Puiuti de Randunici 2008!! (329)
Raspunsuri - Pagina 13
cami33 spune:
Neata!!
In sfarsit am si eu pui cu voce normala
. Ne-a chinuit rau laringita asta dar am dovedit-o
.
Am vazut o multime de poze
: m-am plimbat cu Bubulina in locuri superbe
, am admirat frumuselele de la Buzau (toate 4
), m-am distrat cu Mufy atomicutul si Zanuta cu ras criminal
.
Le-am admirat si pe Amira (chiar n-o mai vazusem demult
) si pe Ilincuta-sefa piticilor
.
Simo, sanatate multa
si nu uita ca ai promis poze cu burtica![]()
Ramo, sa-ti traiasca sotiorul, sa fie sanatos
Mimo, la multi ani Gabrielei tale, sa fie sanatoasa si norocoasa
Clau, mersic pt pontul cu Milumil de la Sensiblu
, mi-am facut stoc pt 2 luni![]()
_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)
tuchita spune:
vad ca nici doua cafele nu va trezesc!
Gecko, nasol de tine! O sa mergi pe jos cu un zambet frumos!![]()
Mihutza, nu stiu ce sa zic de bubele Andrei. Probabil sunt doar o iritatie banala, nu cred ca e cazul sa te sperii.
Am vazut poze cu copiii frumosi, Amira e dulce rau, Sanziana chiar ca rade minunat!
Mufy haios ca de obicei!
Eu m-am intalnit ieri cu Alice si Thea, minunate cum le stiti!
Eu am o zi cam naspa, aseara Ilinca si Seb au avut un conflict in care eu am intervenit si, din pacate, nu am mai avut calmul, rabdarea si intelepciunea sa il gestionez cum ar fi trebuit.
S-a terminat cu o palma la fundul Ilincai, lacrimi de toate partile..
Azi sunt trista si suparata pe mine, pe copil, pe situatie....pe faptul ca simt ca nu reusesc sa ajung niciunde cu ea doar cu vorba buna si explicatia indelungata.
Si am si treaba multa, vreau sa plec mai repede pentru ca e ziua unei prietene si sper sa ma vad cu ea dupa 3 luni....
!
si n-am chef, ma doare capul si imi vine sa plang!
gata, m-am racorit!
mstela spune:
Neata...cafeluta si de aici..Va era dor de noi?![]()
Moamaaa,ce de ciripeli...mai am mult de recuperat.Pe mine nu ma mai lasa Tea sa intru nicio secunda la calculator acasa,il lasa pe randunoi in schimb si ea sta coada dupa mine..
Un mesaj pregatit de vineri si pe care nu am apucat sa-l dau send:
Luny,eu o spal pe Tea pe cap cu capul inclinat pe spate.Nu prea sta,dar ii dau usor capul pe spate si o limpezesc,si asa nu-i intra in ochi apa si sampon.Si urla mai rarutz
...ea adora baia,daca intr-un timp ma plangeam si eu ca nu mai sta in fund,acum sta frumos,se joak cu ratele,da cu mana in apa tare sa ne stropeasca,dar e jaleeee jalee cand o scoatem...urla ca din gura de sarpe cand o scoatem..si sta mult in caditza,dar cat sa stea,ca adormim pe marginea cazii langa ea!?
Noi bavetica inca tinem ca e greu acum cu uscatul rufelor,sa schimbam intr-una bluza
...inca mai sta in scaun dimineata si la pranz si cateodata seara...dar de regula seara,fiindca mancam cu totii,ea e la mine in brate.M-am obisnuit..Mananc si eu pe langa ea,si ea cate ceva..ii mai strecor si eu in gura si aia e..dar nu sta mult,zici ca are ace in fund,coboara repede,apoi vine iar sa o iau in brate,scoate din gura si arunca prin casa...de-astea..a fost mereu si e in continuare jale cu mancarea,nu ma mai plang,m-am obisnuit...nu mai compar cu nimeni..
De la o vreme nu mai vrea iaurt cu cereale si banana-care era meniul de seara
...Asa ca seara papa din ce papam noi-ciorbik,friptura la cuptor cu cartofi sau altceva...prajeli noi nu mai practicam de mult(meritul meu),asa ca poate sa manance din tot..dar ia de cateva ori si gata...eu nu consider masa de seara
...Daca nu i s-ar da pasat dimineata si la pranz,ar manca 2 imbucaturi si gata..ca nu are stare
...
Vrea iaurt ca atare si musai sa ia ea cu l-ta...si e jale..
Si ea,Cata,scoate rufele din masina,le pune intr-un lighean,apoi le ia si le muta intr-altul,apoi iar in masina,e nebunia de pe lume
..dar isi mai face si ea de lucru...
Si cu laptele,ca intreba parca Naty intr-o zi,e jale si la noi
...ea niciodata nu a baut lapte cat beau unii copilasi de pe aici...seara nu mai bea de mult timp,dar ii mai dadeam ziua...acum nici ziua nu mai bea deloc,stric atata Nan degeaba,dar nu pot sa nu-l stric,in speranta ca poate ia macar 2 guri...Deci,a ramas doar cu laptele de dimineata-200-240ml (Nan+lapte de vaca-Milli,si mai nou zuzu de 3,5%)..asta e..eu zic ca totusi compenseaza branzik de la fructe care e ceva,iaurtel putin cand vrea,2-3bucatele de cascaval si cam asta...ce pot face?
A facut si cura cu calciu de vreo 3 luni cand avea 1 an.
Raluca,si mie mi-a zis pediatra sa-i dau lapte de 1,5% si asa i-am dat o perioada,pana de curand cand am trecut pe lapte cu 3,5%,mai ales la sfatul fetelor noastre dastepte
..
Aaaa,nici eu nu mai sterilizez de cand am inceput diversificarea..de pe la 6 luni..si a fost ok...spal bine cu detergent de vase,clatesc bine si aia e.
Vineri m-a suparat raaau...am scos-o afara pe jos ca nu a vrut sa se urce in carut nici in ruptul capului (doar cateodata mai vrea),a mers pana in parcutul mic de langa bloc,ne-am plimbat,am stat pe bancute ca fetele frumos,am privit catzeii si altele,am stat aproape 1 ora de inghetasem si cand am ajuns inapoi in casa,numai ce a pasit pragul usii s-a pus pe un urlet teribiiiil,de cred ca s-a zdruncinat blocul...nu mai eram in stare sa mai cobor iar cu ea afara,dar cu nik nu s-a potolit pana nu si-a facut ea numarul la urlet...ce m-a obosiiit..

tonic
.
blanka,o imbratisare calda..ofof,ce greu trebuie sa-ti fie sa-l vezi pe eric suferind asa
..
Cleme,am citit ca Diana chiar leaga fraze?wau.
.
Sovi,un pup,draga de tine ca ai avut ghinion cu hotii..sarumana pt sfaturile naturele.
Vali,off,sanatate Mateiului bolnavior.
Sanatate puiutilor bolnaviori si tuturor.Un pup pt fiecare ca nu mai am timp..
Azi e Sf. Nectarie care are moaste la Man. Radu voda..voi incerca sa ajung si eu dupa serviciu.
mami de TEA (1.04.08)
mstela spune:
Am uitat:
LA MULTI ANI CU SANATATE MIHAELELOR/MIHAILOR SI GABRIELELOR/GABRIELILOR!
Sora-mea e internata de 3 zile cu bebe mic la Gr Alexandrescu
..Are Stef laringita urata..ofof,ii baga nu stiu ce antibiotic prin branula si tot tuseste la greu..mititelul,mi se rupe sufletul.Sambata am mers la spital cu mancare pt soramea fiindca, desi au dreptul la masa,trebuie sa coboare de la etajul 4 la subsol sa ia mancarea,lasandu-l pe bebe cu cine?Singur,pt ca asistentele sunt acrituri murate si se poarta mizerabil..ofof,mama..

Si am vazut atatia copilasi micuti internati de mi se rupea sufletul si am zis:Slava Domnului ca avem copiii sanatosi,ca restul chiar nu ar mai trebui bagat in seama.
Si eu spal rufele Teodorei impreuna cu ale noastre cu ariel si balsam, de pana sa implineasca 1 an.Pana atunci i le spalam separat cu detergent special de bebei.Naty,de ce sa fi denaturata?Dar ce,mai avem bebelusi?EU nu ma simt denaturata
..Nu stiu cum e mai bine,dar poate si fiindca nu am avut probleme am continuat asa si e ok..la fel si cu sterilizatul.
Naty,cu barbatul care face ceva numai daca stau cu gura pe el,m-am obisnuit,asta e crucea mea,are dragul de el si calitati..cu ajutatul si pt mine e teribil de greu,pt ca socrela sta cu Tea pana apar eu,apoi ori pleaca ori se odihneste,dar gata cu ajutatul.Cu ea nu prea poate sa miste nik..asa ca tot pe mine cad toate...si sa nu va mai zic ca am intrat si la un curs de perfectionare engleza...2 ore pe sapt de la 17.00...simt ca o iau razna,dar daca trebuie sa ma lupt,ma lupt.Numai ca sufar fiindca nu mai am timp de mine deloc,nu mai am timp de amici,de magazine,de nik...
Cu furtul eu nu pot sa fac decat sa tin bine cu mana geanta si sa zic "Doamne ajuta,apara-ma!"In lumea asta nebuna,mai mult nu pot sa fac.
Fetele care lucreaza,ai vostri se rasfata raaau in w-e?
Tea ne terorizeaza.In w-e nu mai vrea sa ramana in program..w-e asta nu a inchis un ochi toata ziua,atat m-am chinuit..papa anapoda si bineintales,putin.Numai maraieli,maraieli,nazdravanii..
Bubu,bine ati revenit..frumoase meleaguri..am avut si eu sansa sa ajung pe acolo.Urmeaza vizualizarea pozelor.Am citit ca ati avut si peripetii...Anvers e intr-adevar minunat,la fel si Gent,dar mai ajungeti voi!![]()
Urmeaza si pozele Thea-Sophie.
Am vazut Andrucul si pe Andra cum papa de am cazut pe spate..ptiu ptiu..
mami de TEA (1.04.08)
Olgutzika spune:
'neata!
Semnez si eu condicuta
! Nu am vreme de mai mult.
Vroiam sa va intreb care are chef de un munte in weekendul ala de dinainte de 1 decembrie.
Naty, ai PM! Saru'mana
!
Va
Olga!
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
Magazin de modelism
luny spune:
neatza!
in primul rand
tuchi, e trista si obosita, osafiebine
bubu esti draguta, multam de oferta de cioco
superb Bruxellul, hotelul mi-a placut la nebunie, cum se numea?
stela pe Mufa nu e chip sa-l tin cu capul pe spate, nu-i place si se zbate, insa si cu capul aplecat in fata e ok, nu-i intra pic de apa, se scurge pe langa fata.Off, sanatate nepotelului, falacu..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
olgule ce super, la munte...nu stiu, vedem cum stam cu banii..zi detalii, unde cate nopti?..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mimonix spune:
Pai Tuchi, nu stiu daca aam vreo sansa sa te scot din butoi dar hai sa-ti povestesc eu cum e cu copilul mai mare 
Sambata dimineata trag de ea sa se trezeasca pentru ca are programare la coafor la 11...cum necum o scol si o duc, plec cu Dudelle in parc , vin acasa il culc si ma duc si eu la coafor.Nu ne intalnim caci ea venea cand eu ma duceam, asadar pana vin eu acasa de la coafor ea disparuse. Se dusese pi shentru sa-si etaleze suvitele
Seara baga o conferinta pe mess si niste seriale , duminica dimineata trag de ea sa se trezeasca sa maergem la Mall (trebuia sa luam cadou unui prieten de-al ei la care mergea la party dupa amiaza si cadou ei, ca era si ziua ei). Ma enerveaza bine la Mall cu , cadoul surpriza care nu era surpriza daca era ea de fata 
, venim acasa si se maimutareste in oglinda o ora dupa care pleaca la party. O luam de la party aseara la 9, ajunge acasa si zice: Pot sa nu ma duc maine la scoala, ca mai am o groaza de lucruri de facut si nu mai pot ca-s obosita 

Urletele mele erau alea care se auzeau aseara in tot Bucurestiul
Pleaca la ea ea in camera, sta vreo doua ore (pe mess, probabil) vine si-mi zice ca-i gata
Dimineata la 7 facea dus , se spala pe cap 
Basca lui Mimu ii suna telefonul in dormitor, el fiind la baie
Apoi phoen, usi busite...m-am trezit si eu si Dudelle...mandra se usca cu phoenul, iarna, inainte sa iasa afara
Pa masa erau niste caiete , in loc de mic dejun
Crede-ma ca nu mai stiu in ce directie s-o apuc si cum sa mai abordez problema
Managementul conflictelor e demult apus, mai nou tac si inghit si simt cum imi mor celulele si neuronii, una cate una , ca floricelele de porumb 
Bucura-te ca inca e mica Ilinca si nu te mai gandi la ce te asteapta 
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
mstela spune:
Eheee,ce mai poze am mai vazut
..am atatea pagini de lucru deschise,dar nu am rezistat...si cotofanele Thea-Sophie
,si Seb-Thea
,si intalnelile din Buc..moama moamaa...tare imi pare rau ca am ratat intalnelile de w-e-ul asta,mai ales ca a fost vreme super
..dar ce sa ma fac cu cotofana mea care isi da programul peste cap in w-e?
Cami,of,,nasol cu laringita.sanatate.
Uf,ce ma incanta si pe mine un w-e la munte...dar ma organizez greu.
mami de TEA (1.04.08)