Puiuti de Randunici 2008!! (329)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Mimo pe Dudelle trebuia sa opresti in drum si sa-l lasi la mine. Am vrut sa-ti spun, dar m-am gandit ca poate nu pica bine. Si la noi destul de greu cu Luki in Mall, chiar daca el e obisnuit si il mai atrage Antuca, dar e chin mare.
Noi urcam cu liftul cand suntem cu carutul, chiar daca stam la coada ca lumea se plimba cu el ca are rau de scara rulanta
Data viitoare ai oferta deschisa, primim musafiri la orice ora, nu ne streseaza mizeria, scrisul pe pereti si eventualele pagube ca suntem deja obisnuiti. Cred ca Antonia s-ar distra pe cinste pe post de "educatoare" la gradinita, tot ii place ei sa faca pe sefa
Ce-i aia vin de mandarine? Doamna serioasa esti tu?

Acum chiar ma duc la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

poze cu copii in actiune

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Luny:Unde-i Sanziana?Mufa: AIA! Si Luny: O fi AIA de la Sanziana Sunteti mortali si Zana va si intrece cu rasul ei de desene animate

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

s-a culcat la aproape 11 Muffy-Puffy...a venit, s-a catarat in brate, imi zambea si zicea naniiii-naniii', dar a adormit dupa vreo 30 min de la faza asta..
..nu mai stiu ce vroiam sa spun, mai bine ma duc la culcare si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

mimo si noi am ramas cu gura cascata de conversatia lor, dar stii ce tare strigau? incercam noi acolo sa ne dumirim ce spun, aiaaa, adaaa, sau o fi de la 'tata' ceva prescurtare,zadarnic, ovcors

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Luny, esti mortala! Eu nu zic de doua ori! cine vrea sa vina, poate sa vina sa pape cioco , adineauri iar am dat tarcoale la cutiile cu trufe si mi-e sa nu ma doara bila

Tonico, ce tare e Luki cu caciulile , pai ce crezi ca e vorba de maniere la varsta asta??? Plus ca avea dreptate copilul, pe vremea asta calda nu trebuie caciula!

Am incarcat si pozele din Bruxelles, orasul plin de viata, asa mi s-a parut, piata centrala e de vis, am pus niste poze cu detalii, am mancat acolo la un restaurant niste chestii traditionale f. bune, gaufrele erau dementiale si nu am gasit si eu un magazin sa-mi cumpar aparat de gaufre
Sa va zic de hotel, de nota 100! Era un hotel de 3 stele, Bloom se numeste, f.f. ieftin fata de cat am dat in Brugge sau Amsterdam, nu asa central, primele poze sunt din hotel, super tare Arata de 5 stele plus!! nu de trei!
Spre final sunt niste poze din MiniEuropa, un loc cu machete din toate tarile Europei, cu cele mai cunoscute obiective turistice. Am pierdut pliantul cu explicatii, sper sa nu gresesc vreo denumire , am scris comentariile la poze din amintiri Machetele erau functionale, cu diferite personaje, cu muzica specifica fiecarei tari, foarte frumoase! De la noi era Palatul Mogosoaia cu Dracula in mijlocul lui si canta Desteapta-te romane!

So, enjoy, pentru maine la cafeluta, o gura de Bruxelles!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

poze cu copii in actiune

Ce tari sunt! Foarte faine filmuletele! Ce dexteritate are Mufarin la scari

Am vazut si pozele cu Amira

Simo, sanatate la baieti! imi pare rau ca sunt bolnaviori...

Ma bucur ca v-ati plimbat cu mine , ca v-ati relaxat putin uitandu-va la poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

La multi ani Catalin de Ramo!
Bubu multi ani fericiti impreuna!
ce faine pozele!! ptii ce de biciclete!! in viata mea nu am vazut atatea.. si cateva statuete chiar sunt reusite ca lumea, dar mai sunt vreo 2 pe care nu i-am identificat..
stai ca am ajuns si in Bruge.. mama ce de cioco ..
Tuchi bv si voua de intalneala!
Roxana chiar ca i se potriveste numele Amirei.. de mult tot voiam sa spun dar mereu uitam..
tare comici Mufyy si Zana !
Simo

hai ca am ajuns si in Bruxelles.. chiar ca arata super hotelul! si Mini EUropa super.. as vrea si eu machete sa ma joc ..

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

deci, clar, se impune o vacanta in amsterdam! si la brugge, normal! oana, te astept cu detaliile planificarii

raluca, nu e pericol de supradoza. ce vaccin i-ai administrat?

olgule, le-am scris alora si...nimic inca....

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

am observat niste bubite pe funduletul Andrei.. de fapt locatia e cam pe unde se impreuneaza bucile.. sa fie o iritatie de la pampers? totusi nu sunt rosii, nici nu stiu cum sa le descriu.. sunt putin iesite in evidenta, le-am simtit cand am spalat-o la fundulet si tot dadeam cu apa crezand ca kktuza ramas lipit de buci.. pana acum nu a mai avut.. si culmea nici nu mai sunt caldurile alea mari de asta vara..

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

haideti sa va servesc cafeul si ceai si capuccino si bombocino (portie tripla mie) si sa va doresc o saptamana minunata, caci nu se stie in ce ma mai impiedic si nu mai ajung pe aici

Vestea buna: dintii sunt cu mine
Vestea si mai buna: imi cumpar masina
Vestea proasta: din pacate, masina nu o voi parca in garaj (cum ar fi firesc) ci in gura...asta e...
Pe aceasta cale reiau urarile de bine pentru toti dentistii romani care si-au bagat mainile si, mai ales, picioarele in gura mea.

Mergi la inceput