Puiuti de Randunici 2008!! (329)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Salut! Sunt cam obosita, dar bag si eu un pic nasul pe creguta, sa nu credeti ca am disparut in ceata.

Desi am avut o zi grea cu Thea- numai in casa, ca afara a plouat/burnitat toata ziua- spre seara mi-a facut un cadou de zile mari: mi-a zis "te bec"= te iubesc si m-a imbratisat de nu mai stiu cate ori, desi eu tot ma invarteam pe langa aragaz, incercand sa fac o prajitura. Probabil a utilizat "arma suprema", numai sa ma scoata din bucatarie, sa fiu numai pt ea, e jale. Dar trebuie sa recunosc ca sunt topita toata...

Simo, ce frumos e bebe miiiic!!!Sa stii ca desi nu mai am curajul, cand te vad asa senina cu bb3, parca imi vine si mie cheful.

Bubu, am vazut poze minunate, sa va fie de bine! Frumos rau, frate!

Clau, si mie imi era dor de Rebe!! Ce haioasa cu pantofii!! Si ce distractie pe capul ei!

Cata sper sa-ti fi trecut suparea pana in seara asta...Eu nu mai reusesc sa gestionez situatia cu unul, cu 2 copii...nu stiu dc as face fata.

Kya, am vazut pozele si filmele cu vorbaretii!!!:))))))))))Cata treaba pe capul lor si cata vorba! Iar Sanzi, nu stiu cum, dar e mereu vesela si razacioasa, tare simpatica!

Olgutz, munte? Ce frumooooos!! Vreau si eu... Lasa ca ma fac eu mare! Ce mai face Soph, ca Thea ma intreaba de "Sia"

Luny, ce nasol cu faza de la serviciu! L-am vazut pe Mufa in dialog cu Sanzi, demential, ce mai!!!

Mimo, imi pare rau de catel...La faza cu datul cu miere, nu n-am dat, dar asa sunt eu, irezistibila. E pe probate, te bagi?

Nico, ce faci?? N-ai rezolvat cu laptopul?? Mie mi-e dor de tine, ma obisnuisem sa scrii mai des...

Eu inca sunt sub influenta intalnirilor din we...si am inceput sa-mi doresc mult de tot un baiat care sa fie ca Sebi al Catalinei. E atat de cuminte, intelegator, scump...ce pot sa zic, mi-a ramas mie in suflet. Si ce credeti ca a facut prima data la mine? A bagat in masina de spalat caciulita Theei si am constatat apoi ca si inchisese usa perfect, lucru care nici mie nu-mi iese mereu din prima! In rest, desi am promis Catalinei sa cumpar azi un ziar local, n-am reusit, ca eram sigura ca le gasesc pozele acolo, fiind singurii dintr-un Crang supra-aglomerat, cu copiii dezbracati si fara caciula, in special Ilinca, care era imbracata de primavara-vara, de se uitau toti dupa ea si, evident, dupa mama denaturata. Pacat ca timpul a fost scurt si n-am apucat sa povestim cate ne-ar fi placut, eu, una, as fi purtat cu Ilinca o discutie de domnisoare (taaaaare mi-as fi dorit, ca e isteata foc!!!) iar cu Sebi m-as fi dragalit macar o ora.. O sa recuperam...

P.S.Olgule, ai avut noroc ca Soph umbla despuiata si fara caciula noaptea, de era putina lume afara, ca altfel, poza voasta ar fi tronat azi langa cea a Catalinei&Co,in jurnalele locale.

Si cu asta...noapte buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Habar n-am ce se castiga, dar cica particip la concurs
http://www.gustos.ro/concurs/voteaza-blogul-cu-cele-mai-gustoase/aperitive
Bagati si voi un vot la Bucataras Oana, va faceti cont si apoi votati, senchiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

'na seara!
Mimo, incep cu tine, greu trebuie ca-ti e dar asta e soarta, nu te mai invinovati.
Alice, dar asa oras barfitor e Buzaul? Ca marturisesc, in calitate de mama care infofoleste copilul (in primul rand pt ca ei -mamei- ii e mereu frig) ca nu inteleg de ce un copil despuiat ar fi motiv de scandal...ma rog!
Confirm cele spuse de Stela. Asa se sta in Grig Alex, oaza de civilizatie...ce era aia???Eu atunci am avut un SUPER NOROC cu salteaua pe jos de pe care ma ridicau la 6; in mod normal nu exista, stai pe scaun sau in pat cu copilul. Si cum sa plece mama acasa?? Credeti ca cineva sta sa hraneasca copiii, sa-i schimbe, etc? Va amintiti ca va povesteam ca m-au pus cu Iulia in salon cu un pui de tigan lasat singur de mama care mai avea vreo 4 acasa; copilul avea 3 luni, urla de foame de m-am dus eu la asistente care au zis ca-i dau bibe cand au timp...si i-l dadeam eu...Baia la capatul holului, o mizerie de nedescris, mamele puteau manca doar la cantina intre anumite ore (mergand cu schimbul ca sa vada cineva de copii), interzis in camera...eu cu regim, cu insulina dupa mine...Pai voi credeti ca de prea mult bine m-am dus eu la Medlife sa arunc cu milioanele? Caci, pe un copil (ALAPTAT) cu diaree si febra poate il mai tii acasa dar pe unul nealaptat si care pe langa diaree varsa orice ii dai nu ai cum, fara perfuzii etc. Anyway, GA=experienta cea mai horror a vietii mele, pe langa el Giulestiul e hotel de lux. Stela, dar de ce nu-i face aerosoli acasa? Uite, noi la ultima laringita ne-am chinuit cu aerosolii si cu 2 drumuri pe zi la spital pt injectii doar ca sa nu o mai internam, desi era destul de grav...
Roxana un special pt ca ai remarcat-o ieri pe Iulia
Gata, ma duc la culcare, v-am pupat pe toate ca-mi cade capul de somn...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Oana,te-am votat
Alice,am vb cu Nico in seara asta.Nu are inca laptop,doar cand se intoarce sotul in Viena.Sunt bine toti trei
Stai ca inca nu am 3 copii in casa..sa imi zici peste cateva luni daca mai par asa senins
Poze nu am.Ca as pune ,dar zau daca am timp sa fac poze...pana nasc sper sa fac!
ca v-a placut "botosul" meu(Cami-)!

Simo cu ,mami de DAVIDsi de SAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

salutare
1.multumesc pentru urarile aduse sotiorului meu
2.am vazut poze frumoase cu un pui mic mic de simo,cu thea si sophiefara caciula,cu mufa,sanzi,amira,cu rebe,cu thea,ilincutza si surubel ..cu mamici frumoase frumoase...
3.am vazut poze de la amsterdam,brugge si bruxelles..cate biciclete,cata ciocolata desi am cioco in fata made in germani,am vazut hotel super misto ,in care se sta cum ai chef si cum te simti bine...superba vacanta voastra ..ma bucur pentru voi

cami ma bucur ca bubu e bine

mimo la multi ani d-soarei suvitatecu intarziere si imi pare rau pentru catel...off te inteleg noi am fost la un pas sa o pierdem pe pufi,acum 4 ani cred ,a facut boala lui caree(jigodie) si noroc cu dana care i-a administrat nu stiu ce tratament uman si a salvat-o ..ii dadeam supa cu seringa,prima injectie facuta cuiva ,in viata mea ,si ultima ,i-am facut-o lui pufi,o luam in brate sa o scoatem afara sa-si faca nevoile,toti medicii ne ziceau ca nu ma scapa,ca trebuie eutanasiata dar noi am sperat ca o sa se faca bine..si s-a facut bine...doamne cum mai plangea dana ,era sufletul ei ...mi-ar fi placut ca si in cazul vostru sa fie la fel,stiu ca ,capusele sunt periculoase ,si noua ne era frica cand ii gaseam si i le scoteam imediat cu grija sa nu ramana ceva pe acolo..off inca o data imi pare rau..

sovi imi pare rau pentru faza cu portofelul..ce nesimtiti..ii urasc...
gudinde imi pare rau si pentru pataniile tale..

gecko ma bucur ca dintii sunt cu tine

valentina ma bcuur ca matei e bine ...off doamne cred ca ai avut o mare grija pana ai aflat rezulatul
mstela sanatate multa nepotelului

luny bine ca s-a rezolvat la scarbici

tonic mersi pt complimentele aduse ochisorilor mei albastrii..dar tu pe oaca cand ni-l mai arati?eu nu l-am mai vazut de multisorrrrr

raluca imi pare rau de incurcatura socrelei..off bine ca s-a treminat cu bine sa mai treaca supararea..si mie mi-au placut locomotivele thomas..nici eu nu stiu ce o sa-i iau lui andru nici de mos nicolae ,nici de mos craciun...nici macar de sf andrei..ma tot gandesc,tot googalasc si degeaba..inca nu m-am hotarat...

ariel multa sanatate alexutei

maia multa sanatate si ai grija

olgule pleci la viena?vad ca ai in plan si un we la munte ..misto...

depre discutiile purtate zilele trecute...
- spal rufele separat,pana pe la 3 luni am spalat cu dermalin apoi cu ariel si balsam sensitive,acum la balsam nu mai tin cont de miros,i-au de care gasesc,lenor sau cocolino...are cosul lui de rufe ,spalate separat si calacte tot timpul...
- biberoanele le mai sterilizez,asa m-am obisnuit,nu-mi este greu deloc...
-cu scaunul de masina avem o problema pentru ca nu ii place sub nici o forma ,chiar nu am ce sa-i fac..nu poate sa stea intr-un loc,nu sta legat cu centurile deci nu am ce sa-i fac...

-la baita am zis sta in fundulet ,se joaca cu jucarioarele,se balaceste ca o ratusca,iar pe cap il spal cam asa:il ud putin,ii dau cu sampon ,il masez usor ,iar cand il clatesc sta in picioare,si ii curge apa peste tot,nu sta pe spate ,nu sta nici cum,ar insemna sa ne luptam la greu si nu vreau sa devina baia ceva neplacut..ii dau repede cu dusuletul cand in cap ,cand pe la puti,cand pe burtica pana il clatesc bine bine si gata....mai intra spuma in ochisori ,intra si apa dar asta este nu avem ce face...

-despre gripa porcina,m-am ingrozit de ce se spune la tv,nici nu ma mai uit la stiri...imi este frica sa-l mai scot pe andru la cumparaturi,sa-l mai duc in parcuri,sa mai intre in contact cu alti oameni...cat despre masti mda am vazut ca nu mai sunt stocuri..despre vaccin ce parere aveti?mie una imi este frica sa i-l fac lui andru?nu se cunosc reactii adverse,astia zic ca are aceiasi reactie ca vaccinul antigripal ...

si scuze daca am uitat ceva..am citit si am vazut toate pozele..sper sa nu f uitat ceva...aaa bubu deja ai o zi -2 si te-ai pus pe gatit de-a binelea...

apropo voi cum puneti chiftelutele la cuptor,in tava cu grasime sau cum?

si noi avem cateva cuvintele noi:usa-usi,cand vrea sa inchida o usa zice usi,pantaloni-patati,pitic-piti,cra(cioara)-ta..in loc de "c" zice "t"..in rest imi ocupa tot timpul,de cand stam mai putin timp afara doarme f putin ziua ,maxim 1 1/2 h...zilele astea nu am avut timp de mine deloc,nici de net nici de nimic,acum am zis fie ce o fi dar sed si eu ca omu' putin la calculator ,sa ma relaxez..cu niste alune si arahide invelite-n ciocolata..cand dulce cand sarat..acum va pup si va doresc o noapte linistita..

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

stiam eu ca am uitat ceva: bubu la multi ani fericiti pentru cei 8 ani minunati..sa fiti fericiti si la fel de plimbareti

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bubu05

Habar n-am ce se castiga, dar cica particip la concurs
http://www.gustos.ro/concurs/voteaza-blogul-cu-cele-mai-gustoase/aperitive
Bagati si voi un vot la Bucataras Oana, va faceti cont si apoi votati, senchiu

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

votat!!!multa bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

a terminat alexutza cu raguseala si a dat-o in tuse non stop si mucisori garla....de azi e si teo ragusit, tuseste sec si are iar laringita. eu momentan sunt doar in stadiul de febra nu mai mare de 38.5 si dureri articulare, deci e viroza iar .
sunt 3 saptamani doar de cand am ajuns la camera de garda la Gr Alexandrescu cu laringita lui Teo!!! 3 saptamani de la ultimul prednison si 2 de la ultimul sinupret. acum ia sinupret, tantum si septilin.
l-am luat in pat la mine sa-l urmaresc la noapte, inca nu i-am dat prednisonul, jumatatea de pastila ramasa de data trecuta, iar sfatul dr-ei e sa i-l dau in caz ca se agraveaza. cand se considera ca s-a agravat? acum tuseste ca din butoi si vorbeste f ragusit.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

mimo, tare imi pare rau....mai ales ca si eu am pierdut pe ringo al meu si..... eu inca nu am puterea psihica de a-mi lua alt caine, cu toate ca ii ador, ii iubesc! nu pot inca sa-l inlocuiesc pe cel mai bun prieten al meu....simt ca il tradez....offff, hai ca mai rau te intristez, scuze...

naty, sectia de la orl de a gr alex arata super bine acum....e curata, renovata, am intalnit personal dragut si amabil in mod natural....nu stiu insa cum e cu internarea, daca sunt conditii pt mama, sa aiba unde sa se odihneasca...nu cred.
insa, experienta horror, de neuitat, a avut la gomoiu....cu dormit pe jos sau inghesuita in pat cu alex, cu spalat voma altor copii in miez de noapte, cu milogeli pe langa infirmiere sa-mi dea un mop ca sa nu mai spal cu hartie igienica...., cu "ciuruit de vene si urlete ca tine-ti femeie plodul sa nu se mai zbata!"....chestie la care stiti ca eu vad negru in fatza ochilor, mai ales cand mi s-a repetat la bals la teo....hrrrrrr.
nu stiu, trebuie sa dau repede din mana si sa alung amintirile astea urate si sa zic "Doamne ajuta-ne sa nu mai ajungem acolo vreodata!"

tonic, eu, stii deja, nu voi face acest vaccin copiilor. mi se pare mult prea riscant...dr-ii cu care am discutat au zis ca este mai periculos decat gripa in sine, care cica nu ar fi mai urata ca o alta gripa, din contra, e mai blanda....nu va zic ca ma baraie mama la cap ca avem si noi porcina? si asa sunt eu stresata cu noua viroza....ma mai streseaza si ea suplimentar.
luna asta cred ca madau peste cap si fac ceva sa fac rost de infludo ala....

Mergi la inceput

am primit costume de craciunei si de elfi, maine si de craciunite. de maine seara incep sa le postez pe site.

Mergi la inceput