ca nu am avut timp deloc cu astia mici.
-La mine in masina scaunul lui Sam,Chicco Key sta pe partea stanga nu prea mai are loc cu picioarele ca e mica masina,pe mijloc nici gand sa il pun ca acolo e locul lui David,iar pe partea dreapta ma gandesc ca il voi pune pe celalalt.Iar David tocmai bine va sta intre ei amandoi!
-Sam ca si Mufarinul are o mare placere sa "chie"-asa zice,pe pereti,mobila,usi-pe ce apuca si ce ce apuca.A tb sa ii iau lui David de pe birou creioanele si cariocile.si desi ii spun ca nu-i voie,ba ii mai zic ca vine tata si vede,rade si zice "Chiu!"Asa ca toata saptamana am stat si am sters la mobila,pereti si usi ca a doua zi sa o ia de la capat..si tocmai ce ziceam,acum cateva luni ca ai mei(copii) vor avea interdictie,uite-asa mi se intampla ori de cate ori am gura mare!
-De spalat hainele le spal ale copiilor si ale noastre.Niciodata nu le-am spalat ale lor separat,mereu impreuna!Ca doar fac si baie impreuna..ce sens ar avea??
-Sterilizez inca bibele ca mi-a intrat in sange,daca tot am sterilizatorul!
cam atat tin minte...
Oana,ma bucur ca v-a priit vacanta in 2!Si al meu a fost acum 3 ani in Amsterdam si a facut poze la "vitinele" alea,dar era zi nu erau locuite!
Simonetta ,din cate stiu tb sa nasca in decembrie.Luna asta e Elara,care uite ca nu a mai intrat sa zica ce face...si sunt curioasa rau de tot ce va avea VIO!
Hai ca am vorbit prea mult si ragusesc iar

Simo cu ,mami de DAVIDsi de SAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

poze cu copii in actiune

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Simo bine ca si-au revenit copiii si esti si tu bine. Sa stii ca nici Luki nu lua medicamente, dar acum ultima oara cand a avut nevoie se prefacea Antonia ca ia si ea si asa l-am pacalit, probabil ea ii inspira mai multa incredere. Nu mai spun ca de multe ori o lasam pe ea sa i le dea, iar in iarna chiar il aspira, ca statea mai bine la ea. Sper sa nu mai aveti nevoie si sa fiti cu totii bine.

Tuchi l-am vazut pe Sebi ce mirat se uita la Thea, tare dulci erau amandoi!

Oana nu zice de doua ori, ca acum ma hotarasc. Doar ca Luki al meu nu seamana nu Stefan si nu prea e de mers in vizita cu el. Ti-l dau cateva ore la schimb sa-ti vorbeasca[:@] si eu il iau pe Stef ca e cuminte si ma lasa sa fac treaba.

Roxana am vazut-o si pe Amira, parca a capatat trasaturi si mai seriose, mai de domnisoara, am vazut si fundulet de Sanziana, si Luny zambitoare cu Mateiul pletos si carliontat, astept sa vad continuarea.
Si eu as vrea sa ne cunoastem, sigur vor mai fi ocazii.

Sa avem o saptamana cat mai linistita si daca se poate cu vreme buna, fara probleme la serviciu pt randunicile muncitoare si cu noroc pt mine sa-i gasesc lui Luki persoana potrivita pt a sta cu el. Daca nu o rog pe Naty sa o cloneze pe doamna care sta cu Iulia.
Ce zici Naty tebagi?

pentru tot stolul si noapte buna.

PS Nicoleta chiar nu vei mai putea intra de loc? Poate un PC,un telefon ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

A mai trecut o zi din viata mea (a mea, a ta, a altora ) Greu nene, greu Am ambalat copiii si am fost la Mall, a fost horror cu Dudelle pe-acolo ...in carut n-a vrut sa stea, cu carutul pe scarile rulante , pe toate a vrut sa puna mana, am fost prea imbracati, am transpirat, Teo a facut figuri ca-i iau cadou cu eade fata (cica trebuia sa fie surpriza ), cainele tot flescait.Apoi fata a plecat la party, Dudelle a adormit si eu m-am cinstit cu o prietena pana mi-au trecut toti nervii (am baut vin de mandarine )
Am citit aventurile voastre vechi si noi , am vazut ca v-ati intalnit (patru, wow) si prin tara, nu mai zic (adevarat record). Se vede treaba ca a fost un weekend cald si bun !
Gecko sa va fie de bine castigul si la mai mare Si limbarita la fel Si reintregirea familiei Si dintele sa ramana cu tine
Luny multumesc pentru pontul cu produsele ecologice
Bubu ce senzatie am avut sa revad locurile vizitate ...frumoase poze, sa va tina bateriile incarcate cat mai mult si La multi ani! pentru cei 8 ani dulci
Ramo La multi ani sotului!
Am vazut si trupa de azi de la Buzau (Alice, ai dat cu miere? ) Marturisesc sincer ca am deschis cu emotie fotografiile Roxanei, nu stiu de ce ma asteptam ca si pe ea tot cu Thea sa o vad , imi intrase in reflex ! Draguta foc micuta Amira, nu stiu cum se face ca eu nu m-am nimerit la nicio intalneala cu voi
Acum va las...noi mari achizitii n-avem Doar cip-cirip-zboarrra! si rade de nu mai poate si o tentativa de sarit din tarc aproape reusita de m-au trecut toate naduselile si ma stresez rau gandindu-ma cum sa fac si unde sa-l mut sa fie in siguranta (Mimu a zis sa punem capac la tarc )
O saptamana minunata si noapte buna!
PS Sa nu uit, chiar asa Gudinde, ce ti-a trebuit sa vorbesti??

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Am vazut copii minunati si parinti relaxati, asa pe gustul meu !

Am uitat sa va spun ce facea Luki ieri in IOR: vroia sa le scoata copiilor caciulile de pe cap. Cum prindea unul cu caciula, cu il tragea de ea! , fapt care a si suparat o bunica si si-a luat nepotica de langa "salbatic" . Adevarul e ca Luki nu prea are maniere sociale, dar atunci chiar nu facea nimic cu intentie rea, mie mi se parea dragut cum vroia el sa-i salveze pe copii. (si spune copii, cu p accentuat si exploziv, mori de ras).

Gata, am vazut pozele, ma duc la dus si la culcare, maine o luam de la capat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ff misto si Brugee, Bubule, mi-a rams pe retina ciocolateria aia
raluca cum e Brianna? Sovi se pricepe, da-i un PM..
uite si Tuchi cu Alice se intalnira, super
ce noruta scumpa am..imi pare rau ca nu ne-am nimerit mai devreme sa stam mai mult de vorba, chiar ca diferente de fus orar noroc cu tine, ca ma mai vad si eu in poze, ca L nu-mi face daca nu-l pun, si vad ca in pozele 'la comanda' ies nasol

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput