Puiuti de Randunici 2008!! (329)
Raspunsuri - Pagina 19
natynic spune:
Neata si 

Ariel, repejor pt tine: laringita se considera ca se agraveaza daca se agraveaza tusea aia urata latratoare si daca haraie si inspira prelungit. Sanatate!!! Daca faci rost de Infludo, ti-am zis, platesc si transportul numai sa mi-l dai si mie.
Nicio statistica nu a aratat ca gripa porcina ar da mai multe decese decat cea banala. A, da, se ia mai usor pt ca e un virus nou. Si orice gripa e potential periculoasa DAR mai ales la categoriile fragile imunitar. Si NU, normal ca n-o sa-i fac copilului un vaccin abia scos pe piata si abia testat, mai ales ca nu merge in colectivitate. O hranesc bine, ii dau suplimente naturale, o feresc cat pot de aglomeratie (fetelor, pt numele lui Dzeu, nu-i mai duceti la Mall!!!) si ma rog sa nu-i aduc eu ceva de prin spital...
O zi buna tuturor!
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
clauclau spune:
Neata, o gurita de cafea si eu, tocmai am trimis copilul mare la scoala, pitica inca mai motaie.
La fel ca Naty, nici prin gand nu-mi trece sa fac vaccinul copiilor mei. Fetelor, se exagereaza mult de tot cu aceasta gripa , efectele ei sunt cel mult moderate, am primit multa documentatie pe email zilele acestea, cel mult 30 % este adevar in aceasta nebunie si 70 % minciuna. Eu sincer nu am nici-un stres cu ea...
Multumesc mult de aprecierile aduse Rebecutei, asa este, o hlizita si jumatate , toata ziua rade. O sa mai pun azi niste filmulete cu ea, tot asa, ranjita.
Ariel, offf, ce rau imi pare .
Multa sanatate copiilor, daca te pot ajuta cu ceva, nu ezita. Abia astept costumasele de Craciunite, vreau sa spun ca m-am tot uitat dupa niste rochite frumoase de iarna pentru Rebecca si n-am gasit nimic pe nicaieri.
Mimo, imi pare tare rau de catelus, te rog, nu te mai invinovati, nu are sens.
Recunosc ca nu am vazut-o ieri pe Iulia in poze, mai are cineva link-ul?![]()
Naty si
Iulia. O zi usoara azi NAty.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=4" target="_blank">VOTATI REBECUTZA!
clauclau spune:
Simo, ce frumos bebe mic!!!

Bubu, votez imediat ce ajung la servici.
S-a trezit mandra, gata...
O zi minunata!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=4" target="_blank">VOTATI REBECUTZA!
cami33 spune:
Neata!!
Bubulina, VOTAT
, BAFTA!!!
Clau, ti-am admirat zambareata
. Parca seamana din ce in ce mai mult cu Razvan![]()
Ariel, multa sanatate puilor
. Eu am o sticluta de Infludo neinceputa, daca nu gasesti ti-o trimit
.
_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)
mstela spune:
Neata si din Sect. 1.
Multumesc fetelor pentru cuvintele voastre.
Azi e ziua soramii si ea se chinuie la GA
.
Maia[pupici]si sanatate.
Mimo,imi pare rau de catel.
Luny,nu am reusit inca sa comand
..atat ma invart in nuante si mi-e teama sa nu ratez.
Am vazut bebe mic de Cuscra
...sa-ti traiasca Cuscra si sa stea pana la termen.Parca ar semana cu ginerele meu la profil.![]()
Aoleu,Naty,adevar grait-ai:Pe langa GA,Giulestiul e hotel de lux..
Am vazut la tv ca si bebeloiul lui Petrica Roman a venit pe lume la Giulesti
..si tare m-am mirat.Si am tras repede concluzia ca tipa a avut probleme cu sarcina,ca altfel,cati ar calca in giulesti daca nu ar avea probleme?No?
Cu nepotelul,Naty,l-a luat salvarea la spital si l-au internat de urgenta,fiindca la 3 noaptea,soramea a constatat ca nu mai respira bine,se ineca rau..tusea groaznic...Doamne,horror
...Si asta dupa ce tocmai cumparase aparat de aerosoli,dar pe care nici nu a apucat sa-l foloseasca fiindca asa repede s-a agravat boala,incat direct la internare a trebuit sa mearga.Si-i face nu stiu ce antibiotic intravenos,nici nu am retinut numele ca nu am auzit de el
.A,febra nu a avut,Ariel.
Ramo,sa-ti traiasca sotiorul.
Naty,ai grija in spital..eu ma ingrozesc cand vad pe strada cu masti si realizez ca este totusi pericol.
Randunoiul venise cu ideea sa o luam pe Tea azi cu noi la cumparaturiin auchan
..il las pe el sa faca cumparaturi,dar iar o sa vina cu prostii si mezeluri peste mezeluri
.
Am votat si eu cu Bubu-bucataras strasnic,am vazut si Rebbe exotica razacioasa foc...
...la treaba..sa aveti o zi buna.
Edit:Clau,draguti copii ai!
Constat ca Rebbe e fata tatei,dar are si trasaturi de la mami,iar Razvanelul seamana cu mami,dar are trasaturi si de la tati.Ce haioasa e Rebbe cum zice "beacca"
..Teo a asa haioasa cum zice "da" orice i-ai spune
..e comica tare.
mami de TEA (1.04.08)
bubu05 spune:
'Neata fetele!
Multumesc pt. voturi, sunteti cele mai tari! 
Eu m-am trezit cu o durere de cap
, tocmai i-am dat lui Stef sa pape ousor fiert cu branza de vaci, ma duc sa-i fac un suc de mandarine cu morcovi
, a baut si ieri o canuta ![]()
Ramo, eu pun in tava de la aragaz hartie de copt, pun chiftelutele, cateodata le tavalesc prin pesmet inainte, apoi pun cateva fire de unt printre chiftelute si le bag la cuptor. Le intorc de cateva ori si se fac super de tot! Aseara i-am taiat cu cutitul 2 chiftelute si le-am amestecat in piure, plus ca a mai mancat el inca una inainte.
Stelutza, la multi ani surorii si sa vina mai repede acasa cu bebe! ma ingrozesc de ce povestiti de spitale!
La budimex, o singura noapte am stat cu Vlad, cand avea 1 ans i 10 luni si am nimerit intr-o rezerva cu 2 paturi mari unde am dormit cu Vladut, erau conditii f. bune, mai putin la baie...ca de obicei...
Naty, nici eu nu am vazut-o pe Iulia...si m-am uitat la poze...servici usor!
Arielu, of, imi pare rau de puii tai bolnavi....sanatate multa, multa! 
bitza037 spune:
neata si de la noi.....
am vazut ieri explozia de pozici si filmulete
, scuze ca nu nominalizez dar am putintica treaba....
Bubu ma duc sa te votez!chiftelutele care le-ai facut la cuptor au fost din compozitie care se face de obicei???ma duc sa vad poate ai pus pe bucataras
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
bubu05 spune:
Bitzu, nu le-am pus, ca mai erau retete la fel, am tocat eu o bucata de rasol alb de vitel si am pus o ceapa, un morcov, un cartofior, vreo 5 catei de usturoi, marar, patrunjel, un ou, putin pesmet si sare si piper alb.
luny spune:
neatza!
ariel sanatate printesei tale
..eu tot nu pot sa-ti umblu pe site ca merge infiorator, vreau si eu dsa vad costumaseleeee
pui link direct?![]()
nici eu nu am mare panica cu gripa porcina, insa evit aglomeratiile, hipermarketurile, mallurile, nu-l duc prin d-astea..in rest, doamne ajuta sa fim sanatosi cu totii..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bubu05 spune:
Acum am descoperit ca sunt mai multe categorii si particip la toate 
Uitati aici: http://www.gustos.ro/concurs/categorii.html
Saru'mana pt. voturi